Προς το περιεχόμενο

Φεμινισμός

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι νομιζετε για το κινημα του φεμινισμου ?

Την ωφελησε την γυναικα ή την εβλαψε τελικα ?

--

Απαντηση απο αλλο τοπικ

Θεωρω οτι η υπερβολη κ η επιμονη εβλαψαν το ολο κινημα .

Στην προσπαθεια τους να παρουν δικαιωματα που θα επρεπε να εχουν ( αλλα τυπικα κ μονο κ αλλα ουσιαστικα) , εφτασαν στο αλλο ακρο , με αποτελεσμα αντιθετο απ'οτι θα επρεπε.

Θελησαν να γινουν ισες με το αντρικο φυλο κ εχασαν περισσοτερα απ'οτι κερδισαν .

οι γυναίκες θέλουν ξύλο για να στρώσουν τπτ αλλο...

αμα αντιμιλάνε σφαλιαρα με τι μία..

νομιζω οτι πρεπει σε μερικές να απαγορευτεί κ το δικαιωμα να μιλάνε γιατι οταν το κανουν είναι δημόσιος κινδυνος icon6.gif

Δημοσ.

νομιζω οτι πρεπει σε μερικές να απαγορευτεί κ το δικαιωμα να μιλάνε γιατι οταν το κανουν είναι δημόσιος κινδυνος icon6.gif

Συμφωνώ και επαυξάνω.Μερικές μάλιστα είναι τόσο "έξυπνες" που κινδυνεύει η ανθρωπότητα όταν μιλάνε.....:mrgreen:

Δημοσ.
οι γυναίκες θέλουν ξύλο για να στρώσουν τπτ αλλο...

αμα αντιμιλάνε σφαλιαρα με τι μία..

Αφήστε τις να μιλάνε δεν πειράζει

Αλλά να απαγορευτεί να οδηγούν, εκεί να δεις δημόσιος κίνδυνος

κάθε μέρα πρέπει να πέφτει και από μια σφαλιάρα εσύ μπορεί να μην ξέρεις το γιατί

Αυτές όμως ξέρουν

Δημοσ.

κάθε μέρα πρέπει να πέφτει και από μια σφαλιάρα εσύ μπορεί να μην ξέρεις το γιατί

Αυτές όμως ξέρουν

Κινέζικη(?) λαϊκη σοφια.........:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Φεμινισμός - μια ιστορία γι'αγρίους:mrgreen: .....

Όπως λέει κ το ανέκδοτο με το λεξικό για τη γυναίκα

Είμαι φεμινίστρια = Δε βλέπομαι β:-D

Πάντος πέρα από τη πλάκα η άποψη μου είναι ότι οι άντρες φταίνε που οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν ότι είναι βασίλισσες σήμερα. Πρώτα τις παρακαλάμε κ μετά ψαχνόμαστε....

Δημοσ.

Είμαι φεμινίστρια = Δε βλέπομαι

σωστα.....

μια κανονικη γυναικα σιγουρα θα ανεχτει μερικα μπατσακια στο.....(ολοι ξερουμε που!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να το αναφέρω αλλά είναι και θρησκευτικό το θέμα.Βλέπε ανατολή με τους Μουσουλμάνους και βλέπε και υπόλοιπο πλανήτη με Χριστιανούς,καμία σχέση.

Για εμένα ο φεμινισμός είναι κακό πράγμα.Γιατί αν θα έπρεπε να διαμαρτύρονται οι γυναίκες για τους άντρες που τις αντιμετωπίζουν σαν κατώτερες, τότε θα έπρεπε και εμείς να έχουμε ένα κίνημα για όλες όσες μας περιπαίζουν,μας κάνουν "σκυλάκια" και σέρνουμε και τον Τιτανικό για πάρτυ τους αμα λάχει ναούμε:mrgreen:

Αλλά ναι,ξέχασα,όταν σε παίζει μια γυναίκα είναι στην φύση της, εκείνη την στιγμή δεν είσαι μαλ_κας στο μέγιστο,δεν σε θεωρεί κατώτερο.....

Δημοσ.

υπάρχουν (και θα υπάρχουν ), άντρες κ "άντρες" που θεωρούν τη γυναίκα κατώτερή τους.

