zepolen Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εχει κανείς αλλος πρόβλημα με ADSL στην περιοχή Αγιου Στεφάνου; Η μία μου γραμμη (του DSL) έχει κοπεί και είμαι αναγασμένος να χρήσημοποιο την άλλη γραμμή με dialup. Τί τρομερα αργο είναι αυτο...παιδια, όποιος έχει dialup να το καταργηση και να πάρει ADSL, δεν είναι εμπειρία internet αυτό, είναι κόλαση!
S2Katana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Eτσι επαθα και εγω πριν 1 βδομαδα που χαλασε η dsl μου.Το dial up δεν αντεχεται, αλλα απο το τιποτα...
genius_13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 τι να πουμε και εμεις που ειμαστε μονιμα με dial up.Και αυτοι οι γονείς μου αντι να μου βαλουν dsl με αφηνουν να περναω βασανιστήρια με την κολοσυνδεση.Εγω φταιω μετα που ερχετε ο π-ΟΤΕ 200Ε?Μετα φωνάζουν και απο πανω.. Βαλτε μου DSL ρε!!!!!! :cry:
S2Katana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Eχεις δικιο, και εγω ετσι ημουν πριν 3-4 μηνες...
Vagos_46 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 τι να πουμε και εμεις που ειμαστε μονιμα με dial up.Και αυτοι οι γονείς μου αντι να μου βαλουν dsl με αφηνουν να περναω βασανιστήρια με την κολοσυνδεση.Εγω φταιω μετα που ερχετε ο π-ΟΤΕ 200Ε?Μετα φωνάζουν και απο πανω..Βαλτε μου DSL ρε!!!!!! :cry: 200ευρω? :? εξηγησε τους το κοστος της adsl συνδεσης και οτι ερχεται πολυ φθηνοτερα.
zepolen Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 νε, σίγουρα το DSL βγαίνει πίο φτηνο αλλα δύσκολα το καταλαβάνουν
GiannisMetal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 όντως, δύσκολα το καταλαβαίνουν! και εγώ τί πέρασα για να βάλω adsl... δεν πείθονταν με τίποτα! παραπονιόντουσαν και φώναζαν για τα μεγάλα ποσά, τους έλεγα οτι αν βάλουμε adsl θα ερχεται 20 ευρώ στάνταρ απο 80 που ερχόταν, τίποτα, σταθεροί... αλλά μ'ολις τους πήραν τηλ από την forthnet, βάλαμε!
dimitris2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 simera siblirwnw 6 mines dsl k gw perasa polla gia na tous peisw oti einai pio ftino ap oti nomizoun...wspou pernoun til apo ton ote k lene gia prosfora 512 grammi pou se 10 meres tha ginei 1024 me 22e to mina...e k apo tote exw vgalei k to dial up modem apo to pc :mrgreen:
genius_13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Εμενα μου ειχαν βαλει dsl στις 22 Νοεμβριου 2005(σαν τωρα το θυμάμαι..) Ολα καλα ολα ωραια..μεχρι τις 22 Ιουλιου 2006 που ειμαι σπιτι εχω dsl.Μετα φευγω για διακοπες οπου καθομαι μεχρι τις 4 Αυγουστου. Η dsl έληγε 31/8..δεν το ηξερα..μολις γυρισα και πηρα τηλ για ανανέωση μου ειπαν οτι πρεπει να ξανακανω ολοι την διαδικασία απο την αρχη γιατι λεει ο π-ΟΤΕ μετα απο 1 μηνα ξηλώνει την γραμμη.. Απο τοτε παλι στα παρακαλια ειμαι..
momotis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Ωπα ρε παιδια τι εχει το dial up δηλαδη? Απο το 96 που ειχα μεχρι πριν 2-3 χρονια εκτος του οτι δε μπορουσα να κατεβασω ταινιες-παιχνιδια και μεγαλα αρχεια γενικα δε με χαλασε τοσο πολυ. Αυτο ισχυει και για τους νεους gamers που παιζουν τα hi end γραφικα ενω μολις βλεπουν παιχνιδι απο dos ξενερωνουν. Ολα εχουν να κανουν μετο μυαλο και την πιπιλα που σου δινουν να μασας.
