Finn Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Κι εγώ μπούχτισα με το έξω.Ήδη έκοψα τ αναψυκτικά και πίνω σπάνια να ξεκαβλ**σω λίγο. Μόλις έφαγα 2 γύρους αλλά δεν είχα κουράγιο να μαγειρέψω γιατι ήμουν στην δουλειά απ τισ 7 και μετά είχα μάθημα. Κομμένες οι μαλακίες πάντως!
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Σπιτικο φαγιτο ειναι ολα τα λεφτα. Ειμαι φοιτιτης και εχω μπουχτισει απο τις πιτσες και τα σουβλακια( αν και σουβλακια περνω μονο απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι λογο τις ποιοτητας του) Εχω βαλει τι μανα μου να μαγιρευεις κυριος φασολια ,φακιες και αρακα. Μικρος δεν τα ετρογα και πολυ αλλα σαν φοιτιτης τους αλλαζω τα φωτα. τα οσπρια παιζει να ειναι απο τα πιο ευκολα φαγητα..
leuko Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 χεχε, μ'αρέσει που λέει κάποιος τρέχει όλη μέρα και πού χρόνος για μαγείρεμα και μετά γεμίζει ένα φόρουμ μυνήματα
dalton85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 τα οσπρια παιζει να ειναι απο τα πιο ευκολα φαγητα.. Ειλικρινα δεν το ξερω γιατι δεν πολυ ασχολουμε με το μαγειρεμα. Αλλα επειδι ειναι πιο ευκολο να τα μεταφερις σε μεριδες(σακουλακια αντι ταπερ) για αυτο και τα προτιμω. Ειναι και πιο υγιεινα απο τα κρεατικαι.
system Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Οι κίνδυνοι που διατρέχει η ανθρώπινη υγεία από το fast food είναι καταστροφικές!! Παχυσαρκία , καρδιακά νοσήματα και καρκίνος είναι τα πιο οδυνηρά και μακροχρόνια αποτελέσματα! Γιαυτό όλοι στο φαγητό της μαμάς!! χεχε, μ'αρέσει που λέει κάποιος τρέχει όλη μέρα και πού χρόνος για μαγείρεμα και μετά γεμίζει ένα φόρουμ μυνήματα χαχαχαχαχαχαχα
desolatorXT Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 χεχε, μ'αρέσει που λέει κάποιος τρέχει όλη μέρα και πού χρόνος για μαγείρεμα και μετά γεμίζει ένα φόρουμ μυνήματα εδώ και μερικές μέρες, έχω γυρίσει στο χωριό μου, οποτε δεν έχω να κάνω τπτ και τρώω το φαγητο της μαμας Αλλά τις υπόλοιπες./..... δικαιολογια δεν εχω χρονο/ορεξη δεν υπαρχειυπαρχουνε αμετρητα φαγητα που περνουνε 5-10 λεπτα προετοιμασια και δεν πρεπει να εισαι απο πανω συνεχεια. ε εκείνα τα 5-10 λεπτά με ρωτάς εμένα τι κούραση εχω όμως???
Mithrantir Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Παλιότερα έτρωγα πολύ πιο συχνά έξω και σνόμπαρα το σπιτικό αν δε μου άρεσε. Τα τελευταία 3 χρόνια όμως έγινε η απόλυτη ανατροπή και δεν τρώω πια έξω καθόλου σχεδόν. Από υπέρβαρος ήρθα στα κιλά μου και πλέον φαγητά όπως όσπρια προτιμώ να τα τρώω απ' το να φάω έξω. Νιώθω πολύ καλύτερα και τουλάχιστον ξέρω τι τρώω. Για να μη πω για το αηδιαστικό συνήθειο του να το τρελαίνουν το φαγητό στα εστιατόρια με σόδα, όπου τρως μισό πιάτο και νιώθεις έτοιμος να εκραγείς. Και βέβαια μετά από μια ωρίτσα το στομάχι να χορεύει τσάμικο από τη πείνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.