Προς το περιεχόμενο

προβημα με flash videos

vagk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα τελευταια δε μου παιζει κανενα video flash σε youtube metacafe ενω palia kanonika ουτε με IE ουτε με mozilla μποορει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

εγκατεστησα το install_flash_player_7.exe της macromedia αλλα τιποτα εκανα uninstall στο firefox και μετα τον εγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια μπαινει στη σελιδα κανονικα ομως δειχνει μετα δυσκολιας τις εικονες των σχετικων βιντεο γυρω γυρω απο το κεντρικο αλλα στο κεντρικο δε δειχνει τιποτα μονο μαυρη οθονη . Επισης δε μπορω να μπω σε καποια sites πχ acronis.com macromedia.com klp polla περιμενω βοηθεια please

Δημοσ.

Φιλε μου προφανως εχεις προβλημα ιων/spyware/adware. Καταρχας πηγαινε στο WINDOWS\system32\drivers\etc και ανοιξε με το Σημειωματαριο το αρχειο hosts.Πρεπει να σου γραφει τα ακολουθα:

# Πνευματικά δικαιώματα © 1993-1999 Microsoft Corporation

#

# Αυτό είναι ένα δείγμα αρχείου HOSTS που χρησιμοποιείται από το

# Microsoft TCP/IP για τα Windows.

#

# Αυτό το αρχείο περιέχει τις αντιστοιχήσεις των διευθύνσεων IP στα

# ονόματα κεντρικών υπολογιστών. Κάθε καταχώρηση θα πρέπει να

# καταλαμβάνει μια ξεχωριστή σειρά. Η διεύθυνση IP θα πρέπει να

# τοποθετείται στην πρώτη στήλη, ακολουθούμενη από το αντίστοιχο

# όνομα κεντρικού υπολογιστή. Η διεύθυνση IP και το όνομα κεντρικού

# υπολογιστής θα πρέπει να διαχωρίζονται με ένα τουλάχιστον διάστημα

#

# Επιπλέον, σχόλια (όπως αυτά εδώ) θα πρέπει να εισάγονται σε

# ξεχωριστές σειρές ή να ακολουθούν το όνομα του υπολογιστή,

# επισημαίνουσες με ένα σύμβολο '#'.

#

# Για παράδειγμα:

#

# 102.54.94.97 rhino.acme.com # διακομιστής προέλευσης

# 38.25.63.10 x.acme.com # x κεντρικό πρόγραμμα-πελάτη

127.0.0.1 localhost

Οποιαδηποτε αλλη εγγραφη βρεις σε αυτο το αρχειο μαλλον ειναι απο καποιο κακοβουλο προγραμμα οποτε σβησε τες και αποθηκευσε το αρχειο. Μετα κανε ενα καλο ελεγχο για Spyware/adware/ιους και θα εισαι οκ.

Αν θες βαλε το HijackThis και κανε post εδω το log που θα σου βγαλει για να δουμε τι αλλο εχεις κολλησει...

Δημοσ.

σε ευχαριστω to WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts ηταν ok το προβλημα λύθηκε προσωρινα με avg με ενα full scan(ενα video kanonika μετα παλι τα ιδια), ειχα καιρο να ψαξω γia spyware,(θα ψαξω και με αλλα προγραμματα δεν προλαβα ακομα) λαθος μου

με hijack μου εβγαλε αυτο :

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA)

Scan saved at 1:10:44 πμ, on 21/3/2007

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

Boot mode: Normal

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedul2.exe

C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe

C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE

C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 5.0\bin\mysqld-nt.exe

C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE

C:\WINDOWS\ALCMTR.EXE

C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE

C:\WINDOWS\system32\pctspk.exe

C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\w32x86\3\hpztsb07.exe

C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe

C:\Program Files\Java\jre1.5.0_03\bin\jusched.exe

C:\Program Files\Unlocker\UnlockerAssistant.exe

C:\Program Files\Acronis\TrueImageHome\TrueImageMonitor.exe

C:\Program Files\Acronis\TrueImageHome\TimounterMonitor.exe

C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedhlp.exe

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe

C:\Program Files\PeerGuardian2\pg2.exe

C:\Program Files\SAGEM\OTEnet-SAGEM Fast 800\dslmon.exe

C:\Program Files\MSN Messenger\usnsvc.exe

C:\Program Files\Azureus\Azureus.exe

C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe

C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe

C:\Documents and Settings\user\Επιφάνεια εργασίας\HiJackThis_v2.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.yahoo.com

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Συνδέσεις

R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - (no file)

O2 - BHO: (no name) - @ž49E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - (no file)

O2 - BHO: (no name) - P@ž53D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)

O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll

O2 - BHO: (no name) - ?@ž0D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - (no file)

