yiannis_t Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Παιδιά έχω δυο όμοια drive DVD-R και μόλις διαπίστωσα πως από linux αναγνωρίζεται μόνο το ένα.. Το αναγωρίζει ως cdrom0. Το θέμα είναι πως είναι ακριβώς όμοια και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το ένα δεν εμφανίζεται στον Υπολογιστή.. Έχει κανείς καμοιά ιδέα..? Αν χρειάζεται το μοντέλο είναι: NEC DVD+/-R/RW AD-7170A 18X BULK WHITE DOUBLE LAYER Μόλις παρατήρησα πως συμβαίνει το εξής παράδοξο: Σε όποιο και απ'τα δύο drive και αν βάλω το dvd το φορτώνει ως cdrom0.. Αυτό πυ θέλω να πω είναι πως το σύστημα συμπεριφέρεται σαν να είναι ένα drive!! Δηλαδή αν βάλω και στα δύο ένα dvd φορτώνει εκείνο που έβαλα πρώτο..! ΤρΕΛό??! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 ετσι γινεται στο linux στην επιφανεια εργασιας σου βγαζει της συσκευες που χρησιμοποιουνται.δοκιμασε να βαλεις και στα 2 ενα cd-dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_t Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Αυτό λέω! Όταν βάζω δυο διαφορετικά dvd στα δυο drive μου φορτώνει μόνο ένα! το αλλό δεν υπάρχει για τον υπολογιστή καθόλου.. δεν το βλέπει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.