Προς το περιεχόμενο

iTunes / iPod και Album Art

LeChuck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα,

Πηρα ενα iPod 80gb χθες και οργανωνω μεσω του iTunes τα album μου για να βαλω και Album art που θα φαινεται και στο iPod.

Το προβλημα ειναι οτι οταν επιλεγω ενα Album και του βαζω το image για Album Art, αυτο γινεται assign μονο στο 1ο κομματι του Album και οχι σε ολο το Album. Υπαρχει τροπος να ισχυει το ιδιο art για ολο το album χωρις να χρειαζεται να επιλεξω ολα τα κομματια του Album ; (Τρωει πολυ χρονο και μου φαινεται και χωρο απο το iPod)

Επισης οταν κανει import νεα τραγουδια στο Library με τι ονομα πρεπει να εχω αποθηκευσει το album art στο folder ωστε να το παρει το iTunes ; Το folder.jpg απο οτι ειδα δεν πιανει.

Δημοσ.

Νομίζω πως ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις select όλα τα κομμάτια και να βάλεις το artwork σε όλα (όχι ένα ένα φυσικά, αλλά μαζικά). Και επειδή το artwork αποθηκεύεται ως πληροφορία στο tag id του κάθε mp3, και δεν είναι εξωτερικό αρχείο, δε νομίζω να γίνεται αυτό που λες, δλδ να βάλεις το artwork στον φάκελο με τα τραγούδια.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα ρε παιδιά ενώ έχω βάλει κανονικά τα artworks από το iTunes store μόλις κάνω sync το iPod ορισμένα μου τα δείχνει μαύρα στο ipod ενώ στο iTunes φαίνονται κανονικά... γιατί;

Δημοσ.

Για το iTunes, όπως είπε ο Mercyful_Fate. Επιλογή όλων, Μήλο+i και πετάς μέσα την εικόνα.

@ Ic3m@N: Μήπως είναι μεγάλη η ανάλυσή τους;

Δημοσ.

χμ...δεν έχω κοιτάξει όπως τα κατεβάζει από το store τα βάζω αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό καθώς κάθε φορά είναι και διαφορετικό άλμπουμ. Μπορεί δηλαδή αν κάνω τώρα sync αυτό που πριν έδειχνε μαύρο να το δείχνει κανονικά και κάποιο άλλο να το δείχνει μαύρο...θα το ελέγξω όμως

thanks

Δημοσ.

χμ... ίσως και να έφταιγε και αυτό τελικά γιατί όταν τις έβαλα μόνος μου από το google τις πέρασε κατευθείαν στο iPod... δεν έχουν όλες οι εικόνες που κατεβάζει από το store ίδια ανάλυση; Περίεργο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...