Αυτό όμως, έχει οδηγήσει αρκετά μεγάλα % των γυναικών στο άλλο άκρο,να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες δηλαδή,κ ότι τα καταφέρνουν σε όλα τα πράγματα ίδια(ή κ καλύτερα) με τους άντρες (κάτι στο οποίο εγώ ποτέ δεν αμφέβαλα).

οι γυναίκες καριέρας δεν με ενοχλούν,ή μάλλον με ενοχλούν τόσο όσο κ οι άντρες καριέρας. Συνήθως,όσοι ενοχλούνται παραπάνω, εκφράζουν μια "φοβία" ότι η γυναικα τους θα δουλεύει περισσότερες ώρες κ θα βγάζει περισσότερα λεφτά(κ ότι ίσως η κοινωνία την χαρακτηρίσει πιο έξυπνη κ φιλόδοξη),κ ότι έτσι χάνονται οι ρόλοι μέσα στο σπίτι! (for me...no problem).

Πρόβλημα έχω με τη γυναίκα που θέλει να κάτσει νοικοκυρά από επιλογή, ενώ δεν έχει την οικον. δυνατότητα. Με τη γυναίκα,που αν το επιλέξει στα 30 της, στραβώνει με την μοναξιά της στα 50 της. Με τη γυναίκα, που απαιτεί από τον άντρα να την ζει (εκτός αν το θέλει κ αυτός).

ο φεμινισμός ήρθε, γιατί χρειάστηκε να έρθει ... Μην ξεχνάτε,ότι χιλιάδες χρόνια τώρα,η γυναίκα ήταν "η δούλα κ κυρά"(διόλου τυχαίο ρητό)!

τώρα πια δε νομιζω ότι χρειάζετε σαν εννοια (αν κ στη σημερινή γενιά ακόμα, βλέπω γυναίκες ....προηγούμενων δεκαετιών σε νοοτροπία, παρολαυτα όμως, είναι πολύ μικρό το % αυτών)!

Δημοσ.
υπάρχουν (και θα υπάρχουν ), άντρες κ "άντρες" που θεωρούν τη γυναίκα κατώτερή τους.

Αυτό όμως, έχει οδηγήσει αρκετά μεγάλα % των γυναικών στο άλλο άκρο,να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες δηλαδή,κ ότι τα καταφέρνουν σε όλα τα πράγματα ίδια(ή κ καλύτερα) με τους άντρες (κάτι στο οποίο εγώ ποτέ δεν αμφέβαλα).

οι γυναίκες καριέρας δεν με ενοχλούν,ή μάλλον με ενοχλούν τόσο όσο κ οι άντρες καριέρας. Συνήθως,όσοι ενοχλούνται παραπάνω, εκφράζουν μια "φοβία" ότι η γυναικα τους θα δουλεύει περισσότερες ώρες κ θα βγάζει περισσότερα λεφτά(κ ότι ίσως η κοινωνία την χαρακτηρίσει πιο έξυπνη κ φιλόδοξη),κ ότι έτσι χάνονται οι ρόλοι μέσα στο σπίτι! (for me...no problem).

Πρόβλημα έχω με τη γυναίκα που θέλει να κάτσει νοικοκυρά από επιλογή, ενώ δεν έχει την οικον. δυνατότητα. Με τη γυναίκα,που αν το επιλέξει στα 30 της, στραβώνει με την μοναξιά της στα 50 της. Με τη γυναίκα, που απαιτεί από τον άντρα να την ζει (εκτός αν το θέλει κ αυτός).

ο φεμινισμός ήρθε, γιατί χρειάστηκε να έρθει ... Μην ξεχνάτε,ότι χιλιάδες χρόνια τώρα,η γυναίκα ήταν "η δούλα κ κυρά"(διόλου τυχαίο ρητό)!

τώρα πια δε νομιζω ότι χρειάζετε σαν εννοια (αν κ στη σημερινή γενιά ακόμα, βλέπω γυναίκες ....προηγούμενων δεκαετιών σε νοοτροπία, παρολαυτα όμως, είναι πολύ μικρό το % αυτών)!

συμφωνω απολυτα με τον κυριο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...