Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG LE 23R71 23" για οθονη pc

nikos papas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καποιες αποριες σχετικα με τη χρηση lcd tv για οθονη υπολογιστη.αντι μιας καθαρα οθονης για υπολογιστη.Περα απο το θεμα της χαμηλοτερης αναλυσης και χρονου αποκρισης που δινει η τιβι υπαρχει αλλο προβλημα?

Στην αναλυση 1366χ768 θα ειναι μεγαλα τα εικονιδια και γενικα τα γραμματα οπως στην αναλυση 1024χ768 που δουλευω τωρα στη 17αρα crt μου? Επειδη καθομαι σε αποσταση παντα απο την οθονη (1.70 περιπου),δεν θελω μεγαλες ανλυσεις γιατι απο αυτη την αποσταση δεν φαινεται τιποτα.Γιαυτο και σκεφτομαι για lcd tv και οχι καθαρα pc μονιτορ ,το οποιο στις 22-23 ιντσες θα εχει ανλυση 1600χ1050 και γω να το δουλευω στις 1024χ768, δε λεει.

Μπορω στη samsung να επιλεξω χαμηλοτερες ανλυσεις η ειναι στανταρ 1366χ768?

Επισης σε lcd 22 pc monitor η αναλυση 1600χ1050 φιανεται οπως η 1280χ1024? Τετοιο μεγεθος εχουν τα γραμματα?

Τελος αν ξερει καποιος τη συγκεκριμενη οθονη ας γραψει δυο λογια.

• Moderators
Δημοσ.

Γενικά να αναφερω, οτι εαν δεν λειτουργεις τις LCD οθονες στην κανονικη τους αναλυση (native), δεν αποδιδουν καλα (σαν να θολαινουν), οποτε σιγουρα δεν λεει... :)

Σαφως ομως τα γραμματα θα ειναι πιο μεγαλα σε πιο μικρη αναλυση...

Δημοσ.

φιλε μου δεν εχεισ θολουρεσ τιπτα εχεισ τελεια εικονα,1366χ768 μπορει να επιλεξησ και χαμηλωτερη εγω το δοκιμασα ,και δεν ειχα κανενα προβλημα με samsung καντο αφοβα.και τα γραμματα ολα κανονικα ειναι

Δημοσ.
φιλε μου δεν εχεισ θολουρεσ τιπτα εχεισ τελεια εικονα,1366χ768 μπορει να επιλεξησ και χαμηλωτερη εγω το δοκιμασα ,και δεν ειχα κανενα προβλημα με samsung καντο αφοβα.και τα γραμματα ολα κανονικα ειναι

Δηλαδη αναφερεσαι στη συγκεκριμενη οθονη?Την χρησιμοποιεις σαν οθονη υπολογιστη?Σε σχεση με την αναλυση 1042χ768 σε 17αρα ,η αναλυση η 1366χ768 στη samsung πως ειναι?Τα γραμματα ειναι πολυ μικροτερα?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
Molis diavasa to post kai akoma gelao.De megalono tin analysi epeidi ta gramata fainontai mikra looool.Poso kairo xrisimpopoieite pc?

Ο υπολογιστης φιλε μου ειναι ενα εργαλειο και ο καθενας το χρησιμοποιει οπως τον βολευει. Μολις σταματησεις να γελας εξηγησε μου σε παρακαλω,γιατι θα πρεπει να ειμαι καρφωμενος μπροστα στην οθονη και να μην ειμαι αραχτος στα 2 μετρα (στον καναπε μου) και απο εκει να κανω οτι θελω ανετα και ωραια? Και εγω "γελαω", οταν ακουω οτι καποιος αγοραζει καρτα γραφικων με 200-300 ευρω ,για να παιζει παιχνιδια. Εγω ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ με την ταπηνη καρτουλα των 50 ε.Οπως ακριβως την κανω με αναλυση 1024χ768 η και 800χ600 μια χαρα.

Πραγματι ειμαι ασχετος με καποια πραγματα,γιαυτο και ρωταω.

Εσυ λοιπον που εμαθες πολλα για τους υπολογιστες, μαλλον ειναι καιρος να μαθεις να σεβεσαι τους συνομιλητες σου.

Οταν ανοιγει καποιος ενα post και ρωταει, κατι θελει να μαθει που προφανως

αγνοει.Μπορεις να βοηθησεις?Καλως.Καθε βοηθεια δεκτη.Αν ομως θελεις να κανεις τον εξυπνο καντο με τους κολλητους σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...