Προς το περιεχόμενο

Ητανε..Σαββατοβραδο!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thanx dude θα το επισκεφτώ σύντομα και βλέπουμε.

[offtopic]

Για το αν έχει gay και φοβάσαι να πας δεν το καταλαβαίνω. Αν δεν είσαι gay το πολύ πολύ να στην "πέσει" κάποιος και να του πεις ευγενικά "είμαι straight". Δεν θα σε βιάσει κιόλας. Γιατί στα άλλα μαγαζιά που πας νομίζεις δεν συχνάζουν ομοφυλόφιλοι? Απλά δεν το έχεις προσέξει ποτέ!

[/offtopic]

Χμμ,σπάζομαι μωρέ.Τέλος πάντων off topic είναι εξάλλου.

για πεστε ρε παιδια κανενα καλο ειμαι φοιτητης και μενω στην Ν.Ιωνια στο mall ειμαι τουλαχιστον μια φορα την μερα και το εχω βαρεθει πεστε τπτ καλο σε αυτες τις περιοχες Ν.Ιωνια , Ν.Ηρακλειο , Ν.Φιλαδελφεια , Μαρουσι κτλ

Στο Γαλάτσι στη Βεϊκου σε βολεύει?Εγώ είχα πάει μια βράδια και πέρασα αρκετά καλα(ίσως έτυχε βέβαια).

Δημοσ.
Χτες ανακάλυψα στην Πετρούπολη μια ταβέρνα-εστιατόριο Άνεμος λέγεται. Καταπληκτικό φαγητό. Κανονικές τιμές (ποικιλία 2 ατόμων 23? πχ).

Αυτά για την ώρα. Για προτείνετε και εσείς τπτ....

Που είναι αυτό;; Πάνω απο την πλατεία ή κάτω;; Δεν έχει τύχει να το έχω ακούσει ποτέ και ψήνομαι! :-D

Δημοσ.
για πεστε ρε παιδια κανενα καλο ειμαι φοιτητης και μενω στην Ν.Ιωνια στο mall ειμαι τουλαχιστον μια φορα την μερα και το εχω βαρεθει πεστε τπτ καλο σε αυτες τις περιοχες Ν.Ιωνια , Ν.Ηρακλειο , Ν.Φιλαδελφεια , Μαρουσι κτλ

Όπως είπε και ο φίλος Γαλάτσι αν σε βολεύει. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι για Γαλάτσι αλλά όποτε έχω πάει έχω περάσει τέλεια. Ειδικά στο Darma (club oriental στην Βείκου). Και γενικά όλες οι καφετέριες που είναι εκεί...

Μαρούσι κ Ηράκλειο είναι ακριβώς το ίδιο. Όλες οι καφετέριες γύρω από τον σταθμό, πάνω κάτω τα ίδια. Αν και μαρουσιώτης δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι σούπερ που να με συγκινεί. Από καφετέριες στον σταθμό προτιμώ Essato & Select (οι 2 ακριανές). Υπάρχει και η Blueprint πιο κάτω στα Hondos απέναντι που έχει rock μουσική, ωραίο περιβάλλον. Απλά την είχα λιώσει όταν είμουν μικρός και τώρα δεν πολύ πηγαίνω.

Που είναι αυτό;; Πάνω απο την πλατεία ή κάτω;; Δεν έχει τύχει να το έχω ακούσει ποτέ και ψήνομαι! :-D

Είναι Βουλγαροκτόνου 14 Κηπούπολη (http://www.anemos.com.gr). Αν και δεν έρχομαι συχνά Πετρούπολη πλέον έχω έναν πολύ καλό λόγο να έρχομαι πιο συχνά....

Δημοσ.

Στο Γαλάτσι στη Βεϊκου σε βολεύει?Εγώ είχα πάει μια βράδια και πέρασα αρκετά καλα(ίσως έτυχε βέβαια).

ειναι κοντα στον σταθμο του ησαπ περισσο η πευκακια? η πολυ πιο μακρυα?

Δημοσ.
ειναι κοντα στον σταθμο του ησαπ περισσο η πευκακια? η πολυ πιο μακρυα?

πιο μακρυά. δεν γνωρίζω καθόλου τι ΜΜΜ παίζουν εκεί. Μόνο λεωφορεία και από ότι έχω καταλάβει όχι κ πολύ καλά δρομολόγια

Δημοσ.

το 608 αν δεν κάνω λάθος σε αφήνει ακριβώς απέναντι.

Για ησαπ άγιος ελευθέριος πρέπει να είναι ο πιο κοντινός σταθμός.

Δημοσ.
το 608 αν δεν κάνω λάθος σε αφήνει ακριβώς απέναντι.

Για ησαπ άγιος ελευθέριος πρέπει να είναι ο πιο κοντινός σταθμός.

απο ησαπ αγοιυ ελευθεριου ποση ωρα ειναι περιπου?περπατιεται?

Δημοσ.

Είναι αρκετή ώρα περπάτημα (ένα 20λεπτο περίπου). Δεν βολεύει ο ηλεκτρικός εκτός κι αν απο εκεί πάρεις τρόλεϊ ή λεωφορείο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρετε κάνα ιταλικό καλό στα Β. προάστεια?

Θέλω κάτι πιο εξηζητημένο (μην μου πέιτε LaPasteria κλπ είναι πολύ συνηθισμένα....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...