Προς το περιεχόμενο

Καινουργιος στο adsl-Ηelp!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω εχω hol 1 1/2 χρονο και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Προφανως εαν ο καθενας που ειχε hol ειχε και προβλημα θα ειχε κλεισει ι εταιρεια.Και εγω εχω Ποτε 1 χρονο κι εχω καμποσα προβληματα.Δεν εχει κατι να λεει.ΠΡοσωπικα θα προτιμουσα forthnet μια μου φαινεται η λιγοτερο αναξιοπιστη(και οχι η πιο αξιοπιστη για οποιον καταλαβαινει τι διαφορα).

Δημοσ.

Κι εγώ forthnet έχω. Υπήρξε μια περίοδος που η forthnet είχε γονατίσει άπειρους συνδρομητές της (μεταξύ αυτών κι εγώ) ρίχνοντάς τους την ταχύτητα στα 2kbps. Δεν άνοιγε ούτε ιστοσελίδα και είχαν το θράσσος να λένε από το τηλεφωνικό κέντρο πως δεν είναι δικό τους πρόβλημα βάζοντας τόσο κόσμο να ψάχνεται άδικα. Και μιλάμε για περίοδο άνω των 2 εβδομάδων. Η Vivodi που ξέρω από φίλο, όταν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο χάρησε σαν ανταμοιβή extra χρόνο ίσο με αυτόν που είχε το πρόβλημα η εταιρεία.

Βέβαια από τότε η forthnet βρήκε τη λύση για να μην αναγκάζονται να λένε ψέματα. Μείωσε την τεχνική υποστήριξη στους 5 υπαλλήλους για όλη την Ελλάδα και απλά δεν μπορείς να βρεις γραμμή ποτέ για να σου πούνε ψέματα. Οι αλήτες ένα τηλέφωνο και μια καρέκλα δεν μπορούν να πληρώσουν παραπάνω.

Δημοσ.
Κι εγώ forthnet έχω. Υπήρξε μια περίοδος που η forthnet είχε γονατίσει άπειρους συνδρομητές της (μεταξύ αυτών κι εγώ) ρίχνοντάς τους την ταχύτητα στα 2kbps. Δεν άνοιγε ούτε ιστοσελίδα και είχαν το θράσσος να λένε από το τηλεφωνικό κέντρο πως δεν είναι δικό τους πρόβλημα βάζοντας τόσο κόσμο να ψάχνεται άδικα. Και μιλάμε για περίοδο άνω των 2 εβδομάδων. Η Vivodi που ξέρω από φίλο, όταν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο χάρησε σαν ανταμοιβή extra χρόνο ίσο με αυτόν που είχε το πρόβλημα η εταιρεία.

Βέβαια από τότε η forthnet βρήκε τη λύση για να μην αναγκάζονται να λένε ψέματα. Μείωσε την τεχνική υποστήριξη στους 5 υπαλλήλους για όλη την Ελλάδα και απλά δεν μπορείς να βρεις γραμμή ποτέ για να σου πούνε ψέματα. Οι αλήτες ένα τηλέφωνο και μια καρέκλα δεν μπορούν να πληρώσουν παραπάνω.

apo auta pou exo akousi edo kai poso kairo gia enallaktikous paroxous kai OTE kateliksa sto eksis:

opos kai na exi kai me tis dio periptosis tha tin fas tin P****a (mpip mpip mpip) alla pistevo pos ton enallaktikon einai ligo pio skouroxromi apo auti tou OTE (mauri tha elega...)

opos kai na exi pantos kai me tis dio periptosis k**As

mpaini kR**s vgeni:oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...