panos_honda19 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 10500ευρώ...με δώρο τη μεταβίβαση και το σήμα...πούλησα το προιγούμενο civic που ειχα(1600cc,114hp,'97)7500 χιλιάρικα....πόσο παει η δύναμομετρηση????Α!Και θέλω να του βάλω λεβιεδακι-χειρόφρενο-πενταλ-και μοκέτα(νίκελ)...που μπορώ να βρω με ποικιλία??πόσο θα πάει???Καλλιθεα μένω...κάπου κοντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 σωστό αυτό για τις μπάρες θόλων. 180 σχεδόν απίθανο χωρίς εκκεντροφόρους. δυναμομέτρηση και με 60 ευρώ βρίσκεις(εμένα τόσο μου είχε πάει). στην καλλιθέα βρίσκεις τα πάντα σχετικά με αυτοκίνητα. δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο αλλά σίγουρα δε θα χρειαστεί να βγεις εκτός καλλιθέας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_honda19 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Ετσι όπως ειναι...παίζει να πατάει rallye με φίλτρο-εξάτμιση?Ο αδερφός του κολητού μου έχει ράψει κόσμο και κόσμακι(και vti επίσης!!!) και φοβάμαι να τα στήσω...Άσχετο..όποιος ηταν ΣΕΦ παρασκευή βράδυ είδε την αποθέωση του starlet!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Η δυναμομετρηση παει κανα 50αρι-60αρι ευρω.Τα Rallaκια με φιλτρο-εξατμιση πανε γυρω στα 140 αλογα, αν δεν κανω λαθος και με εκκεντροφορους γυρω στα 160. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 μονοπετάλουδο rallye/saxo με εκκεντροφόρους μπορεί να φτάσει και 180 άλογα. για να πάνε 140 άλογα θέλουν full 1ο στάδιο(φίλτρο, πρόγραμμα, εξάτμιση). αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και το βάρος. υπάρχει saxo φίλτρο-εξάτμιση το οποίο είναι σώβρακο και με τα semislicks που φοράει έχει περάσει πάρα πολύ κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_honda19 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Τι αμάξια έχετε?Συχνάζεται ΣΕΦ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_honda19 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Πείτε μου μια τιμή για πεντάλ-λεβιέ-χειρόφρενο-πατάκια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Αν παρεις σετ, ενα 50-60αρι για χειροφρενο-πεταλια-λεβιε και κανα 20αρι για καλα πατακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Αν το σαξόραλλο είναι ΦΠΕ είσαι λίγο πίσω μέχρι τα 140-150,μετά και λόγω στροφών,μαζεύεις και περνάς μπροστά. Αν το σαξόραλλο φοράει έκκεντρα,δηλ 150+ άλογα η διαφορά που θα σου κάνει το σαξόραλλο είναι μεγάλη. Έχω saxo με εκκεντροφόρους δυναμομετρημένα 153 άλογα,ο κολλητός μου έχει Civic VTi πρόγραμμα,εξάτμιση από δίχαλο και μετά και χταπόδι (177 δυναμομετρημένο) και τρώει πολύ "ξύλο" ... Είναι το βάρος και το κιβώτιο σύν τοις άλλοις να ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 ........................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_honda19 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Τα μαμά τα πηδάει φαντάζομαι ομως?????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Λύστε μου μια απορία, γιατί κάποιος να πάρει ένα αυτοκίνητο 11 χρονών και να βάλει κι άλλα λεφτά πάνω; Το civic με τα 160+ άλογα έχει ABS? Αερόσακους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 α) για να το κάνει πιο γρήγορο. β) για να το κάνει πιο όμορφο. γ) γιατί έτσι γουστάρει. δ) όλα τα παραπάνω. πολύ απλό δεν είναι? ps: θα μπορούσε να παίξει και απάντηση "για να το κάνει πιο ασφαλές" αλλά λόγω πολυπλοκότητας το άφησα απ'έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 χαχαχ, ok thanx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_honda19 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Φίλε μου εχει και 2 αερόσακους και abs kai α/c και οτι αλλο έχει ένα αμάξι σήμερα...δεν μου απάντησε κανείς για τα μαμά rallye...θα τα πάταω?Και γενικότερα όποιος έχει εμπειρία απο vti ας την μοιραστέι με έναν μελλοντικό ιδιοκτήτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.