vagk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 ενω επαιζε κανονικα ο wmp10 mp3 σε ενα σημειο μου πεταει μηνυμα λαθους <<Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του αρχείου από το Windows Media Player. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής ενδέχεται να μην υποστηρίζει τον τύπο του αρχείου ή τον κωδικοποιητή που χρησιμοποιήθηκε για τη συμπίεση του αρχείου.>> C00D1199: Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του αρχείου και απο τοτε δεν παιζει mp3 ενω αλλα προγραμματα παιζουν κανονικα μπορει καποιος να βοηθησει?
hackermon1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 den xerw ti paizei me to windows media player alla ena einai to sigouro,pote na mhn ton epilegete!egw xrhsimopoiw mono winamp kai vlc kathws epish k-lite code pack.koryfh!
icyman_petros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Κι εγω δεν τον χρησιμοποιω αλλα δεν σημαινει πως πρεπει να τον σταματησει και ο vagk. Απεγκατεστησε τον,ξανα εγκατασταση και επειτα πηγαινε εδω: http://www.free-codecs.com/Codec_Pack_All_in_1_download.htm και κανε εγκατασταση του Download Codec Pack All in 1 6.0.3.0 ,δεν θα ξαναεχεις προβλημα.
vagk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 κι εγω χρησιμοποιω κι αλλους αλλα αφου τον εχω που τον εχω ας δουλευει και σωστα παντως αφου εκλεισα τον υπολογιστη και τον ξανανοιξα ολα δουλευαν σωστα τι να πω
GiannisMetal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 στο windows update θυμαμαι υπηρχε ενα σχετικο update...κατι τετοιο ηταν...
Stavros_Ribo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Εγώ όμως χρησιμοποιώ τον windows media player. Υπάρχει ο 11 (ο καινούριος) που αν τον εγκαταστήσεις από την ιστοσελίδα της Microsoft μπορεί και να λυθεί το πρόβλημα.(αυτό για όσους αγαπάν πραγματικά τον windows media player).
vagk Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ισως δεν ημουν σαφης το προβλημα λυθηκε μονο με μια επανεκκινηση του υπολογιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.