Προς το περιεχόμενο

AGP 8x - Nvidia 7800 ή Ati x1950pro?

Number7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν νοειται να κολλαει!!!

Πες μας, τι τροφοδοτικο εχεις, και επισης τι ακριβως εννοεις με το "κολλαει".

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
!- oi ypoloipes 7800GS, leventopalevoun me.... tis 7600GT

Ναι συμφωνουμε, αλλο καταλαβα φιλε.... Ενταξει εχει προβάδισμα μικρο αλλα τοσοσ χρηματα οπως ειπες ειναι μαλακια

Δημοσ.

q-tec psu 350 watt.

εντωμεταξυ τωρα που εχω βαλει και καποια αλλα παιχνιδακια(cod2,wow) οφειλω να ομολογησω οτι κολλαει σε ολα!!

λεγοντας κολλαει εννοω οτι ειτε οτι ο χαρακτηρας κινητε λες και παει σε slow motion ειτε καθως περπαταει σταματανε να κουνιουντε τα παντα και συνεχιζει μετα απο λιγο.

Ολα αυτα μου φαινοντε παραλογα.τι κανω ρε μαγκες?

Δημοσ.
q-tec psu 350 watt.

εντωμεταξυ τωρα που εχω βαλει και καποια αλλα παιχνιδακια(cod2,wow) οφειλω να ομολογησω οτι κολλαει σε ολα!!

λεγοντας κολλαει εννοω οτι ειτε οτι ο χαρακτηρας κινητε λες και παει σε slow motion ειτε καθως περπαταει σταματανε να κουνιουντε τα παντα και συνεχιζει μετα απο λιγο.

Ολα αυτα μου φαινοντε παραλογα.τι κανω ρε μαγκες?

Mia xara logika einai... gia to q-teq :mrgreen:

Mono 7600GS/GT tha antexe epano :cry:

Δημοσ.

Κατα πρωτον θες οποσδηποτε αλλο τροφοδοτικο...

Κατα δευτερων εκανες uninstall τους παλιους drivers και περασες τους τελευταιους?

Κατα τριτων σε τι αναλυσεις τα εβαλες να παιξουν?Τι ραμ εχεις?

Να εχεις κατα νου πως πρωτα θα σε "κοψει" ο παππους p4 3.0 και πολυ μετα η συγκεκριμενη καρτουλα...

Υ.Γ Συνδεσες την επιπλεον τροφοδοσια της καρτας?Και εαν ναι πως?

Δημοσ.

αρα λες να παρω ενα τροφοδοτικο?

στα ποσα βατ?

σωσε με γιατι ειναι μλκια να εχω ενα γενικα καλο μηχανημα και να μην παιζει τπτ :D

ram στα 2gh 4αρες και εβαλα τους drivers που μου δωσαν στο cd.

Δημοσ.

Pantos, se anazitisi trofodotikou, to syndiasa me neo case:

http://computer4all.gr/index.php?s=2&c=0&p=864

http://computer4all.gr/index.php?s=2&c=0&p=865

http://computer4all.gr/index.php?s=2&c=0&p=866

Endexomenos exei noima, se sxesi me to na doseis peripou ta idia xrimata, mono gia trofodotiko....

Ta Codegen exoun 450 Watt psu, to opoio mporeis na to kratiseis, kai sto case na stiseis kapoio allo pcaki me to q-teq, i na metafereis aftousio to diko sou ekei :mrgreen:

Δημοσ.

Θα ελεγα κανενα 500αρι-600αρι(επωνυμο παντα).

Και ριξε και ενα σωστο o/c στον P4~3500-3600 (που και παλι υποθετω πως θα κοβει αρκετα την συγκεκριμενη καρτουλα)...

Δημοσ.

thanx ρε μαγκες για τις απαντησεις.

delirium ποιος ο λογος να παρω και case?

χρειαζεται κατι η απλα επειδη ειναι σε πολυ καλη τιμη μαζι με τροφοδοτικο??

topos λες να παρω καναν dual να ησυχασω?αληθεια ποσο κανουν?

Δημοσ.

Endexomenos exei noima, se sxesi me to na doseis peripou ta idia xrimata, mono gia trofodotiko....

Ta Codegen exoun 450 Watt psu, to opoio mporeis na to kratiseis, kai sto case na stiseis kapoio allo pcaki me to q-teq, i na metafereis aftousio to diko sou ekei :mrgreen:

Εχεις δουλεψει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο?

Κατα 97,5% τα τροφοδοτικα που ερχοντε μαζι με κουτακια ειναι του 10ευρου.Καλια το q-tec που λεει ο λογος...

Μετα απο λιγο ψαξιμο στο γουγγλη...

Ta codegen ειναι κινεζικης κατασκευης εαν σας λεει κατι αυτο...

Δημοσ.

Παντως εγω δεν θα προτεινα στον revil vbmenu_register("postmenu_1526358", true); με την 1950pro (ειδικα εαν σκεφτει να κανει και o/c) το συγκεκριμενο τροφοδοτικο που βρισκετε σε αυτο το κουτακι...

Δημοσ.

κοιταξτε εγω αυτο που θελω ειναι ο υπολογιστης μου να ειναι κομπε οσο πιο πολυ γινεται.

δε με πειραζει να χαλασω κανα 400αρι ευρω για ντουαλ κορ αν χρειαστει.

οποτε ας πουμε εσυ τοπος τι θα μου προτεινες?

Δημοσ.

Ριξε μια ματια σε αυτο να παρεις μια ιδεα...

Ενδεικτικα σε ενα τυπικο συστημα με p 3.0 +1950pro βγαζει 443 watt.Εαν κανεις και εαν o/c (μονο στον επεξεργαστη) πας στα ~485 οποτε εγω στη θεση σου θα εψαχνα για κανενα 500αρι+...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...