O3 - Toolbar: SYSTRAN Premium 4.0 - {CFB25594-4D5F-11D6-AB7B-00B0D094B576} - C:\PROGRA~1\Systran\4_0\Premium\IEPlugin.dll

O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install

O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit

O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe

O4 - HKLM\..\Run: [PCTVOICE] pctspk.exe

O4 - HKLM\..\Run: [HPDJ Taskbar Utility] C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\w32x86\3\hpztsb07.exe

O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime

O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\jre1.5.0_03\bin\jusched.exe

O4 - HKLM\..\Run: [unlockerAssistant] "C:\Program Files\Unlocker\UnlockerAssistant.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe" /min

O4 - HKLM\..\Run: [TrueImageMonitor.exe] C:\Program Files\Acronis\TrueImageHome\TrueImageMonitor.exe

O4 - HKLM\..\Run: [AcronisTimounterMonitor] C:\Program Files\Acronis\TrueImageHome\TimounterMonitor.exe

O4 - HKLM\..\Run: [Acronis Scheduler2 Service] "C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedhlp.exe"

O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O4 - HKCU\..\Run: [NBJ] "C:\Program Files\Ahead\Nero BackItUp\NBJ.exe"

O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background

O4 - HKCU\..\Run: [updateMgr] C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\AdobeUpdateManager.exe AcRdB7_0_9

O4 - HKCU\..\Run: [PeerGuardian] C:\Program Files\PeerGuardian2\pg2.exe

O4 - HKCU\..\Run: [Advanced Uninstaller PRO Installation Monitor] "C:\Program Files\Innovative Solutions\Advanced Uninstaller PRO - Version 8\monitor.exe"

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')

O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe

O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe

O4 - Global Startup: DSLMON.lnk = ?

O8 - Extra context menu item: Ε&ξαγωγή στο Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000

O16 - DPF: Yahoo! Backgammon - http://download2.games.yahoo.com/games/clients/y/at1_x.cab

O16 - DPF: {0EB0E74A-2A76-4AB3-A7FB-9BD8C29F7F75} (CKAVWebScan Object) - http://www.kaspersky.com/kos/english/kavwebscan_unicode.cab

O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=39204

O16 - DPF: {193C772A-87BE-4B19-A7BB-445B226FE9A1} (ewidoOnlineScan Control) - http://downloads.ewido.net/ewidoOnlineScan.cab

O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://acs.pandasoftware.com/activescan/as5free/asinst.cab

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{B4F91FB5-E94F-4121-A16C-BD0D5B6A05AF}: NameServer = 194.177.210.211 194.177.210.99

O22 - SharedTaskScheduler: Προφορτωτής Browseui - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll

O22 - SharedTaskScheduler: Δαίμονας cache κατηγοριών στοιχείων - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll

O23 - Service: Acronis Scheduler2 Service (AcrSch2Svc) - Acronis - C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedul2.exe

O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe

O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe

O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Guard (AntiVirService) - AVIRA GmbH - C:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe

O23 - Service: AVG Anti-Spyware Guard - Anti-Malware Development a.s. - C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe

O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe

O23 - Service: MySQL - Unknown owner - C:\Program.exe (file missing)

O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

O23 - Service: Symantec Core LC - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe

--

End of file - 7195 bytes

καθε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Kαθαρο σε βλεπω μαλλον φιλε μου, αν δεις καποιο προβλημα βγαλε το AVG και δοκιμασε να κανεις scan με καποιο αλλο αντιβιωτικο οπως το Kaspersky ή το NOD32.

Αφου παιζεις καλα τωρα πηγαινε στο site της Adobe και κατεβασε την τελευταια εκδοση του flash που ειναι η 9 ;-)

Δημοσ.

δε μπορω να μπω στην adobe. A δεν ξερω αν εχει σημασια παντως μερικα video τα παιζει ενω μερικα αλλα οχι ισως επειδη δεν εχω flash 9.θα δοκιμασω kaspersky

Δημοσ.

συγνωμη αν γινομαι κουραστικος

1. πηγα να βαλω kaspersky εκανα install μετα επειδη μπερδευτηκα λιγο του εκανα uninstall με total uninstall, ομως κατα λαθος οταν με ρωτουσε το total uninstall δεν τα εσβησα ολα, και τωρα ουτε μπορω να ξανακανω install ουτε μπορω να σβησω το φακελο του(μου βγαζει οτι τον χρησιμοποιουν καποια προγραμματα δοκιμασα unlocker αλλα τιποτα)

2. επανερχομαι στο θεμα εβαλα nod32 και μου εβγαλε μονο οτι 4 αρχεια δεν μπορουσαν να ανοιχτουν και κανενα threat, παρολα αυτα δοκιμασα να μπω παλι σε adobe ομως τα ιδια δεν μπορουσε να φορτωσει τη σελιδα, καμια αλλη ιδεα μηπως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...