Προς το περιεχόμενο

Ητανε..Σαββατοβραδο!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια...Ανοιγω topic και περιμενω προτασεις για συγκεκριμενα μερη που μπορει να παει καποιος με παρεα η με την κοπελα του το Σαββατο...Μη μου πειτε για καφε...Περιμενω συγκεκριμενα μερη κ προτασεις...

Ξεκιναω εγω με το village entertainment park στο Ρεντη...Εχει σινεμα,παγοδρομιο,πολλα εστειατορια και καφετεριες,ιδανικη λυση για βολτα και διασκεδαση..Ειναι και το allou fun park κοντα...:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Εμεις παμε αρκετα συχνα στου ψυρρη, παρα πολλες επιλογες και πολυ κοσμο μαζευει ειναι πολυ καλα!

Δημοσ.

Ψυρρη ειναι ευρυτερη περιοχη...Σε ποια μαγαζια? εχεις καποιο συγκεκριμενο να προτεινεις? Καλο θα ηταν να προτεινουμε συγκεκριμενα μερη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ruby Tuesday στο the_mall...πολυ ωραια φαγητα παιδια,αν και εχει αμερικανικη νοοτροπια το μαγαζι,εχει πολυ καλη εξυπηρετηση και εκπτωση 15% μεσω της ειδικης καρτας που μπορειτε να βγαλετε(δωρεαν) για ολους τους φοιτητες-σπουδαστες

• 11 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξεθάβω γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι. Η έκπτωση στα ruby ισχύει για όλες της ημέρες της εβδομάδας;

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που έχω να πω επειδή δεν έχω ιδέα απο μέρη εδώ στην Αθήνα διότη δε ζω εδώ...

Ήτανε... Σαββατόβραδο...

....ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΠΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΟ!

Μη με -> :X <- ε? :-D:devil::o

Δημοσ.

Μιας και έγινε το ξέ-θαμα και μιας και τις τελευταίες μέρες είμουν στην αναζήτηση βραδυνής εξόδου για κάτι το όχι "γνωστό" πως θα σας φαινόταν να το συνεχίζαμε?

Αρχίζοντας να πω εγώ μερικά αγαπημένα στέκια:

Αν και Ψυρρή αποφεύγω να πηγαίνω (ειδικά ΣΚ) λόγω του υπερβολικού κόσμου-απουσία παρκινγκ κλπ το House of Rising sun με έχει κερδίσει εδώ και 3 χρόνια και όποτε πηγαίνω Ψυρρή, το 99% θα πάω εκεί. Rock-νέα-παλιά και λίγο ψευτοrock-pop, πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Χτες ανακάλυψα στην Πετρούπολη μια ταβέρνα-εστιατόριο Άνεμος λέγεται. Καταπληκτικό φαγητό. Κανονικές τιμές (ποικιλία 2 ατόμων 23? πχ).

Αυτά για την ώρα. Για προτείνετε και εσείς τπτ....

Δημοσ.

μια φορα πηγα στην ταβερνα που λες Apsiman και εφαγα του σκασμου... η θέα απιστευτη

+1 και απο μενα

Δημοσ.
το House of Rising sun με έχει κερδίσει εδώ και 3 χρόνια και όποτε πηγαίνω Ψυρρή, το 99% θα πάω εκεί. Rock-νέα-παλιά και λίγο ψευτοrock-pop, πολύ ωραία ατμόσφαιρα

Από τιμές,από κόσμο?

υ.γ. Γκάζι-Κεραμεικό τι κόσμος παίζει?Γιατί άκουσα για gays και φοβάμαι να κάνω το βήμα να πάω.

Δημοσ.
Από τιμές,από κόσμο?

υ.γ. Γκάζι-Κεραμεικό τι κόσμος παίζει?Γιατί άκουσα για gays και φοβάμαι να κάνω το βήμα να πάω.

τιμές κανονικές όπως όλα εκεί γύρω. Κόσμος ωραίος άνετος. Σε καμία περίπτωση trendy κλπ. Barάκι είναι ουσιαστικά. Μην περιμένεις να έχει μέσα τους χλυδάτους -χλυδάτες και να το παίζουν κάποιοι.

Επίσης είχα πετύχει κάποτε ένα Live από ένα ελληνικό συγκροτήματάκι πολύ σουπερ. Μακάρι να τους ξαναπετύχω κάποτε!

Γκάζι έχω πάει 2-3 φορές αλλά δεν με κέρδισε. Κούραση να παρκάρεις. Οι τιμές λίγο τσιμπημένες. Η αντιμετώπιση από τους μαγαζάτορες τραγική (εκτός και αν σκάσεις με καμιά Ferrari). Βέβαια μπορεί να έπεσα και στις περιπτώσεις. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ονόματα μαγαζιών να σας πω.

[offtopic]

Για το αν έχει gay και φοβάσαι να πας δεν το καταλαβαίνω. Αν δεν είσαι gay το πολύ πολύ να στην "πέσει" κάποιος και να του πεις ευγενικά "είμαι straight". Δεν θα σε βιάσει κιόλας. Γιατί στα άλλα μαγαζιά που πας νομίζεις δεν συχνάζουν ομοφυλόφιλοι? Απλά δεν το έχεις προσέξει ποτέ!

[/offtopic]

Δημοσ.

για πεστε ρε παιδια κανενα καλο ειμαι φοιτητης και μενω στην Ν.Ιωνια στο mall ειμαι τουλαχιστον μια φορα την μερα και το εχω βαρεθει πεστε τπτ καλο σε αυτες τις περιοχες Ν.Ιωνια , Ν.Ηρακλειο , Ν.Φιλαδελφεια , Μαρουσι κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...