Προς το περιεχόμενο

Altec telecoms + Ροδος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι φοιτητης στη Ροδο και το κατεβασμα παει αντε μεχρι και την τρομακτικη ταχυτητα 5kb/s στο ανεβασμα δε ανετιδης... 50-60kb/s

Εχω 1μβιτ και ειμαι πολυ θυμωμενος... Ειναι κανεις απο Ροδο που να εχει εντονοτατο προβλημα ? Προβλημα υπαρχει γενικα αλλα τετοια ηττα πρωτη φορα. Επισης η γραμμη "πεφτει" αρκετα συχνα. Επισης κοντα στο σπιτι μου σκαβουν στους δρομους... λετε νεο δικτυο? Εστειλα ενα μαιλ στην Αλτεκ αλλα μαλλον στο Καϊρο πηγε....

Δημοσ.

kai se filo mou pou eida katebaze me 10 kbyte !

ego spiti katebazo me 100-110 sinithos (ego ime forthnet bebea oxi altec).

to skapsimo ine tou apoxeteytikou...kamia sxesh...an arxisoun na skaboun gia optikes ines ego tha to matho protos logo...theshs

Δημοσ.

Για μην ανοιγω νέο θέμα θα αναφέρω και εγώ εδώ το πρόβλημα μου γιατι είναι κοινο με του ακι.

Σημερα πήγα να συνδέσω την γραμμή ενός φίλου και έπεσα σε όλα τα στραβά του κόσμου.

1) Όταν δικιμάζω σύνδεση με το Router Linksys G200 που αγώρασε πέρνω πράσινο λαμπάκι στο DLS aλλα κόκκινο λαμπάκι στο ιντερνετ και δεν συνδέεται. Εχω δοκιμάσει διάφορες ρυθμίσεις αλλα πάντα το ίδιο κόκκινο.

2) Οταν βάζω το Crypto F200 modem με το ιδιο user +password συνδέομαι αλλα σε τραγικές ταχύτητες. Το speedtest μου δίνει 18-23 kb/s ενώ σε κατέβασμα το απο FTP το πολύ 4-5 kb/s.

Μίλησα με Altec αλλα οι αλλαγές που μου ειπαν να κάνω στο DNS δέν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Οπότε κάθε γνώμη- πρότασε επι του θέματος είναι καλοδεχούμενη και χρήσιμή!!!

Δημοσ.

Αποτι καταλαβα εισαι Ροδιτης. Ε δεν παει αλλο παω να παρω μια καρτα φορθνετ να δοκιμασω.

Δημοσ.
Αποτι καταλαβα εισαι Ροδιτης. Ε δεν παει αλλο παω να παρω μια καρτα φορθνετ να δοκιμασω.

Μπα, απο θεσσαλονικη να φανταστεις.... και εδώ τα ίδια.

Δημοσ.

Ke ego apo rodo ime me ACN sindesi...

Ton teleuteo kero h sindesi den pai KATHOLOU kala.

An ke den piano toso xamiles taxitites.... Exo pesi apo ta 80 - 100 pou katebaza sta 40-60.

Ti na pis

Δημοσ.

υπομονη.... μονο η οτενετ και η φορθνετ πηγαινει καλα.... Θα στειλω εμαιλ να ζητησω αναδρομικα απο την αλτεκ. ξερω τι θα παρω αλλα να δω τι θα πουν θελω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...