Rocketiar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 kalispera, exw 80ari ipod , kai to xrisimopoiw kai san exwteriko skliro disko(kuriws).simera paratirisa oti otan svinw arxeia , auta exafanizontai entelws kai den pane sto recycle bin...kserei kaneis pou pane i giati sumvainei auto?? na simeiwsw oti ta arxeia den ta fortwnw mesw itunes.... tnx in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δεν ξερω που πανε ή αν πανε καπου, αλλα ετσι γινεται με τις συσκευες που μπορουν να λειρουργουν και ως σκληροι δισκοι. Και το κινητο οταν το συνδεω στον υπολογιστη και σβηνω καποια αρχεια, αυτα δεν πανε στον καδο ανακυλωσης. Τωρα γιατι γινεται αυτο δεν το ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Αν θυμάμαι καλά απο το δικό μου, γίνονται απευθείας Hard Delete. Δε γίνεται να τα ανακτήσεις δηλαδή. ..δε ξέρω αν έβγαλα νόημα... ρημάδα ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Αν και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για αυτό, αλλά νομίζω ότι τα σβησμένα πηγαίνουν στο folder .Thrash που κατά πάσα πιθανότητα είναι και κρυφό. Α. Και το ότι δεν φαίνονται στο κάδο ανακυκλώσεις είναι αρκετά λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Forensick Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Και μενα μου το κανει αυτο, αλλα μου ειχε φανει για καποιο ανεξηγητο λογο, λογικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.