bebakos11 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 παω να τρελαθω.εχω μια καρτα marvel yukon gigabit και οταν παω να μεταφερω αρχεια απο το κατεβαστηρι παει σαν καβουρας πχ μεταφορα 650mb μου βγαζει 140 λεπτα και κανει σιγουρα 60.εχω κατεβασμενο το windows firewall και κλειστο το nod32.Το ακομα πιο τρελο ειναι οτι εστησα ενα virtual pc και του εβαλα και εκει xp,του εδωσα την ιδια καρτα για προσβαση στο δικτυο και παω να κανω μεταφορα απο εκει το ιδιο αρχειο και τι βλεπω @@@ με ανοικτο to uttorent,να ειμαι στο internet και την μεταφορα να μου την κανει σε 4 λεπτα !!! Τον ιδιο χρονο κανει και απο τον virtual δισκο στο κανονικο pc με την ιδια καρτα.δικτυο εχω στησει με ενα 9108.τι να κανω για να μην τρελαθω
tsakonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 ara ftene ta xp......kai ade twra na vreis ti fteei kai kanei ti lameria....de mou rxete kamia idea..
bebakos11 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 μηπως φταινε οι drivers της καρτας?το λεω γιατι απο οτι ειδα στο virtual pc την yukon την βλεπει σαν intel pci γενικης χρησης.
tsakonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 sto VPC outws i allws einai virtual opote kai mena alli einai kai alli deixnei....dokimase na kaneis apto device manager unistall drivers, restart kai vale tous telefteous..
bebakos11 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 τελικα ακανα αυτο που ειπες και σωθηκα ευχαριστω πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.