greekparot Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εχω περασει περιπου εδω και 10 ημερες νεα m/b στο pc μου. Κατα την εγκατασταση των Windows XP εντοπισε αυτοματα τον σκληρο δισκο (Seagate sata-2) ενω νομιζα κανονικα οτι δεν θα τον εβρισκε και οτι θα επρεπε να κανω μια δισκετα με τους drivers. Στην παλια m/b ετσι το ειχα κανει. Παρ΄ολα αυτα η εγκατασταση εγινε επιτυχως αλλα το pc οχι παντα κανει απο μονο του reboot. Το εχω παρατηρησει οταν ειναι τελειως κλειστο το pc και το ανοιγω, μπαινει κανονικα στα windows εμφανιζεται η επιφ.εργασιας και ολα τα εικονιδια και μετα απο 5-6sec γινεται το reboot. Μπορει να κανει και 2 και 3 αλλα και 6 φορες συνεχομενα reboot οπου το αφηνω δεν το πειραζω και μετα παραμενει ανοιχτο απο μονο του χωρις να πειραξω κατι. Ενα αλλο που παρατηρησα και πιθανων να σας βοηθησει για να μου πειτε τι μπορει να φταει, ειναι οτι ο σκληρος δισκος εμφανιζεται κατω δεξια στην οθονη ως hardaware οπου μπορω να τον ακυρωσω. Οπως π.χ οταν βαζουμε ενα usb-stick και μπορουμε να το κανουμε "SAFELY REMOVE HARDWARE". Επισυναπτω και φωτο: Το configuration: M/B ASUS P5VD2-VM CPU INTEL CORE 2 DUO E6400 2.13 GHZ LGA775 - 1066 FSB RAM DDR2 2x512Mb KINGSTON 667MHz VGA RADEON X1600 PCI-E HD SEAGATE BARRACUDA 7200.9 ST3160811AS 160GB SATA2
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 exeis nforce gia auto blepeis kai to safe remove.tora mporei na ine pola.mporei oi mnimes.dokimase me mia .mporei to trofodotiko.arxize na xiloneis pragmata apo pano kai na deis ti to pirazei.isos therma thermokrasias.mipos den exei patisi kala i psiktra.thelei poles dokimoules
johnnieB Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 katevase to neo nforce driver apo to site ths nvidia oxi ths asus. an exeis valei to eide management kati (den thimamai akrivws) pou exei mesa sto cd ths mb afairese to kai xanadokimase to.
Tenshi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ακριβώς!Είναι IDE/SATA management for...μπλα μπλα μπλα DMA combatibility.Είναι μέρος απο τους drivers της μητρικής σου.Το έχω και εγώ στην AsRock mobo μου,άλλα δέν μου δημιουργεί πρβλήματα.Δοκίμασε να κάνεις ότι σου είπε ο johnnieb. Πλέον στις νέες μητρικές δέν χρειάζεται δισκέτα για εγκατάσταση WinXp σε sata δίσκο εκτός και αν θές να κάνεις RAID
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.