Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα.Έψαξα σε ολα τα ήδη υπάρχοντα θέματα που αφορούν τα router της us!Παρολα αυτα δεν τα κατάφερα,επιπλέον εχω καποιες ερωτήσεις ακομα.Άντε να ξεκινίσω,είναι τόσα πολλά!Λοιπον,σταθερός,φορητός και ενα us 9108.Δεν μπορώ να κάνω δύκτιο lan.Έχουν ιντερνετ και τα 2 pc,όμως lan με τίποτα.Όλα τα firewall ειναι κλιστά,εκτός και αν το μπλοκάρει το firewall απο το router για το οποιο ψάχνω να βρώ ακρη και δεν βρίσκω.Eκει που λεει κατι για encode,encryption,δεν θυμαμαι ακριβώς την λέξη,εβαλα none,στο router εννοώ.Έδωσα τις σχετικές ip(σωστές είναι) που δίνουμε στα 2 pc,έκανα share τους φακέλους μου αλλα πάλι τιποτα.Έτρεξα και το network setup wizard με επιτυχία παρόλα αυτα μετα την επανεκκίνηση,τίποτα!Α,ο φορητός συνδέεται ασύρματα.Δοκίμασα ping αλλα δεν βλέπει το ενα Pc το αλλο,μονο το router βλέπουν.Καποιος που να έχει ίδιο ή που γνωρίζει ας βοηθήσει παρακαλώ,αγανάκτησα!Επίσης εκανα με επιτυχία forward την πόρτα απο το utorrent μου,όμως με το σατζεμακι που εχω πιάνω καλύτερες ταχύτητες(αυτο πως γίνετε πάλι,βλακεία τα 102 ευρω που έδωσα?τζάμπα πήγαν?).Απο ftp,direct download πως το λένε,κατεβάζω το ίδιο και με τα δυο Επίσης πως γίνετε το πανάκριβο us router να έχει περισσοτερο θόρυβο απο το παλιό απλό μοντεμ sagem μου. us attenuation 44 sagem attenuattion 41. Αντε πείτε μου!Δύσκολη δουλεια τα δύκτια.Παρακαλώ απαντηστε μου οποιος γνωρίζει γιατι σαββάτο σήμερα και δεν πήγα ούτε για ποτό..ας κάνω κατι σωστό τουλάχιστον.Ευχαριστώ.
furious99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Πήγαινε control panel---Administrative Tools---Local Security Policy---καρτέλα User Rights Assignment: εκεί που γράφει "access this computer from the network" διπλό κλικ μπες γράψε Everyone και πάτα ΟΚ. Πρέπει βγαίνοντας να μείνει το Everyone (αν δεν υπήρχε ήδη). Κλείσε το firewall των XP από το Control Panel---Windows Firewall--- Off (όχι του USR αυτό είναι μόνο για internet) και άλλα παρόμοια προγράμματα antivirus κλπ. αν έχεις.... Σε κάθε φάκελο που θα κάνεις share κάνοντας δεξί κλικ εκτός από την καρτέλα Sharing έχει και μια Security. Μπες και δώσε στον "Everyone" full control κάνοντας τικ στο allow... Οι υπολογιστές να είναι στο ίδιο Workgroup π.χ. WORKGROUP (δεξί κλικ στο my computer, Properties, Computer name, Change) Κάνε restart υπολογιστές και router... Ελπίζω να βοήθησα...
furious99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Επίσης αν δουλεύεις το ασύρματο πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε password όπως θα δεις εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=25165
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες,ομως τις ειχα και αυτές τις ρυθμίσεις ομς τίποτα!Στο λινκ που έδωσες έχει και ακριβή οδηγό για δύκτιο ομως παλι τίποτα!Κατι αλλο μήπως να προτείνετε?
jmil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Καλησπερα Ειπες οτι το desktop ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο UTP στο router. Το laptop ειναι συνδεδεμενο wireless πανω του. Πρωτα κανε disable το windows firewall στο laptop και στο desktop (η οποιοδηποτε αλλο firewall εχεις). Πες μας ti range ips σου δινει στο desktop και τι στο laptop ο router(πχ 192.168.1.x) Ειναι διαφορετικα σε διαφορετικα subnets? To firewall του router δεν εχει να κανει με την μεταξυ τους επικοινωνια. Ειναι για να σε προστατευει απο τους εξω(βλεπε internet) οποτε μην το πειραζεις.
ntaryl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Φιλε καλησπερα Εβγαλες ακρη η τιποτα ακομα Καλο βραδυ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Jmil οπως τα λες είναι συνδεμένα!Ιρ εχω δώσει εγω αφού πρώτα δοκίμασα με το να περνουν αυτόματα ιρ.Ετσι έδωσα 192.168.1.2,255.255.255.0 και 192.168.1.1( η οποία είναι απο το ρούτερ) και 192.168.1.1 preferred dns server στον σταθερό και τα ιδια στο φορητό εκτος απο την ιρ που τελειώνει σε 3!firewalls ολα παντού είναι κλειστά αλλα τίποτα.Δεν μπορώ να καταλάβω.Παλιά που δεν είχα ρούτερ σύνδεα με utp τον σταθερό με τον φορητό και όλα ηταν καλα.Τωρα ομως?Για σκεφτείτε λίγο ακομα please
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.