g1annis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Γεια σας. Πριν από 2 λεπτά, ένας φίλος μου έστειλε από το msn το παρακάτω μήνυμα Check this out! http://Get-Messenger.com/?en'>http://Get-Messenger.com/?en Just entering your MSN Messenger account you can find out who has removed you from his/her contact list. I hope you find it useful! Remember: http://Get-Messenger.com/?en :-* Του απάντησα και αυτός φαίνεται ότι έλειπε. Επισκέφθηκα παρ'όλα αυτά τη σελίδα. Μου έκανε εντύπωση πως δεν έχει μπροστά το www Εκτός των άλλων ζητάει username και passwd. Μου μυρίζει σοβαρή βρωμιά.
g1annis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Επιβεβαιώθηκε ότι είναι κακόβουλο. Μακρυά. Αν σας στείλει κάποιος κάτι τέτοιο μακρυά.
g1annis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Του απάντησα και αυτός φαίνεται ότι έλειπε.Αν δεν το κατάλαβες, αυτό το είπα για να καταλάβει όποιος το διαβάσει, ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΔΕΝ το έστειλε ο φίλος αλλά το κακόβουλο πρόγραμμα που του υπέκλεψε το username και το passwd.
Dark_son20 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 an kai den prepei na empistevomaste pote tetia site evala ton acount pou exw gia farses kai fenete na doulevei fisika to main den prokite na to valo me tpt
Filos19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Και όποιος έβαλε ήδη τα στοιχεία του τι γίνεται?
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Και εμενα το εστειλε μια επαφη μου, λιγο αργοτερα αφου εκανε sign out..
Arioch79 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Κι εμένα μου το "έστειλε" μια φίλη από Αγγλία. Φυσικά αυτή δεν έστειλε τίποτα, από μόνος του το έστειλε ο messenger. Μου είπε ότι της το είχαν στείλει άλλες δύο επαφές της. Αν είναι να αρχίσουμε το spam και στο messenger, χέσε μέσα. Αν και μάλλον κάτι άλλο παίζει, και όχι spam. Κάτι σε ιό ίσως. Εγώ πάντως το αγνόησα.
Filos19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Επίσημα ακούστηκε τίποτα γιαυτό μήπως?Γιατί σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις γίνονται ανακοινώσεις για να προληφθεί το κακό
hackermon1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 mou vrwmaei to prama,kai para poly...........!:Pp
Filos19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Βγάζει γερή μπόχα το πράμα.Δεν μπορώ να αναπνεύσω
hackermon1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 re paidia omws kati prepei na ginei an einai etsi opws leme.
Filos19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Τι να γίνει?Να πάρω το τανκ μου και να τα διαλύσω όλα? Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μην το επισκέπτεται ο κόσμος.
HexStatic Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Den mporw na katalabw giati sas bromaei. Pas kaneis log in kai blepeis pios se exei kanei delete , block kai loipa. Apla to site gia na autodiafimistei stelnei se ola ta contacts ( h an oxi se ola mono se auta pou se exoune kanei block, auto to minima pou proanaferthike) Pou einai to kako kai ti sas bromaei? Isa isa sto site leei oti an den empisteueste tin uphresia mporeite na alaksete to password sas prin kanete log in. (kai meta enweitai oti to xanalazete)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.