xbyte1024 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Προσπαθώ να στίσω ένα PC και μου βγάζει προβλήματα! Όταν πατάω το κουμπί ανοίγει δείχνει το Logo και μετά κλείνει. Έχω δοκιμάσει με άλλη RAM και άλλη κάρτα γραφικών. Τη μπορεί να φταίει εκτός από mobo? :neutral:
basilis5 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 εισαι σιγουρος 100% πως εχεις συνδεση σωστα τα καλωδια του κουτιου στην μητρικη;
alexgn Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 τροφοδοτικό πιθανό βραχυκύκλωμα του μ/β απο κακή εφαρμογή... πρόβλημα σε κάποιο drive .. Γενικά ,μια καλή μέθοδος είναι να αποσυνδέεις -αντικαθιστάς ενα -ένα διάφορα εξαρτήματα με την σειρά όσπου να εντοπίσεις τι προκαλεί το πρόβλημα.
xbyte1024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Alexgn Η περίπτωση να φταίει εφαρμογή ή driver δεν παίζει γιατί δεν έχει συνδεδεμένο σκληρό. Τα μόνα κομμάτια που έχει επάνω τα έχω αλλάξει εκτός από mobo και CPU. Με άλλο τροφοδοτικό θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω. Basilis5 Θα ήθελα να έχω αμφιβολία αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι συνδεδεμένα σωστά! Σε κάποια φάση είχαμε μαζευτεί 3 άτομα από πάνω και το κοιτούσαμε, δε νομίζω να μην τα βλέπαμε! :|
alexgn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 'Οταν λέω εφαρμογή ενοώ να μην έχει "κάτσει" καλά η μ/β στο κουτί. Αρκετές φορές γίνεται ζημιά και απο στατικό ηλεκτρισμό, γιαυτό πριν αγγιξεις πλακέτες να ακουμπάς κάτι μεταλικό για να φεύγει ο στατικός απο το χέρι σου. Αλλα δυστυχώς αν δεν είναι τροφοδοτικό και αφού οπως λές έχεις τσεκάρει τα υπόλοιπα... πας για αλλαγή μ/β.
xbyte1024 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Τελικά δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό, άλλες μνήμες, ακόμα και άλλο επεξεργαστή. Δεν έχει βρεθεί λύση!
alexgn Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Aν έχει εγγύηση το μ/β ολα καλά...αν όχι , με γειά το καινούργιο...
wannaplay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 dokimase file mou na kaneis reset asth xwris reyma kai vgale thn mpataria gia kana dekalepto mpwrei na xei la8os xronismo.meta sundese ena hxeio ama den exei kai dokimase na bootareis xwris ram h vga kai des (akou malon) ama kanei tipota mpip an oxi dwsthn san d.o.a pisw
Tipos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Αν έχει η μητρική το τετράγωνο βύσμα με τους 4 ακροδέκτες πρέπει να είναι συνδεμένο με το τροφοδοτικό απαραίτητα. Τσεκάρισε το.
hp91 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δεν είπες αν bootarei, αν μετράει μνήμες, αν μπορειτε να μπέιτε στο bios.... δοκιμασε να τα στησεις ολα εκτος case για να αποκλείσεις πιθανότητα βραχυκυκλώματος.
@topos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Κανε και ενα clear cmos+βγαλε και την μπαταρια της μητρικης μπας και γινει τιποτα...
xbyte1024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Παιδιά τελικά δούλεψε. Είχε μάλλον πρόβλημα με τον επεξεργαστή που κάναμε τα περισσότερα πειράματα. :-? Δούλεψε με έναν άλλο που την πρώτη φορά που τον δοκιμάσαμε είχαμε το DIMMακι σε λάθος θέση. :oops: Τώρα είναι εν τάξη και δουλεύει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
P@ntso Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Παιδιά τελικά δούλεψε. Είχε μάλλον πρόβλημα με τον επεξεργαστή που κάναμε τα περισσότερα πειράματα. :-? Δούλεψε με έναν άλλο που την πρώτη φορά που τον δοκιμάσαμε είχαμε το DIMMακι σε λάθος θέση. :oops: Τώρα είναι εν τάξη και δουλεύει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εννοείς σε λάθος slot?
xbyte1024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ναι. Και περιέργος το σοστό slot δεν είναι το πιο κοντινό στον επεξεργαστή. :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.