Vagos_46 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Φίλε μου εχει και 2 αερόσακους και abs kai α/c και οτι αλλο έχει ένα αμάξι σήμερα...δεν μου απάντησε κανείς για τα μαμά rallye...θα τα πάταω?Και γενικότερα όποιος έχει εμπειρία απο vti ας την μοιραστέι με έναν μελλοντικό ιδιοκτήτη... συγνωμη που μπαινω σφηνα,αλλα ανοιξες ολοκληρο thread με αυτη την απορια.δηλαδη τοσο σημαντικο ειναι? με αυτο το κριτηριο αγοραζεις αυτοκινητο?
panos_honda19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Oxι ρε φίλε..εννοείται..απλ'α τα χω άχτι τα saxoralla ..και κυρίως τον αδερφό του κολλητού μου..δεν θέλω να τα στήσω και να φάω κολώνες...γι αυτό ρωτάω γνώμες...
Gabriel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Oxι ρε φίλε..εννοείται..απλ'α τα χω άχτι τα saxoralla ..και κυρίως τον αδερφό του κολλητού μου..δεν θέλω να τα στήσω και να φάω κολώνες...γι αυτό ρωτάω γνώμες... Ποιό vti έχεις πάρει 93-96 ή 97+? Τα vti είναι respect,πολύ δυνατά αυτοκίνητα.Απλώς το καλό με τα σαξόραλλα(κακό για σένα) είναι ότι κερδίζουν εύκολα αρκετά άλογα και λόγω του μικρού βάρους,έχουν δραματικές διαφορές από τα normal (αλλάζει πολύ η αναλογία κιλών/ίππο) για αυτό εξαρτάται από το τί έχει επιπρόσθετο ο φίλος σου.Πάντως είναι σίγουρο ότι στα πολλά θα τον μαζεύεις αν σου έχει φύγει στο μπάμ.
kostasSTi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Επίσης το κακό με τα σαξόραλα είναι οτι όλο το βάρος τους εξαφανίζεται σε χρόνο 0. Αν αρχίσεις να ξηλώνεις καθίσματα, εταζιέρες και ρεζέρβα, γίνεται χειρότερη η αναλογία.. !
panos_honda19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το vti είναι 12κατος του '96...θέλω να πιστεύω πως θα χει καλύτερα κρατήματα απ τα saxoralla...έχει πολύ καλό στήσιμο...επίσης πιστεύω πως κουμπώνοντας τρίτη και μετα θα φεύγω αέρας(vtec power)..το ξέρω απο άλλα honda δηλαδή...επίσης φαντάζομαι πως δεν με σιμφέρει να στήνω από φανάρι σε φανάρι...σοστα???
SGP Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 καλύτερο κράτημα από rally δεν θα έχεις... Όχι με honda
S2Katana Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το vti είναι 12κατος του '96...θέλω να πιστεύω πως θα χει καλύτερα κρατήματα απ τα saxoralla...έχει πολύ καλό στήσιμο...επίσης πιστεύω πως κουμπώνοντας τρίτη και μετα θα φεύγω αέρας(vtec power)..το ξέρω απο άλλα honda δηλαδή...επίσης φαντάζομαι πως δεν με σιμφέρει να στήνω από φανάρι σε φανάρι...σοστα??? Εξαρταται ποσο βαρυ ειναι το αμαξι που σε κοντραρει.Αν ειναι βαρυ αργει να φορτωσει η 1η, ενω το Vtec ξυριζει.Αν ειναι ελαφρυ σε συμφερει απο 2ες-3ες κτλ.Δλδ απο ρεπριζ.
panos_honda19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Τι αμάξια έχετε?Εμπειρίες απο honda κανενας?Κόντρες κλπ.......
SGP Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 κατ'αρχάς τρομάζω στην ιδέα ένας 18οχτάχρονος να έχει vtec και να θέλει να κάνει και κόντρες... Ακόμα και εγώ που θεωρώ ότι ήμουν γενικά προσεκτικός, έκανα πολλές μαλακίες σε αυτή την ηλικία. Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι να προσέχεις.
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Εγώ πάλι θα σου πω το αντίθετο, σκίσ'το να του φύγουν τα βάρδουλα και μη σε νοιάζει τπτ.
papadakn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Αν σε ενδιέφερε να μάθεις να οδηγείς το Rallye θα ήταν η μόνη σοβαρή επιλογή. Επειδή απο ότι καταλαβαίνω αυτό που σε νοιάζει είναι να κοντράρεις ότι 1600αρι βλέπεις στο δρόμο, με το καλό να πάρεις το Civic. Έχε στο νού όμως σου τα εξής: Καταρχάς ,αν όντως είσαι 19 χρονών, πρόσεχε. Αντί για carbon hood και λοιπές μαλακίες, δώσε 200 ευρώ και τράβα κάνε το σεμινάριο ασφαλούς των 4Τ για να μάθεις 5 βασικά πράγματα για το αυτοκίνητο σου και το πως να αντιδράσεις στο όριο ή την κακιά στιγμή. Βελτίωσε ανάρτηση-φρένα, όμως ψάξτο σοβαρά το θέμα σοβαρά. Προτροπές του στύλ "κόψε τα ελατήρια για να στρίβει καλύτερα" ή "βάλε τα χ,ψ αμορτισέρ επειδή τα φοράει και το αμάξι του Κώστα του Πάντα και μπαίνει με 300" θα χαλάσουν το στήσιμο του αυτοκινήτου και μπορεί να σε προδώσουν στη δύσκολη στιγμή. Τέλος, έχε στο μυαλό σου, πως ότι και να κάνεις στο αμάξι σου, αν δεν μάθεις να οδηγείς σωστά, θα ρθεί μια μέρα που θα σε ξεφτυλίσει ένα 1400αρι supermini σε κάποιο στροφιλίκι και θα τρέχεις να κρυφτείς. Εντελώς φιλικά Νίκος
panos_honda19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Παιδιά δεν με προσεξατε...το αυτοκινιτο ειναι στιμένο με φρένα -αναρτήσεις...τα ανέφερα σε προιγούμενο μήνυμα...για το σεμινάριο συμφωνω..μάλιστα το σκέφτομαι μαζι με τον πατέρα μου να πάμε..όντας κωλόφαρδος κυκλοφορεί ενα καινούριο ASTRA OPC(240HP) και ακόμα παλεύει να το μάθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.