paparounas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 re paidia exw ena provlima , molis agorasa kainouria motherboard "asus gaming series EXTREME STRIKER motherboard , nvidia nforce 6800iSLI" kai prospathw na perasw tous drivers gia tin karta hxou kai mou vgazei to eksis sfalma "he HDA Audio bus driver is required and not found." exw windows xp profesional , mipws kserei kaneis ti na kanw ?? d exw idea..psaxnw 3 meres twra kai d mporw na vrw lush
Πέτρος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Λοιπόν φίλε μου, εν τάχει: Πήγαινε ControlPanel->System->Hardware->DeviceManager και δες αν σου βγάζει με κίτρινο θαυμαστικό κάτι σε "UnknownPCI" ή κάτι τέτοιο. Αυτή είναι η κάρτα σου την οποία τα παραθύρια αναγνωρίζουν λανθασμένα. Δεξί κλικ, απεγκατάσταση και επανεκκίνησε τα win. Λογικά θα πρέπει να αναγνωρίσουν τη συσκευή και να σου ζητήσουν πρόσβαση στο δίκτυο για να βρουν οδηγούς. Δέξου (φαντάζομαι ο υπολογιστής είναι σε δίκτυο) και θα βρουν τα απαραίτητα ουσιαστικά μέσα από τη μαμά MS. Μετά θα πρέπει να δουλέψει. Επίσης δοκίμασε αυτά: http://support.microsoft.com/kb/888111 http://support.microsoft.com/kb/835221
paparounas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 loipon ekana to prwto opws eipes kai otan ksekinisa to pc mpike ston odigo gia drivers kai m eipe an thelw na to psaksei kai sto duktio kai eipa nai , sti sinexeia omws m evgale ena mnm na valw to cd me tin etiketa MS UAA bus driver for high definition audio, egw tetoio pragma d exw ,kanena apo ta CD tis motherboard m d kanei , tespa , mpika sto site p m eipes alla pali tpt , entometaksi vrika ena update gia audio definition alla einai gia aggliki ekdosi windows kai egw exw ellinika =/
8eanw Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 ela filarako o paparounas eimai evxaristw poli to eftiaksa...
Papen Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ο Παπαρουνας το εφτιαξε εγω να δω πως θα το κανω. Τα link που στελνεις Πετρο εχουν κατι να κατεβασουμε γιατι δεν βρησκω τιποτα. Χρεισημοποιο XP SP3 εχω να ομολογισω,
cybernaut667 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ο Παπαρουνας το εφτιαξε εγω να δω πως θα το κανω. Τα link που στελνεις Πετρο εχουν κατι να κατεβασουμε γιατι δεν βρησκω τιποτα. Χρεισημοποιο XP SP3 εχω να ομολογισω, κ γω τα ιδια παιδια. βρηκαμε ακρη ?
1000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δοκιμάστε να έχετε το cd με τους drivers της μητρικής μέσα και να κάνετε update εκεί που υπάρχει το θαυμαστικό.
ss13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Το ίδιο πρόβλημα έχω μετά από format !! Tι να κάνω για να το λύσω ; Όταν τρέχει ο οδηγός της κάρτας ήχου σταματάει και λέει αυτό ( the hda audio bus driver is required and not found ) Αφού πάω να εγκαταστήσω τους οδηγούς της κάρτας ήχου μου βγαίνει το ακόλουθο μήνυμα ( the filename directory name or volume label syntax is incorrect ) και δεν μπορώ να εγκαταστήσω κανένα οδηγό . Τι λέτε να φταίει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.