Προς το περιεχόμενο

Agora othonis aurio!!!!

alexandro673

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποια iiyama φιλε μου σου δημιούργησε πρόβλημα? Απο προσωπική εμπειρία και αρκέτους άλλους που είχαν κάποια στιγμή τέτοια οθόνη δεν έχω ακούσε κάτι κακό..για tft iiyama δεν ξέρω δεν τις εχω δει (αν και στο επόμενο 10ήμερο θα αγοράσω

και εγω κάποια 19-22 wide) θα είναι μέσα στις επιλογές μου..

Η VM1352, η οποία στο πάνω μισό ήταν σκοτεινή και στο κάτω μισό φωτεινή, ενώ και το σκούρο κόκκινο το έδειχνε μαύρο.Αντίθετα μια Daewoo της οποίας χάλασε ο μετασχηματιστής μετά από 10 (κυριολεκτικά 1996-2006 RIP) χρόνια το μόνο πρόβλημα που έβγαλε ήταν όταν στα 7 χρόνια έμεινε μέσα το κουμπί της και την ανοιγόκλεινα με το καλώδιο ρεύματος (άρα μάλλον λογικό να καεί ο μετασχηματιστής της).

Τελοσπάντων, όπως είπα και πριν με crt είναι οι εμπειρίες μου οπότε είναι λίγο offtopic. Σε tft που έχω δουλέψει έχω μείνει ικανοποιημένος και από LG (μια 1919S), αλλά κυρίως από Samsung (μια SM940N). Σημείωση: Κυρίως photoshop έχω δουλέψει σε αυτές τις οθόνες. Δεν μπορώ να σου πω για κίνηση γραφικών. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις δεις ο ίδιος από κοντά.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia exw katalhpsei se wide telika alla eimai anamesa sthn lg kai sthn ilyama....apo th mia ilyama pou san emfanish kai xrwmata mou fanhke ligo kalyterh kai apo thn allh h lg me 0zero pixel....ti pairnw???ela mou nte???eseis ti tha pairnate???

Δημοσ.

Στα wide monitor είτε επιλεγοντας wide ανάλυση πχ:1280χ960 ΑΝ το υποστηριζει

και το παιχνιδι τα βλεπεις κανονικα, αλλιώς έχεις τις γνωστες μαυρες μπάρες δεξιά-αριστερά της οθόνης. ..υπάρχει και η περιπτωση να γεμισει η οθόνη με μια ελαφρή παραμόρφωση χωρις να επιλέξεις τίποτα αλλα αν πας να αλλαξεις την ανάλυση "μαζευεται" με τις μπάρες.Γενικα΄όμως είναι θέμα του κάθε παιχνιδιού...

Για να μην παρεξηγηθώ ολα αυτά γινονται σε 17΄wide 1440x900 laptop (hp pavilion zd8250).

Δημοσ.

Τα καινούργια games ολα υποστηρίζουν wide, αν τωρα θες καποιο πιο παλιο υπάρχει αυτο το site http://www.widescreengamingforum.com που σου λέει διάφορες πατέντες για να παίζει σωστά

μάλλον θα παραγγείλω και εγω απο βδομάδα την SAMSUNG SYNCMASTER 226BW

5047.jpg

Δημοσ.
opote aksizei mia wide 19" 209 eurw???se sxesh me mia kanonikh sta paixnidia???apo oti katalba nai....to mono paixnidi pou me noiazei basika einai to wow....

exeis dei 19" wide? enoo na deis na pezei game kai na serfareis..

tha apogoitheutheis..ena stenomakro prama..

me analysi 1440 χ 900 tha sou spaei ta neura..(gia na mi po tipota allo)

ektos kai an tin valeis katakorifa gia na diavazeis..ti na po..

i teliki apofasi eine diki sou,alla skepsouto 2 fores gia 19"wide.

Δημοσ.

μάλλον θα παραγγείλω και εγω απο βδομάδα την SAMSUNG SYNCMASTER 226BW

που την έχεις βρει (ετοιμοπαράδοτη?) και πόσο

thanks

Δημοσ.

Μόλις έφτασε στα χέρια μου η Samsung 206 BW. Η άποψη μου για την εν λόγο οθόνη είναι: Φοβερό ντιζάιν και όσο για τις επιδώσεις της μου φαίνονται άψογες. Ο αδελφός μου έχει την LG 204WT. Συγκρίνοντας τις δύο αυτές, η Samsung υπερτερεί σημαντικά σε εμφάνιση. Σε επιδόσεις ίσως μια σκάλα πιο πάνω η Samsung, ενώ σε γωνίες θέασης μια σκάλα πιο κάτω (η Samsung). Η Samsung έχει καλύτερο μενού και ρυθμίσεις. Η LG έχει άπαιχτο service και εξυπηρέτηση, ενώ για την Samsung δεν γνωρίζω και ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω. Τέλος, ούτε ένα καμένο ή κολλημένο πίξελ.

Δημοσ.

kata thn gnwmh mou polu kaka ekanes!

1.Gia elaxista lefta phres 4:3 o8onh. Ti na pw mporei na mhn blepeis suxna tainies kai na blepeis thleorash h na eisai paradosiakos...

2.Ta xeirotera einai oti exei polu xamhlo contrast!!!! 700:1 . Oi LG pou leme pio panw exoun 2000:1 kai 3000:1 . Milame gia mera me th nuxta kuriolektika!!

3.Exei egguhsh 5 kammenwn pixels. To 8ema einai h zero pixel h tipota. As epairnes kalutera thn LG 20'' pou exei 10 kammena pixels egguhsh! Kai pio polles intses kai LG!!

4. H marka!Egw toulaxiston den thn 3erw. Mporei gia paradeigma, na bgazei teleia trantzistorakia alla gia o8ones den mporw na sou pw...

Na doume ti 8a poun kai oi upoloipoi!

An exw dikio tote ola ta parapanw mporoume na ta poume me mia frash:

" H fthnia trwei ton para!!!"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...