Προς το περιεχόμενο

HELP!!!Πρόβλημα με cpu Intel PM 1,86 GHz SONY VAIO

seralex1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με επεξεργαστή Intel PM 1,86 GHz Sony Vaio.Πιο συγκεκριμένα με ένα διαγνωστικό πρόγραμμα (Sandra) μου βγάζει την ταχύτητα χρονισμού στα 800MHz!!!!!!!!!???????????:confused: Μιλάμε για τεράστια διαφορά.Ο φορητός δεν έχει πλέον εγγύηση οπότε αν έχετα καμία ιδέα παρακαλώ να μου την πείτε...:cry:

Δημοσ.

Megale otan etrexes to SANDRA... mipos to lap top itane ektos revmatos...??? :confused:

Giati pliroforiaka sto leo...

Ta Notebook otan doulevoun me tin bataria... rignun tin taxitita tis CPU... gia eksikonomisi energias ~ :mrgreen:

Δημοσ.
Megale otan etrexes to SANDRA... mipos to lap top itane ektos revmatos...??? :confused:

Giati pliroforiaka sto leo...

Ta Notebook otan doulevoun me tin bataria... rignun tin taxitita tis CPU... gia eksikonomisi energias ~ :mrgreen:

oh,yes man, u r right!

Δημοσ.

Θα το ξαναδοκιμάσω γιατί έχω τρελαθεί αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι ήταν όντως στο ρεύμα.Και τέλοσπάντων η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.Από 1,86 στο 0,8...:???:

Δημοσ.

ακομα και στο ρευμα να ειναι μπορει να εχει ρυθμιστει για καποιο λογο (καποιο προφιλ το οποιο καθοριζει αυτα) και ακομα και να βρισκεται στο ρευμα το προφιλ να αναγκαζει τον επεξεργαστη να υπολειτουργει...check it out

Δημοσ.

σχεδον ολοι οι φορητοι εχουν κουμπι που κατεβαζει την ταχητητας τους στο μισο για εξοικονομιση ρευματος.για ψαξε το λιγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...