zepolen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Οχι momotis, δεν μιλάμε για video και παιχνίδια, μιλάω για απλό browsing - δεν καταλαβαίνεις πόσο αργό ειναι το dialup μέχρι να βάλεις μια σύνδεση της προκοπής. Εγώ με το dialup έκανα πολύ λιγότερη δουλεία (η δουλεία μου εξαρτάται πάνω στο internet). Ευτυχώς σήμερα το φτίαξανε
dimitris2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Ωπα ρε παιδια τι εχει το dial up δηλαδη?Απο το 96 που ειχα μεχρι πριν 2-3 χρονια εκτος του οτι δε μπορουσα να κατεβασω ταινιες-παιχνιδια και μεγαλα αρχεια γενικα δε με χαλασε τοσο πολυ. Αυτο ισχυει και για τους νεους gamers που παιζουν τα hi end γραφικα ενω μολις βλεπουν παιχνιδι απο dos ξενερωνουν. Ολα εχουν να κανουν μετο μυαλο και την πιπιλα που σου δινουν να μασας. 1)den boreis na kathesai k poly wra mesa logw tiou EPAK 2)panta iparxei i pithanotita na koliseis dialer k na s rthei logariasmos na travas ta malia sou. 3)oi selides poy ftiaxnontai teleutaia einai poly varies kai apaititikes k de nomizw oti tha katevoun k toso eukola + i taxitita tin opoia agnoeis o allos sti douleia tou thelei grigorada sto na ektelei ergasies...
momotis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 1)ελα ρε σιγα τη χρεωση,μη τρελαθουμε 2)αμα εισαι νιουφις και δε ξερεις τι εστι firewall,antivirus τοτε παντου υπαρχει κινδυνος οχι μονο στη dialup.Εγω τουλαχιστον δεν την εχω παθει οταν ειχα,γιατι εκατσα και εψαξα πως να προλαμβανω. 3)Νταξει το να σου παρει 2 λεπτα παραπανω να φορτωσει μια σελιδα δε λεει και τιποτα. Οταν καποιος θελει ταχυτητα τοτε βαζει adsl.Αλλα δε νομιζω να υπαρχουν πολλες εργασιες που να χρειαζονται αποκλειστικα adsl σημερα.(Μιλαμε παντα για επαγγελματικες). Μονο ενας φιλος ειχε τετοια αναγκη γιατι ηταν χονδρεμπορας και επρεπε να κατεβαζει δειγματα,καταλογους σε λιγες ωρες και να αποστελνει και ο ιδιος.(σε τετοιες περιπτωσεις οκ.) Ολα ειναι στο μυαλο και τη πιπιλα επαναλαμβανω.
dimitris2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 1)ελα ρε σιγα τη χρεωση,μη τρελαθουμε2)αμα εισαι νιουφις και δε ξερεις τι εστι firewall,antivirus τοτε παντου υπαρχει κινδυνος οχι μονο στη dialup.Εγω τουλαχιστον δεν την εχω παθει οταν ειχα,γιατι εκατσα και εψαξα πως να προλαμβανω. 3)Νταξει το να σου παρει 2 λεπτα παραπανω να φορτωσει μια σελιδα δε λεει και τιποτα. Οταν καποιος θελει ταχυτητα τοτε βαζει adsl.Αλλα δε νομιζω να υπαρχουν πολλες εργασιες που να χρειαζονται αποκλειστικα adsl σημερα.(Μιλαμε παντα για επαγγελματικες). Μονο ενας φιλος ειχε τετοια αναγκη γιατι ηταν χονδρεμπορας και επρεπε να κατεβαζει δειγματα,καταλογους σε λιγες ωρες και να αποστελνει και ο ιδιος.(σε τετοιες περιπτωσεις οκ.) Ολα ειναι στο μυαλο και τη πιπιλα επαναλαμβανω. 2 wres ean katseis sto internet ti mera 1 to prwi k 1 me vradini xrewsi simferei perissotero na valeis 512grammi. vale kai mexri 6-7 e pou tha plirwneis gia ti sindesi....to dial up ITAN kalo gia neous xristes sto internet.k de mou les? otan eisai me dial up sindesi exeis k tilefwno? den prepei na valeis isdn grammi?entaxei an m peis oti to xreiazesai misi wra ti mera tha se dikaiologisw alla pali tha eisai koroido giati tha plirwneis k pali perissotera xrimata!
zepolen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 1)3)Νταξει το να σου παρει 2 λεπτα παραπανω να φορτωσει μια σελιδα δε λεει και τιποτα. Ε! δηλαδή: Παω σε δέκα σελίδες στο ιντερνετ... με dialup: 10 x 2 λεπτά = 20 λεπτα me DSL: 10 x 3 δευτερολεπτα = 1 λεπτο τι λες ρε φιλε, θα κανω 20 φορές παραπανω ωρα για να μπω στο ιντερνετ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.