ninjuice Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Η αγαπηνενη μου σειρα(ελπιζω και η δικη σας)επεστρεψε στο σταρ(καθε σαββατο 4.30),αλλα οχι οπως την περιμενα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...Ενω ηλπιζα να αρχιζει κανονικα η τριτη season μιας και οι αλλες δυο ειχαν ηδη προβληθει,ωστοσο ξεκινησε απο την πρωτη season και μαλιστα απο το επεισοδιο 18-The Truth:evil: :evil: :evil:Ελπιζω να αρχισει κανονικα απο την αλλη βδομαδα γιατι ξενερωσα αγρια......Μηπως ξερει καποιος αν εχει αποκτησει τα δικαιωματα για τη τριτη και τεταρτη season?
gust Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Ναι και εγω εχω αυτη την απορια .....θα δουμε επιτελους τον τριτο κυκλο ή να τον παραγγειλουμε σε κανενα θειο? Και εγω την λατρεψα την σειρα παντως....
dimkar2405 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Αυτη η κατασταση με το σταρ ειναι απαραδεκτη!!!Τη συσκεκριμενη σειρα ειχα αρχισει να τη βλεπω εκει και πανω που αρχισα να την παρακολουθω συστηματικα τσουπ....την σταματησαν:evil: Ετσι κατεβασα απο τον 1ο κυκλο μεχρι και τον 4ο ολα τα επεισοδια και τωρα ολα ειναι οκ!!Δεν εχω να περιμενω ποτε θα τελειωσουν οι διαφημισεις που βαζει αναμεσα στις σειρες το σταρ(ενταξει πρεπει και αυτοι να βγαλουν το ψωμι τους)!!Και να πω οτι η σειρα βρισκεται στον 4ο κυκλο στο 17ο επεισοδιο(μεχρι το 12 εχω δει)
Typhoon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Αποκλείεται να έχει παιχτεί στην Αμερική μέχρι το 17ο επεισόδιου του 4ου κύκλου, μιας και η σειρά τελείωσε στο 4x16 (http://epguides.com/OC/)
dimkar2405 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Αποκλείεται να έχει παιχτεί στην Αμερική μέχρι το 17ο επεισόδιου του 4ου κύκλου, μιας και η σειρά τελείωσε στο 4x16 (http://epguides.com/OC/) Ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες, δικο μου λαθος Εχω κατεβασει και το 16ο επεισοδιο και νομιζα οτι εχω και το 17ο!!!Και για να επιβεβαιωσω τα λεγομενα σου....http://www.fox.com/oc/recaps/416.htm
ninjuice Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Παιδια η σειρα θα μου λειψει...Ηταν η μονη που με πορωσε μετα τα φιλαρακια(μη σας πω ακομα περισσοτερο...).Το τελευταιο επεισοδιο ηταν κορυφαιο!!!Μου αρεσε και το τελος οπου ο Ryan οντας αρχιτεκτονας πια βλεπει το παιδι προβληματισμενο και εκει ειναι που πεφτουν τα Flashback απο τη δικη του ζωη...Eιλικρινα πιστευω οτι δυσκολα θα υπαρξει ξανα μια σειρα που να ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα της ζωης,τα προβληματα μας,το γελιο μας τους χωρισμους,τους ερωτες περισσοτερο απο αυτη....Να μη ξεχασουμε και το κορυφαιο Soundtrack της...Τεσπα ο 1ος,2ος και ο 4ος κυκλος ηταν οι καλυτεροι κατα τη γνωμη μου τι λετε?
dimkar2405 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Οπως ειπα και πιο πανω εχω δει μεχρι το 12ο επεισοδιο του 4ου κυκλου, οποτε δεν μπορω να εχω γνωμη για το τελευταιο επεισοδιο!Μπορω να πω ομως οτι ο 3ος κυκλος κορυφωσε τη σειρα, ειδικα με το τελευταιο επεισοδιο οπου και συμβαινει κατι που κατ' εμε αλλαζει ολη τη σειρα και ισως ηταν και ενα επεισοδιο που σηματοδοτουσε και το τελος της σειρας.....Ουσιαστικα αν προσεξει κανεις στον 4ο κυκλο αυτο που συμβαινει περισσοτερο ειναι οι αναφορες στο παρελθον της σειρας(flashbacks) γενικοτερα γινεται μια προσπαθεια να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα και ετσι να φτασει η σειρα στο τελος! Σιγουρα η σειρα αυτη αντικατοπτριζει πολλες καταστασεις που εχουμε αντιμετωπισει ολοι μας!
