Προς το περιεχόμενο

Cd-2-dvd

Georgio4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπερδεύτηκα καθόλου,επειδή το έχω αγοράσει το παιχνίδι,μάλλον μου το έκανε δώρο η κοπέλα μου(σ ευχαριστώ γωγούλα μου) θυμάμαι και το μέγεθος και τη μέθοδο ;) όντως μπές http://www.alucard.cc και θα τα βρείς όλα εκεί.

Δημοσ.
βάλε το παιχνίδι στο cd rom του υπολογιστή,άνοιξε να δεις τα περιεχόμενα του cd και κάνε τα αντιγραφή κι επικόληση σε ένα φάκελο.Τώρα χρησιμοποίησε το dvd scan 3.7 για να αφαιρέσεις τα dvd checks από τα αρχεία irx και elf.Μετά άνοιξε το cdvdgen.exe επέλεξε cd και σύρε μέσα στο πρόγραμμα τα αρχεία του παιχνιδιού και φτιάξε το ISO.

ekei pou les: Μετά άνοιξε το cdvdgen.exe επέλεξε cd

eipa oti kaneis la8os kai 8a eprepe na eixes grapsei dvd.

Δημοσ.

Και πάλι σου λέω ότι δεν άκανα λάθος ^^

το παιχνίδι χωράει σε cd χωρίς να χρειαστεί να κόψεις τίποτα γι αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε το dvd scan για να βρεί τα dvd check routines και να τα μετατρέψει σε cd check routines.

Δημοσ.

katse gherudos giati kapoios exei mperdefftei.

o filos sto 1 post leei oti to iso einai se iso 650mb kai 8elei na to grapsei se dvd.

ara sto cddvdgen den 8a prepei na to epileksei new dvd?

to dvd scan giati na psaksei kai na patcharei gia dvd checks efoson to arxiko paixnidi einai se cd?mallon gia cd checks efoson 8elei na to kanei se dvd.

mporei na kano kai la8os alla nomizo pos exo katanoisei ti 8elei(i8ele)na kanei o filos.

Δημοσ.

Ο φίλος έκανε λάθος,το ISO είναι 850ΜΒ και είναι σε DVD,εγώ απλά του περιέγραψα τη διαδικασία για να το κάψει σε cd ;)

To ISO είναι 850ΜΒ αλλά έχει FAKE T.O.C. καθώς το πραγματικό μέγεθος των αρχείων του παιχνιδιού είναι 650ΜΒ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...