bonomania Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Αν και εψαξα εδω μεσα αρκετα δεν βρηκα απαντηση στο προβλημα μου! Και ο λογος μαλλον ειναι οτι ειναι πολυ απλη η ερωτηση μου!!! Εχω DSL 1024 συνδεση στο γραφειο ενσυρματη πανω σε ISDN γραμμη! Ακριβως πανω απο το γραφειο ειναι το σπιτι μου οπου εκει υπαρχει ενα αλλο PC . Θελω λοιπον να στειλω ασυρματα την DSL πανω(πρεπει το σημα να περασει μια πλακα). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι......τι αλλαγες πρεπει να κανω ωστε να στειλω ασυρματα το σημα και στον υπολογιστη στο γραφειο αλλα και στον υπολογιστη πανω στο σπιτι??? Ενοοω τι χρειαζομαι να αγορασω....και σε ποια διαταξη πρεπει να εγκατασταθουν? Αυτην την στιγμη στο γραφειο υπαρχει ενας spliter ενα modem (sagem) και το Netmod του ISDN. Ευχαριστω
astrea966 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 βαζεις ενα ασυρματο modem router στο netmod και μια ασυρματη καρτα δικτυου στο αλλο pc και εισαι ετοιμος.λογικα θα παιξει αν δεν ειναι μεγαλη η αποσταση αλλιως θα χρειαστεις επιπλεον ενα access point να το δουλεψεις σαν repeater.
bonomania Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 To pc pou exo sto grafeio to exo sindedemeno ensirmata me tin dsl. Prepei na valo asirmati karta diktiou kai se auto i apla ena stick dsl gia na to metrepso se asirmato? An thelo na steilo ensirmata tin dsl sta 2 pc pos tha einai i sindesmologia? Aples erotiseis...alla distixos eimai kainourgios sto athlima!
astrea966 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 για μενα ειναι μονοδρομος η αγορα ασυρματου ρουτερ.θα συνδεσεις τον υπολογιστη που εχεις στο γραφειο ενσυρματα μεσω ethernet πανω στο ρουτερ και θα παρεις την ασυρματη καρτα δικτυου η usb stick για το αλλο pc.για να τα συνδεσεις ενσυρματα τα βαζεις στο ρουτερ μεσω ethernet και τελειωσε.τωρα αν θες να μεινεις με το μοντεμ πρεπει να φτιαξεις ενα δικτυο με τα δυο pc και να κανεις κοινοχρηστη την adsl συνδεση σου.το pc με το μοντεμ πρεπει να ειναι συνεχεια ανοιχτο για να εχει ιντερνετ το αλλο κατι που δεν ισχυει με το ρουτερ.αν τελικα παρεις ρουτερ φροντισε να ειναι συμβατο με την isdn γραμμη σου
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 arkei to asirmato na ftasei kai na perasei tin plaka.an iparxei idi kalodio apla perneis ena routeraki px zyxel 660h pou exei 4 ethernet kai rixneis kai ta 2 pc ekei.an tora thes asirmato pare kamia karta linksys pou dinei megali kerea giati tin plaka den xero an tha tin perasei.
kattistt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μια ερωτηση (επειδη μου ετυχε αρκετα προσφατα) τι "πλακα" ειναι αυτη ενδιαμεσα? μεγεθος και υλικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.