ninjuice Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ειναι κριμα ομως να βαζεις σε μια σειρα ημερομηνια ληξης επειδη δεν κανει τηλεθεασεις οπως του LOST,το FOX ξεχασε τελειως το οτι η σειρα ειχε πολους φανατικους τηλεθεατες.....σε ολο το κοσμο,αντε να δουμε μπας και το σταρ βαλει το 3ο κυκλο και ξαναθυμηθουμε τα μεγαλεια...
Typhoon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ρε χαλαρώστε, η σειρά ήταν καλή αλλά μη τρελενόμαστε. Τελικά ήταν σε ένα βαθμό άλλη μια σειρά που εδειχνέ τα απίστευτα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια ομάδα ανθρώπων η οποία δεν ξέρει τι έχει...ΟΚ τα μεγαλοποιώ λίγο αλλά δεν νομίζω ότι το OC ήταν και κανένα landmark στην ιστορία της τηλεόρασης. Μια ευχάριστη σειρά ήταν, plain and simple!
ninjuice Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Typhoon,μιλαμε για μια αγαπημενη μας σειρα δεν ειπαμε οτι ολη μας η ζωη εξαρταται απο αυτη....Εσενα σου φαινεται ωραια και απλη,απλα εμας που μιλαμε γι'αυτη μας αρεσει πολυ περισσοτερο,δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα...
Typhoon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ναι ρε συ δεν διαφωνώ αλλά δηλώσεις σαν αυτή είναι too much: "Eιλικρινα πιστευω οτι δυσκολα θα υπαρξει ξανα μια σειρα που να ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα της ζωης,τα προβληματα μας,το γελιο μας τους χωρισμους,τους ερωτες περισσοτερο απο αυτη..." Τουλάχιστον αν ισχύουν αυτά για το OC για σένα, τότε έχεις σοβαρότερα προβλήματα από την TV.
psyhakias Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 δεν ειμαι μεγαλος"fun" τετοιων σειρων αλλα το orange county βλεποταν ευχαριστα και φυσικα ειναι πολυ καλυτερο απο την βλακεια "one tree hill" που εχουν βαλει εδω και καιρο στην θεση του
ninjuice Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Τyphoon,ουτε ναρκωτικα παιρνω ουτε πινω μεχρι να λυποθυμησω οπως καποιοι απο τους χαρακτηρες της σειρα,απλα μου αρεσε πολυ η σειρα και τα εχω παρει που τη κοψανε αλλα ως εκει...Δεν τη παρακολουθω επειδη ειναι κοντα στη πραγματικοτητα της ζωης μου και μη μου πεις οτι πολλες σειρες ειναι τοσο ωμες,οι περισσοτερες ειναι τραλαλαλα και τραλαλο(του ιδιου ειδους παντα),δε χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας Peace:mrgreen: :mrgreen: Οντως το one tree hill ειναι πολυ μετριο.....
Typhoon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 E τότε συμφωνούμε! Απλώς με ξένισε λίγο αυτό το είναι κοντά στην πραγματικότητα της ζωής μας! Να μου πεις γιατί είναι ο Jack Bauer? Όχι αλλά γουστάρουμε!!
Panathinaikara Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ειναι πολυ καλυτερο απο την βλακεια "one tree hill" που εχουν βαλει εδω και καιρο στην θεση του διαφωνώ καθέτως!! To Οne Tree Hill είναι πολύ ανώτερο, με καλύτερο soundtrack και πιο πολλούς χαρακτήρες και γενικά είναι πολύ ευχάριστο. Τις προάλλες στο tv.com ήταν στο Top 10. Nα προσθέσω ότι όλες του οι σεζόν είναι αξιοπρεπέστατες, σε αντίθεση με τη μισή και βάλε απαράδεκτη 3η σεζόν του OC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.