zoranb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Με το Nero ή το Audiograbber μπορώ? Εάν όχι με τί άλλο μπορώ να κάνω αυτή τη μετατροπή?
Stavros_Ribo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Με το Audiograbber σίγουρα γίνεται μιας και το έχω και εγώ. Χρησιμοποιώ όμως άλλο πρόγραμμα, ή το Audacity (χρειάζετε ένα αρχείο dll για να γίνει η μετατροπή αλλά πολύ πιθανώς να το έχεις) ή με το FreeRIP. Πάντως στο πρώτο αλλά και σε όλα τα άλλα προγράμματα καλό θα ήταν να γράφεις τα mp3 σου σε ένα CD και μετά από εκεί μπορείς να τα μετατρέψεις εύκολα σε όπια μορφή θες (ειδικά με το FreeRip). Επίσης θεωρώ καλύτερο να πάρεις CD επανεγγράψιμα για οικονομία. Άλλο πολύ γνωστό πρόγραμμα είναι και ο Windows Media player 11 που έχει αυτή την επιλογή!!!
zoranb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά: Stavros_Ribo: εάν δεν τα γράψω σε cd τα mp3 πώς γίνεται να τα κάνω wav στο audiograbber? PATRINOS06: με το Nero πώς γίνεται?
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 στην καρτελα ηχος στο:"Κωδικοποιηση αρχειων ηχου"
zoranb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Ερώτηση, γιατί μου κάνει image file (nrg) και δεν μου γράφει απευθείας όταν παώ να φτιάξω audio cd? Είναι κάποια ρύθμιση?
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 πανω πανω εχεις διαλεξει image recorder αντι για το κανονικο σου recorder.....
zoranb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μπράβο ρε φίλε, είσαι ...... PATRINOS! (το άλλο θα έλεγα αλλά είναι μέρες τώρα...να μην αμαρτάνουμε κιόλας!) Thanx
Bspus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 και με winamp γινεται Options-preferences-output-nullsoft disk writer
Spyweirdos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 giati kanis na theli na kani tetia metatropi!? den katalaveno!?
zoranb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 giati mporei na thelei na valei ta mp3 tou na paixoun sto palio hi fi pou exei sto saloni toy kai den ftanei to pc na sindethei sta ixeia tou hi fi. aftos o logos sou ftanei? xexe
Spyweirdos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 sto palio hifi!?!?!? se ti format tha peksoun an ine se cd mia xara to nero kani audio cd me mp3... pali den to katalaveno eheh
zoranb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ρε φίλε για ποιά μετατροπή λές τώρα? Από mp3 σε wav γενικά ή αυτό που πρότεινε ο Bspus? Όσο για το Nero ναί την κάνει και αυτόματα απλώ εγώ άργησα να το μάθω αυτό γιατί μου έκανε image files (είχα επιλέξει κάτι λάθος) και νόμιζα πως δεν έκανε την μετατροπή, μπέρδεμα ε? anyway ξέχνα το όλα καλά πλέον!
metalmike Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Oντως το nero κανει αυτοματα τη μετατροπη αμα θες τα mp3 σου να τα γραψεις σε cd αλλιως μπορεις να δοκιμασεις το πολυ καλο προγραμματακι Advanced MP3 Converter!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.