jemadux Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, chek2fire είπε για δες εδω μήπως έχει αναφερθει και υπάρχει κάποια λύση https://www.protondb.com/app/945360 πάντως το game είναι σε gold από τι βλέπω. μονο στο polus εχει προβλημα ... στους αλλους χαρτες μια χαρα παιζει ...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μακάρι να είχε και ναρκαλιευτή, πασιέντζα, mahjong (?) κλπ..
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 έχει mahjong, sudoku και πασέντζα και φυσικά πακέτα για εκατοντάδες άλλα τέτοια μικρά game αν θέλει κάποιος να τα εγκασταστήσει μόνος του
seithan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Τρέχω το Fallout76 μέσω Steam με Proton. Ικανοποιητική απόδοση αν και αρκετά χαμηλότερα απο την αντίστοιχη σε Windows10. Το αστείο είναι οτι και κλοκαρεται περισσοτερο η κάρτα και μεγαλύτερο powerlimit δίνω σε σχέση με το Win10 (εν τέλη έχει κ χαμηλότερη απόδοση). 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 καλησπέρα.. για να μην ανοίγω θέμα. έχω στημένο bunsen labs lithium ( debian 10 ) στο pc μου. ανάμεσα σε nvidia 1030 και rx550, παίζει καμιά απο τις 2 "out off the box" στην διανομή μου? για warthunder ενδιαφέρομε..
jim_p Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Out of the box θα παιξει η ati γιατι ο opensource driver για αυτη (amdgpu) ειναι πολυ καλυτερος απο τον opensource driver για την nvidia (nouveau), που εινια πατος. Αλλα με μια καρτα σαν την 1030 ειναι μαζοχισμος να εχεις τον opensource driver, οποτε βαζεις τον closed source της nvidia που ειναι ετη φωτος μπροστα και παιζεις οτι θελεις. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από jim_p 2
jcd313 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Tρείς προτάσεις από πολύ καλά FOSS παιχνίδια (native) που δεν βλέπω να έχουν αναφερθεί παλιότερα: Dwarf Fortress Cataclysm: DDA (github release ) Endless Sky (github release) Για τα δύο τελευταία προτείνω self-build την τελευταία committed (experimental) version. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από jcd313 1
jemadux Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 μπορει καποιος να μου πει τι πακετα να βαλω στο debian για να κανω compile την τελευταια εκδοση του wesnoth ?
mphxths Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, jemadux είπε μπορει καποιος να μου πει τι πακετα να βαλω στο debian για να κανω compile την τελευταια εκδοση του wesnoth ? Γιατι compile αφου υπαρχει το πακετο στα ρεπος ... 1
jemadux Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, mphxths είπε Γιατι compile αφου υπαρχει το πακετο στα ρεπος ... πρώτον στο debian stable είναι μια κυρία εκδόση πίσω .. 14.x ενω το current είναι 16.x .
asfodelus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, jemadux είπε μπορει καποιος να μου πει τι πακετα να βαλω στο debian για να κανω compile την τελευταια εκδοση του wesnoth ? Tο είχα χεράτο πριν κάμποσα χρόνια. Δεν θυμάμαι να είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αυτά που λένε οι οδηγίες και επέστρεψε με ερώτημα αν θέλει κανένα πακέτο εξτραδάκι. Αλλά στο debian ο πιο απλός τρόπος είναι μέσα απο το apt να εγκαταστήσεις τις build εξαρτήσεις του πακέτου.
mphxths Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, jemadux είπε πρώτον στο debian stable είναι μια κυρία εκδόση πίσω .. 14.x ενω το current είναι 16.x . βαλε debian testing/unstable. Γιατι τυρρανιεσαι με το stable ?
jemadux Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, mphxths είπε βαλε debian testing/unstable. Γιατι τυρρανιεσαι με το stable ? εχω απαντήσει ήδη σε αυτό ... στο τοπικ που μας το εκλείσαν .
mphxths Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, jemadux είπε εχω απαντήσει ήδη σε αυτό ... στο τοπικ που μας το εκλείσαν . Aν πρεπει να μεινεις οπως και δηποτε σε stable , τοτε η ευκολη λυση για πακετα που θες και δεν ειναι ενημερωμενα ειναι το flatpak/appimage. Το wesnoth βλεπω οτι υπαρχει σε flatpak και προφανως πληρως ενημερωμενο. ΥΓ : Υπαρχει και ανεπισημο appimage αλλα οχι τελευταια εκδοση.
jemadux Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, mphxths είπε Aν πρεπει να μεινεις οπως και δηποτε σε stable , τοτε η ευκολη λυση για πακετα που θες και δεν ειναι ενημερωμενα ειναι το flatpak/appimage. Το wesnoth βλεπω οτι υπαρχει σε flatpak και προφανως πληρως ενημερωμενο. ΥΓ : Υπαρχει και ανεπισημο appimage αλλα οχι τελευταια εκδοση. το ζητήμα είναι να μην χρησιμοποιήσω flatpaks / steam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα