kleidokratwr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αχ Ελλάδα... Τα ίδια και τα ίδια... Αλλά που θα πάει, κάποια πράγματα θα αλλάξουν και κάποιοι θα τρέχουν, ... κάποτε... Κοίτα έχεις δίκιο απο την μια, αλλα απο την άλλη υπάρχουν πολύ χειρότερα. Δύσκολα θα αλλάξουν. Ευχαριστώ. Διότι όπως λέει και το ελληνικότατο Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις, ενόχλησε. Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις. Σωστά;
giorgosa5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Κοίτα έχεις δίκιο απο την μια, αλλα απο την άλλη υπάρχουν πολύ χειρότερα.Δύσκολα θα αλλάξουν. Διότι όπως λέει και το ελληνικότατο Σωστά; και εγω μαζι σου ειμαι η κουραδο μαγκια θελει χτυπημα στην ριζα.
MasterX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Έλα ρε, μια παρέα είμαστε όλοι, να μιλάμε, να λύνουμε τα προβλήματά μας, να λέμε και τις μαλακίες μας, να κάνουμε και την πλάκα μας.... δεν χρειάζεται να αρπαζόμαστε.... Γι' αυτό μου αρέσει το INSOMNIA...
stefka Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Εχω το πακέτο onDSL kit 768, με 12μηνη δέσμευση, και το Σάββατο συνειδητοποίησα ότι λήγει στις 21/3.. Στέλνω email την Κυριακή το βράδυ στην ΟΤΕΝΕΤ ζητώντας να με ενημερώσουν με τι τιμές θα μπορούσα να συνεχίσω την σύνδεσή μου σαν αορίστου χρόνου (χωρίς δέσμευση δηλαδή), στα 768, 1024 και 2048. Δεν έχουν απαντήσει ακόμη, αν χτες ξαναέστειλα το email με παράκληση να απαντήσουν το συντομώτερο καθως η σύνδεση λήγει αυτές τις μέρες... Παλιότερα (το καλοκαίρι) που είχα ξαναρωτήσει μου είχαν απαντήσει σε αυτό το email... Απόψε θα τους πάρω και τηλέφωνο, αλλά ξέρω ότι έτσι είναι δύσκολο να βγάλω άκρη.. Τι να κάνω? Φίλε MasterX, με τον ΟΤΕ έχεις να κάνεις. Τι περίμενες? Εγώ έκανα μεταφορά σύνδεσης με εσωτερική φορητότητα (μετακόμισα 10 δρόμους πιο πέρα και κράτησα τον ίδιο αριθμό) Το τηλέφωνο ήρθε μετά από λίγες μέρες. Η ενεργοποίηση του internet ήρθε μετά από 2 μήνες!!! Η αιτία ήταν ότι το internet το είχα στην Forthnet. Η απάντηση του τεχνικού του οτε για την καθυστέριση? "δηλαδή τι θέλεις ρε φίλε? να τρέχουμε εμείς να σου βάλουμε το internet του ανταγωνιστή?"
MasterX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Γι αυτό πρέπει να αλλάξει αυτή η σκατοκατάσταση με τον πΟΤΕ.. Οτι θέλουν κάνουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.