naiv_dim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 γειας σας παιδια, εχω το εξης προβλημα, προσπαθω να κανω format τον σκληρο ο οποιος ειναι sata, βαζω το cd twn xp ξεκιναει η διαδικασια κ μου λεει οτι δ υπαρχει σκληρος k στο bios δ τον αναγνωριζει καθολου εκτος οταν παω να επιλεξω απο που θελω να bootαρω εκει φαινετε κανονικα.. τι κανω σε αυτην τη περιπτωση? παιδες πρεπει να βρουμε λυση συντομα..
fireblade9 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Πρέπει να βρεις drivers από τον κατασκευαστεί της mobo η απο τον κατασκευαστή του hd που λένε για sata , να τους βάλεις σε floppy disk και να ξεκινήσεις ξανά την διαδικασία του format ,αλλά την ώρα που ξεκινάει το setup απο το cd των xp πατας νομίζω f3 εκει που λέει press f3 if you have ........σκαζι κτλ. δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λένε.
esykas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Ο δίσκος που αναφέρεις ήταν πάνω στο μηχάνημα και δούλευε και δέν κάνει φορμάτ τώρα η είναι από άλλο μηχάνημα με λειτουργικό και θέλεις να τον φορμάρης; Υ.Γ.Εγώ είχα αγοράσει σκληρό sata? και τον έβαλα στην μητρική albatron intel 875P που έχει το pc αφού έβγαλα ένα Σαββατοκύριακο την επομένη που τον πήγα μαζί με τον πύργο στο τεχνικό είδε ότι η μητρική δεν υποστήριζε sata II (raptor) δοκίμασε sata I πάλι δέν τον αναγνώριζε διότι ήταν τελευταία σειρά και θα είχαν μάλλον κάποιες αλλάγές ούτε με jumber ούτε τ?ποτα τον έσωζε μόνο να του πρόσθετα κάρτα πάνω στην μητρική πράγμα που δέν με συνέφερε έτσι έβαλα IDE και μου είρθε και ποιό φτηνά.
naiv_dim Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 καλημερα παιδια, ο sata ηταν ηδη πανω με λειτουργικο κ τωρα θελω να τον φορμαρω.. καταρχην η μ@λ@κι@ μου ειναι οτι δ κατεβασα τους σωστους drivers ths mobo κ δ εκανα update στην μοβο.. ετσι δ μπορω να σας πω αν φταιει αυτο η κατι αλλο.. εκτος αν εχετε να προτυνετε εσεις κατι που δ κανω εγω πριν κανω το update.. υγ: το update θα γινει το σαββατο παιδια(λογο χρονου δ προλαβαινω καθημερινη), εχουμε χρονο για πολλες προτασεις.. ξεχασα να αναφερω την mobo -- Ρ4S800D
21century Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Κοιταξεστη σελιδα του κατασκευαστη, υπαρχει αρκετο υλικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.