Προς το περιεχόμενο

Provlima se VAIO VGN-FE31H

kostasgr25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera prin 2 mines agorasa ena vaio to para panw montelo kai enw ekana kati sto excell 3afnika eklise monos tou kai meta otan ekana restart ekei black o8oni :(((( !!!!!Epikinonisa me to vaio service kai mou eipan oti 8a er8oun na to paroun!!!H ali8ia einai oti anisixw ligo!!!Exei kaneis dokimasei to service tis sony, kai mipws kaneis to idio provlima?Opois mporei as voi8isei giati to laptop itan tis douleias mou kai exw polla pragmata mesa pou 8elw!

Euxaristw!

Δημοσ.

ενημερωσε τους οτι εχεις αρχεια να σωσεις, σε περιπτωση που πανε να επιχειρησουν τιποτα περιεργο και τα χασεις!

Δημοσ.

θα ερθει κουριερ σπιτι σου να το παρει,θα το στειλει βελγιο,και αν ολα πανε καλα σε λιγες μερες θα ειναι πισω

το θεωρω πολυ αξιοπιστο σερβις αλλα μακρυα

τωρα που μιλαμε εστειλα ενα σονυ και εγω βελγιο,επειδι του σπασαν το ντι βι ντι στο αεροδρομιο,αλλα εγω θα περιμενω καιρο επειδη ειναι αμερικανικο μοντελο και θα ρθει ανταλλακτικο απο εκει

πιστευω πως ολα θα πανε καλα ,μην ανησυχεις

και πριν κλεισεις χρονο αγορασε επεκταση εγγυησης +2 χρονια

επειδη αν εισαι εκτος εγγυησης,εχει ελαχιστη χρεωση 155 ευρω...να παει να το δουν και να ρθει...

Δημοσ.

Το κοστος ειναι μεγαλο ιδιως οταν ειναι το μηχναημ στην εγγυηση...περιεμνα να ειναι λιγοτερο...

Δημοσ.

Γι'αυτό υπάρχει και η επέκταση εγγύησης.

Ασχετα βέβαια αν στη Sony είναι ακριβή (200ευρώ νομίζω για +2 χρόνια) αλλά αξίζει.

Δημοσ.

265 περιπου

ομως εχει το καλο οτι την ενεργοποιεις μεσα σε ενα χρονο οποτε θες,οχι μεσα σε 1 μηνα απο την αγορα

αρα μαζευεις με την ησυχια σου τα 260 αν δεν εχεις και την παιρνεις κοντα στο 12 μηνο

Δημοσ.

Γιατι οι υπολοιποι σε υποχρεωνουν να αγορασεις μεσα σε 1 μηνα? Μα αφου ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν 2 χρονια εγγυηση τουλαχιστον. Τα μαγαζια παλι κανουν κουτοπονηριες..

Δημοσ.

τα μαγαζια την δουλεια τους κανουν,ενα χρονο λεει η φουτζιτσου, 1 χρονο δινουν .το θεμα ειναι οι αντιπροσωπειες τι κανουν..αυτες μα εμπαιζουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...