Bspus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 3 τροποι: Bootskin : δωρεαν BootXP : Shareware TuneUp Utilities : Σουιτα για βελτιστοποιηση και παραμετροποιηση που περιλαμβανει μεταξυ πολλων αλλων και αυτο που θες. Το κανει και καλυτερα απο τα αλλα. Με το BootXP ειχα προβλημα οταν πηγα να εγκαταστησω service pack γιατι καταλαβε οτι ο πυρηνας των windows ειχε πειραχτει (η εικονα ειναι ενσωματωμενη στο ntoskrnl.exe) Αυτο μπορει να συμβαινει και με το tuneup αλλα δεν το ξερω. Το Βootskin δεν εχει αυτο το προβλημα αλλα οτι και να εκανα μου εβγαζε λαθος χρωματα.
fwtonio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 To bootskin, σε εμένα, δουλεύει κανονικά. Μάλιστα έχει επιλογή να ξεκινά με τυχαία εικόνα, από αυτές που έχεις επιλέξει. Πολύ καλό!
fraggiskos Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Έγω τα φοβάμαι αυτα γιατι με ένα τέτοιο πρόγραμμα έκανα αλλαγή της bootscreen και μετα τα windows μου έβγαζαν μια μαυρη οθόνη και δεν προχωρούσαν καθόλου όσπου έκανα format.
fwtonio Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Κοιτα το bootskin που χρησιμοποιώ δεν αλλάζει κάποιο από τα αρχεία του συστήματος. Ετσι ο κίνδυνος είναι μικρός.
padeloswp8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Έγω τα φοβάμαι αυτα γιατι με ένα τέτοιο πρόγραμμα έκανα αλλαγή της bootscreen και μετα τα windows μου έβγαζαν μια μαυρη οθόνη και δεν προχωρούσαν καθόλου όσπου έκανα format. Κακώς έκανες format επειδή υπάρχει λύση σε ένα τέτοιο πρόβλημα :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.