mandos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 rm -rf τα πάντα να ξεκινήσει καθαρά απλά δεν θυμάμαι αν είχα φυλάξει το progress μου στο Goo
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αν είναι το progress σε cloud save τότε το έχει κρατήσει το steam για σένα. Αυτό με το network είναι κοινό πρόβλημα του steam και νομίζω έχω δει αρκετές φορές να αναφέρετε και σε windows user. Προσπάθησε να σβήσεις το κρυφό φάκελο του steam και να κάνεις νέα εκκίνηση.
mandos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το Goo δεν είναι στο cloud δυστυχώς. Δούλεψε, τώρα το έχω αφήσει να κατεβάζει DOTA2!
mask2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 offtopic @mandos έχεις παίξει Dota γιατί και εγώ ήθελα να το δω σαν παιχνίδι αλλά μου φαίνεται λίγο χαοτικό και δεν ξέρω και κανένα που να παίζει
mandos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 έπαιζα χαζά σε Local lan την παλία DotA, μου άρεσε. Εχθές έπαιξα 20 λεπτά το 2, δεν μου άρεσε. Το interface και τα keys/mouse usage του Warcfraft μπορεί να ήταν παλιό, αλλά ήταν πιο λειτουργικό 1
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το metro λίγο που έπαιξα παίζει άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
mandos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Όλα αυτά τα steam έχουν trial? Ή πρέπει να τα χώσεις πρώτα? για linux πάντα
chek2fire Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Το metro να ενημερώσω ότι τρέχει άψογα σε linux και νομιζω έιναι το game με τα καλύτερα γραφικά που έχουν κυκλοφορήσει ever για linux.
godlike Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πράγματι τρέχει ανέλπιστα καλά. Τα γραφικά όμως δεν μου κάθονται και πολύ καλά να πω την αλήθεια. Δεν έχει πολύ καλά textures και δεν είδα κάποιου είδους ambient occlusion. Νομίζω το δεύτερο είναι must πλέον. Γενικά όμως πολύ καλό port. Το metro να ενημερώσω ότι τρέχει άψογα σε linux και νομιζω έιναι το game με τα καλύτερα γραφικά που έχουν κυκλοφορήσει ever για linux.
chek2fire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Σε πόσο τις έχεις βάλει τις μπάρες στην ανάλυση? Εγώ τρεις πριν το full και τρέχει σχετικά καλά.
godlike Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Βασικά σε ότι και να βάλω αυτές τις μπάρες γυρνάνε πάλι στο προεπιλεγμένο μόλις ξανανοίξω το παιχνίδι. Θα περιμένω κανένα patch Σε πόσο τις έχεις βάλει τις μπάρες στην ανάλυση? Εγώ τρεις πριν το full και τρέχει σχετικά καλά.
chek2fire Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μια και παίζω αυτόν τον καιρό κανονκά είχα και εγώ τα κρασαρίσματα μου να σου πω την αλήθεια.
ChrisSaber Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα εχω ενα guest pass forcounter strike source! οποιος θελει να το ανταλλαξει με κανα παιχνιδι για linux να μου πει
rearshooter Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το metro να ενημερώσω ότι τρέχει άψογα σε linux και νομιζω έιναι το game με τα καλύτερα γραφικά που έχουν κυκλοφορήσει ever για linux. Συμφωνώ απόλυτα..λίγο που το έχω δοκιμάσει με τις ρυθμίσεις στο τέρμα σκίζει!Δεν ξέρω για κρασαρίσματα καθώς δεν έχω πολυασχοληθεί... amd phenom ii x4 955 - gtx 650 oc - 8gb ram 1600 - debian 64 testing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα