Προς το περιεχόμενο

Δεν φευγουν τα Mail που εχουν συνιμενα

georapt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους. εχω ενα Pc πανω σε dsl. από το οutlook δεν μπορω να στείλω mail που έχει επισυναπτώμενο αρχειο. τα απλα φευγουν κανονικα. το norton λεει οτι ολα ειναι καλα. το δοκιμασα και σε ενα 2ο η/υ που εχω εδώ και εχω το ιδιο προβλημα. επισης δοκιμασα με τον λογαριασμο μου να στειλω απο το σπιτι μου και στελνει κανονικα (με το notebook μου) ετσι απεκλεισα να φταιει κατι απο τον isp μου. τελος δοκιμασα και με αλλον λογαριασμο και μου κανει το ιδιο..... :-(

Δημοσ.

Μπορεί να μην έχεις <<καλά>> κάποια επιλογή σου στις επιλογές του Outlook. Πήγαινε Εργαλεία Επιλογές και κοίτα στην καρτέλα αποστολή. Μπορείς τις επιλογές να τις συγκρίνεις με αυτές του laptop για να δεις τι φταίει

Δημοσ.
Μπορεί να μην έχεις <<καλά>> κάποια επιλογή σου στις επιλογές του Outlook. Πήγαινε Εργαλεία Επιλογές και κοίτα στην καρτέλα αποστολή. Μπορείς τις επιλογές να τις συγκρίνεις με αυτές του laptop για να δεις τι φταίει

Τα πρώτα 6 κουτάκια τσεκάρισε τα όλα

Δημοσ.

an dio pc sou kanoun ta idia simenei oti isos kapoio programmmataki pou exeis balei kai sta 2 pc oti isos na su kanei to provlima.firewall i otidipote.episis ta attachment den prepei na xepernane kapoia megabyte.px 8 megabyte peripou

Δημοσ.

Ναι αυτο που λεει ο poulinos δες το λιγο...

π.χ. μια φιλη μου ειχε το ιδιο προβλημα και εφταιγε ο Kaspersky... κ δεν ειχε καμια επιλογη μεσα ωστε να μπορεσεις να αλλαξεις κατι ακι ετσι αναγκαζοταν να απενεργοποιει το ανιβιοτικο καθε φορα που εστελνε mail ωσπου της αλλαξα το αντιβιοτικο σε αλλο.

Δημοσ.
Ναι αυτο που λεει ο poulinos δες το λιγο...

π.χ. μια φιλη μου ειχε το ιδιο προβλημα και εφταιγε ο Kaspersky... κ δεν ειχε καμια επιλογη μεσα ωστε να μπορεσεις να αλλαξεις κατι ακι ετσι αναγκαζοταν να απενεργοποιει το ανιβιοτικο καθε φορα που εστελνε mail ωσπου της αλλαξα το αντιβιοτικο σε αλλο.

Καλά αυτό είναι λίγο άκυρο που λες.. και ακόμα και αν έφταιγε το Kaspersky, σίγουρα θα είχε πειραχτεί κάποια ρύθμιση. Εγώ 3 χρόνια το χρησιμοποιώ και ουδέποτε είχα τέτοιο πρόβλημα, όπως και άλλοι Insomniacs.

Δημοσ.
Καλά αυτό είναι λίγο άκυρο που λες.. και ακόμα και αν έφταιγε το Kaspersky, σίγουρα θα είχε πειραχτεί κάποια ρύθμιση. Εγώ 3 χρόνια το χρησιμοποιώ και ουδέποτε είχα τέτοιο πρόβλημα, όπως και άλλοι Insomniacs.

Δεν ειναι ακυρο φιλε μου.

Kaspersky και Office -Outlook 2003 δεν δουλευουν καλα μαζι...

Το κοιταξα και το εψαξα εξωνοιχιστηκα.... και δεν ειχε μπει καποια ρυθμιση οσον αφορα ογκο ειδος αρχειου κτλ....

Δημοσ.
Δεν ειναι ακυρο φιλε μου.

Kaspersky και Office -Outlook 2003 δεν δουλευουν καλα μαζι...

Το κοιταξα και το εψαξα εξωνοιχιστηκα.... και δεν ειχε μπει καποια ρυθμιση οσον αφορα ογκο ειδος αρχειου κτλ....

Κι' εγώ τον ίδιο συνδυασμό χρησιμοποιώ.. μια χαρά τέλεια δουλεύουν μαζί :)

Δημοσ.
Κι' εγώ τον ίδιο συνδυασμό χρησιμοποιώ.. μια χαρά τέλεια δουλεύουν μαζί :)

Μαλλον εισαι απο τις εξαιρεσεις, διοτι εχω ακουσει κι αλλες περιπτωσεις που δεν δουλευουν το Kaspersky & Office 2003 μαζι...

Εδω προσπαθουμε αν αποκλεισουμε περιπτωσεις...

ετσι ο καθενας καταθετει την εμπειρια του χωρις να ειναι απολυτοι. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...