Προς το περιεχόμενο

προβλημα με wmediaplayer 10

vagk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω επαιζε κανονικα ο wmp10 mp3 σε ενα σημειο μου πεταει μηνυμα λαθους <<Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του αρχείου από το Windows Media Player. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής ενδέχεται να μην υποστηρίζει τον τύπο του αρχείου ή τον κωδικοποιητή που χρησιμοποιήθηκε για τη συμπίεση του αρχείου.>> C00D1199: Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του αρχείου

και απο τοτε δεν παιζει mp3 ενω αλλα προγραμματα παιζουν κανονικα μπορει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

Κι εγω δεν τον χρησιμοποιω αλλα δεν σημαινει πως πρεπει να τον σταματησει και ο vagk. Απεγκατεστησε τον,ξανα εγκατασταση και επειτα πηγαινε εδω: http://www.free-codecs.com/Codec_Pack_All_in_1_download.htm και κανε εγκατασταση του Download Codec Pack All in 1 6.0.3.0 ,δεν θα ξαναεχεις προβλημα.

Δημοσ.

κι εγω χρησιμοποιω κι αλλους αλλα αφου τον εχω που τον εχω ας δουλευει και σωστα παντως αφου εκλεισα τον υπολογιστη και τον ξανανοιξα ολα δουλευαν σωστα τι να πω

Δημοσ.

Εγώ όμως χρησιμοποιώ τον windows media player. Υπάρχει ο 11 (ο καινούριος) που αν τον εγκαταστήσεις από την ιστοσελίδα της Microsoft μπορεί και να λυθεί το πρόβλημα.(αυτό για όσους αγαπάν πραγματικά τον windows media player).

Δημοσ.

Ισως δεν ημουν σαφης το προβλημα λυθηκε μονο με μια επανεκκινηση του υπολογιστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...