chek2fire Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 λέω να το πάρω και εγώ φέτος κυρίως γιατί βάζουν αρκετά καλούδια καθώς και γυρνάει το career mode αρκετά εμπλουτισμένο κιόλας
makiss8 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 τισ τελευταιες μερες λιωνω στον urban terror! εχει αρκετο κοσμο καλα κραττεί!! εχετε να προτεινει καποιο αλλο παιχνιδακι? ευχαρισρω
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ τις τελευταίες μέρες παίζω stellaris μέσω steam πάντα. 1
jim_p Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Σημερα επεσα πανω σε αυτο το νεο http://phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=ioquake3-New-Default-Renderer Γνωριζοντας οτι το ioquake3 ειναι μονο ο engine, αν τον βαλω, τι αλλο πρεπει να βαλω για να παιξω quake 3?
chek2fire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αν και το διαβάζω αρκετά συχνά δεν ξέρω τι παίζει με αυτό. Είσαι σίγουρος ότι ακόμα και σε windows έχεις; περάσει σε αυτή την μηχανή? σαν πειραματικό το βλέπω ποιο πολύ
jim_p Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Σε windows εχω το κανονικο quake3 με τον μαμα engine. Οταν το ειχε βαλει πριν χρονια στο λινουξ, ειχα κατεβασει το patch για την 1.32, το εκανα εγκατασταση και μετα απλα μετακινησα το pak0.pk3 (το αρχειο που περιλαμβανει τα παντα ολα του παιχνιδιου) στο /usr/games/quake3/baseq3. Αλλα τοτε προφανως επαιζε με τον μαμα engine της id και ηταν και 32αρι.
chek2fire Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 έρχετε και το deus ex σε linux! 1
k_antoni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και έψαχνα έναν καλό λόγο να μην τελειώσω το μεταπτυχιακό φέτος 1
jim_p Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μιας και βγηκε χτες το deus ex mankind divided... http://phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Deus-Ex-Mesa-AMDGPU-PRO http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Deus-Ex-Linux-Requirements Ετσι! Μονο nvidia και με τον... ανερχομενο (και πολλα αλλα επιθετα που βαριεμαι να τα γραψω) amdgpu να μην ξεκιναει καν. Οχι που θα ηταν επαρκες το 3d acceleration του καθε opensource driver για παιχνιδι τετοιου επιπεδου. Το κοβω στο τελος το ιδιο το steam να εχει σαν απαιτηση καρτα της nvidia που να υποστηριζεται απο τον τρεχον nvidia, ουτε καν με τον nvidia-legacy.
chek2fire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 θα τον δοκιμάσω καθώς έχω τους τελευταίους της nvidia να δω πως πάει. Πάντως γενικά βαρύ game δεν έχω και πολλές απαιτήσεις ότι θα τρέχει καλά σε linux.
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 μοιάζει απίστευτο αλλά το game τρέχει καλύτερα σε linux παρά σε windows. Το έτρεξα λίγο και δεν είχα το παραμικρό κόλημα όπως γίνετε στα windows!
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 τελικά γράψτε άκυρο. Ενώ το game τρέχει άψογα και νομίζω αρκετά καλύτερα από τι στα windows μου κρασάρει με μαύρη οθόνη και μετά από λίγο με πετάει στην login screen σαν να έχει κρασάρει ο xserver συνολικά
k_antoni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα... τελευταία βλέπω ότι το Urban Terror έχει πααααρα πολύ λίγο κόσμο στους σέρβερ του... κρίμα γιατί είναι πολύ καλό παιχνίδι από tactical shooter τι έχουμε σε linux? Τι παίζετε αυτή τη στιγμή εσείς σε λίνουξ δικτυακά; Κ.
tritonas00 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Γιατι κριμα? UT παιζω χρονια native στο linux https://www.archlinux.org/packages/community/x86_64/urbanterror/
thomasG4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα... τελευταία βλέπω ότι το Urban Terror έχει πααααρα πολύ λίγο κόσμο στους σέρβερ του... κρίμα γιατί είναι πολύ καλό παιχνίδι από tactical shooter τι έχουμε σε linux? Τι παίζετε αυτή τη στιγμή εσείς σε λίνουξ δικτυακά; Κ. CS:GO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα