mike^^ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Παιδιά ξέρει κανεις κανένα τρόπο να πάρω το δεύτερο στρώμα από το dvd9 και να το κάνω dvd5..έχω φτιάξει το πρώτο με το ExPERT_v1.03 αλλα φτάνει μέχρι τον Icarus και μετά κολλάει..εκεί αρχίζει το δεύτερο αν βρω τρόπο να το γράψω σε ένα dvd5 μπορώ από το save να βάλω το δεύτερο dvd5 και να συνεχίσω..... έτσι θα το έχω κάνει σε δυο dvd χωρίς να χάσω τίποτα από το παιχνίδι.Ευχαριστώ. ke se emena kollaei eki sto icarus ego to katevasa apo internet omos.eki einai to deutero dvd? an mathis tpt steile mou
johnakos_de88 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 kai emena file se auto to simeio kollaei.diavasa gia hints kai leei oti ekei yparxei ena video.alla den mou to deixnei.logika den prepei na exoun kanei kali metatropi apo dvd9 se dvd5.katevazo kai allo god of war2 tora.kai tha sou po neotera.an kapoios xerei kati as mas pei
alexkotsos84 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 kai se mena kollaei se ayto to simeio. ti na kano?
Timwros Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Είναι εύκολο να μου πείτε πώς θα το κάνω backup σε 2 DVD-5; EDIT Γιατί μέσω του explorer βλέπω ότι το παιχνίδι είναι 3.97gb, ενώ όταν πάω να το κάνω ISO είναι πάνω από 8;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.