Προς το περιεχόμενο

Περίεργες χρεώσεις από τον ΟΤΕ

giannisvvv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους

Στον τελευταίο λογαριασμό του ΟΤΕ και συγκεκριμένα στα Εφάπαξ και Περιοδικά Τέλη υπάρχει χρέωση με τον εξής τίτλο:

Αποκατάσταση ορθής χρέωσης κλήσεων προς άλλα δίκτυα

Το ποσό είναι 70 ευρώ χωρίς το Φ.Π.Α

Στο 134 ζητάω πληροφορίες για το τι χρέωση είναι αυτή και μου λένε ασυναρτησίες,ότι είναι από τηλ. που έκανα σε 800.... και 801... και σε 11880 και ότι μέχρι τώρα δεν είχαν χρεωθεί και χρεωθήκαν όλες μαζί.Δεν μπορούν να με απαντήσουν με σαφήνεια και με παραπέμπουν στον ΟΤΕ της περιοχής μου.

Ο προιστάμενος του ΟΤΕ δήλωσε άγνοια και μου είπε ότι "θα το ψάξει".Την επόμενη μέρα μου λέει ότι επειδή ήμουν στην telepassport και επειδή η εταιρεία δεν με χρέωνε σωστά ήρθε τώρα διορθωμένος ο λογαριασμός και τα λεφτά αυτά δεν είναι του ΟΤΕ αλλά της telepassport!!!

Όταν ζήτησα αναλυτικό λογαριασμό μου απάντησε "μην την ψάχνεις,πλήρωσε να τελέιώνεις".¨οταν του είπα ότι σε 2ο νούμερο τηλ που έχω, κι αυτό στην telepassport δεν ήρθε καμιά χρέωση μου απάντησε ότι αυτό θα γίνει σταδιακά

σε όλα τα τηλεφωνικά νούμερα.

Αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ή ξέρει τι ακριβώς γίνεται παρακαλώ για βοήθεια, δυστυχώς με τον ΟΤΕ δεν μπορώ να βγάλω άκρη

Φιλικά

Γιάννης

Δημοσ.

η telepassport απ'οσο θυμαμαι ειναι στα δικαστηρια με τον OTE επειδη του χρωσταει πολλα.μπορει απλα να τα πληρωνεις εσυ σαν πελατης της,και να προσπαθει ο ΟΤΕ με αυτον τον τροπο να τα παρει πισω..

(μια εικασια κανω,μην φαω και ξυλο...:):):):):):))

Δημοσ.

Σε θα λεει ο λογαριασμος του ΟΤΕ μαζι με ολα τα αλλα:

Φερραρι Μοντενα: 1000E

E, να μην βαλουν και ενα χερακι οι συνδρομητες για την ferrari του διευθυντη????

Δημοσ.

Με προβληματίζει το γεγονός ότι κανένας χρήστης δεν ανέφερε ότι του συνέβη το ίδιο,καλά, μόνο εμένα βρήκανε???

Δημοσ.

Aν η Telepassport δεν πλήρωνε τον ΟΤΕ, γιατί να τα πληρώσει ο κόσμος ξανά στον ΟΤΕ; Η Telepassport τα χρωστάει, όχι οι πελάτες της, αυτοί τα πλήρωσαν ήδη μια φορά!

Δημοσ.

γνωμη μου ειναι να παρεις την Tellepassport και να τα κανονισεις μαζι οτυς, ο ΟΤΕ δεν ειχε λογω να αναμειχθει, δηλαδη αν δεν τα πληρωσεις θα σου κοψει το τηλ, αφου απεναντι του εισαι σωστος, δεν εχει τετοιο δικαιωμα...γραμμη καταναλωτη ΑΜΕΣΩΣ!!!

Για την Telepassport...αν τους εδινες καταλαθος 70ευρω παραπανω θα στο ελεγαν; (οχι) ουδεν λαθος μετα την απομακρυνση απο το ταμειο, αφου ξεγραφτηκες δεν εχουν δικιαωμα...ψαχτο φιλε

Δημοσ.

Τωρα που λετε για λογαριασμους θυμηθηκα που με ειχανε παρει τηλεφωνο απο altec telecoms και μου ζητουσανε να πληρωσω λογαριασμο που ειχα ηδη πληρωσει.Για κακη τους τυχη πεσανε σε ατομο που κραταει πληρες αρχειο απο ολους τους λογαριασμους και τις συναλλαγες του για πολλα χρονια.Οποτε μολις τους ειπα οτι εχω την αποδειξη απο την τραπεζα μοκο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...