Προς το περιεχόμενο

Τι φταίει ???

xbyte1024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να στίσω ένα PC και μου βγάζει προβλήματα!

Όταν πατάω το κουμπί ανοίγει δείχνει το Logo και μετά κλείνει.

Έχω δοκιμάσει με άλλη RAM και άλλη κάρτα γραφικών.

Τη μπορεί να φταίει εκτός από mobo? :neutral:

Δημοσ.

τροφοδοτικό :confused:

πιθανό βραχυκύκλωμα του μ/β απο κακή εφαρμογή...:confused:

πρόβλημα σε κάποιο drive ..:confused:

Γενικά ,μια καλή μέθοδος είναι να αποσυνδέεις -αντικαθιστάς ενα -ένα διάφορα εξαρτήματα

με την σειρά όσπου να εντοπίσεις τι προκαλεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Alexgn

Η περίπτωση να φταίει εφαρμογή ή driver δεν παίζει γιατί δεν έχει συνδεδεμένο σκληρό.

Τα μόνα κομμάτια που έχει επάνω τα έχω αλλάξει εκτός από mobo και CPU.

Με άλλο τροφοδοτικό θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω. :)

Basilis5

Θα ήθελα να έχω αμφιβολία αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι συνδεδεμένα σωστά!

Σε κάποια φάση είχαμε μαζευτεί 3 άτομα από πάνω και το κοιτούσαμε, δε νομίζω να μην τα βλέπαμε! :|

Δημοσ.

'Οταν λέω εφαρμογή ενοώ να μην έχει "κάτσει" καλά η μ/β στο

κουτί. Αρκετές φορές γίνεται ζημιά και απο στατικό ηλεκτρισμό,

γιαυτό πριν αγγιξεις πλακέτες να ακουμπάς κάτι μεταλικό για να φεύγει ο στατικός απο το χέρι σου. Αλλα δυστυχώς αν δεν είναι τροφοδοτικό και αφού οπως λές έχεις τσεκάρει τα υπόλοιπα...

πας για αλλαγή μ/β.

Δημοσ.

dokimase file mou na kaneis reset asth xwris reyma kai vgale thn mpataria gia kana dekalepto mpwrei na xei la8os xronismo.meta sundese ena hxeio ama den exei kai dokimase na bootareis xwris ram h vga kai des (akou malon) ama kanei tipota mpip an oxi dwsthn san d.o.a pisw

Δημοσ.

Αν έχει η μητρική το τετράγωνο βύσμα με τους 4 ακροδέκτες πρέπει να είναι συνδεμένο με το τροφοδοτικό απαραίτητα. Τσεκάρισε το.

Δημοσ.

Δεν είπες αν bootarei, αν μετράει μνήμες, αν μπορειτε να μπέιτε στο bios.... δοκιμασε να τα στησεις ολα εκτος case για να αποκλείσεις πιθανότητα βραχυκυκλώματος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά τελικά δούλεψε. :-D

Είχε μάλλον πρόβλημα με τον επεξεργαστή που κάναμε τα περισσότερα πειράματα. :-?

Δούλεψε με έναν άλλο που την πρώτη φορά που τον δοκιμάσαμε είχαμε το DIMMακι σε λάθος θέση. :oops:

Τώρα είναι εν τάξη και δουλεύει. :mrgreen:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. ;)

Δημοσ.
Παιδιά τελικά δούλεψε. :-D

Είχε μάλλον πρόβλημα με τον επεξεργαστή που κάναμε τα περισσότερα πειράματα. :-?

Δούλεψε με έναν άλλο που την πρώτη φορά που τον δοκιμάσαμε είχαμε το DIMMακι σε λάθος θέση. :oops:

Τώρα είναι εν τάξη και δουλεύει. :mrgreen:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. ;)

Εννοείς σε λάθος slot?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...