Προς το περιεχόμενο

Πόσο συχνά τρώτε απ'έξω

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο συχνά τρώτε απ'έξω ή έξω; Πόσο συχνά δηλητηριάζεστε; :-D

Δείτε εδώ, υπεράνω πάσης υποψίας και όμως:

"Ληγμένα τρόφιμα παρ ολίγο να σερβίρονταν στους υψηλούς προσκεκλημένους του πρωθυπουργού, λίγο πριν την υπογραφή της σύμβασης για τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

Μετά από έκτακτο προληπτικό έλεγχο που διεξήγαγε ο ΕΦΕΤ στο εστιατόριο "ΔΙΟΝΥΣΟΣ", στις 14/3, όπου δείπνησαν οι κκ Καραμανλής, Πούτιν, Στάνισεφ και οι σύζυγοι τους, εντοπίστηκαν περίπου εκατό κιλά ακαταλλήλου προς κατανάλωση κρέατος καθώς και ληγμένες τυροκροκέτες."

Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να επιβάλλονται εξoντωτικά πρόστιμα και φυλάκιση. Επίσης καλό είναι να υπάρχουν κάμερες ΜΕΣΑ στις κουζίνες ή στους φούρνους στις γειτονιές και να καταγράφεται το τι γίνεται και να μπορεί να γίνει έλεγχος. Nα υπάρχει κάτι σαν το μαύρο κουτί όπως στα αεροπλάνα.

Δημοσ.

ετρωγα πολυ συχνα απο dominos αλλα εδω και μηνες τα εχω κοψει μαχαιρι ολα και τρωω μονο απο το σπιτι γιατι ολα αυτα πιτσες σουβλακια κτλ. αυξανουν το ποσοστο του λιπους στο σωμα οποτε κομμενα μαχαιρι ολα οτι εφαγα τοσα χρονια εφαγα.

Δημοσ.

Πολλοι τρεχουμε ολη μερα ΑΛΛΑ αν θελουμε να κανουμε υγιεινη διατροφη την κανουμε. Το βραδυ μαγειρευεις για τις 2 επομενες μερες αν θες.

Δημοσ.
Πολλοι τρεχουμε ολη μερα ΑΛΛΑ αν θελουμε να κανουμε υγιεινη διατροφη την κανουμε. Το βραδυ μαγειρευεις για τις 2 επομενες μερες αν θες.

νομίζεις δηλαδή ότι μετά απο όλη αυτή την κούραση , έχω διάθεση για μαγείρεμα?

θέλω να κάνω υγειηνή διατροφή, αλλα μάλλον δεν έχω τοσο μεγάλο κουραγιο, κ θέληση όπωσ αλλοι....

Δεν μπορώ να διαθέτω όλον αυτό τον χρόνο(γιατί για να μαγειρέψεις θες να τρέχεις απ εδώ κ απο εκεί για να αγοράσεις και πράγματα) για προετοιμασία από την μέρα μου,προτιμώ εκείνον τον ελέυθερο χρόνο να τον διαθέσω αλλου... τι να κάνουμε, ας πεθανω 10 χρονια νωρίτερα.... :-?

Δημοσ.
νομίζεις δηλαδή ότι μετά απο όλη αυτή την κούραση , έχω διάθεση για μαγείρεμα?

θέλω να κάνω υγειηνή διατροφή, αλλα μάλλον δεν έχω τοσο μεγάλο κουραγιο, κ θέληση όπωσ αλλοι....

Δεν μπορώ να διαθέτω όλον αυτό τον χρόνο(γιατί για να μαγειρέψεις θες να τρέχεις απ εδώ κ απο εκεί για να αγοράσεις και πράγματα) για προετοιμασία από την μέρα μου,προτιμώ εκείνον τον ελέυθερο χρόνο να τον διαθέσω αλλου... τι να κάνουμε, ας πεθανω 10 χρονια νωρίτερα.... :-?

ε δεν ειναι μονο οτι θα πεθανεις νωριτερα ειναι οτι χαλας και το σωμα σου και

παιζει ρολο και στην ψυχολογια σου η διατροφη.

Δημοσ.
καθε μέρα...

Συμφωνώ με ότι λες, αλλα για πες μου, τι να φάω? πότε να μαγειρέψω εφόσων όλη τη μερα τρεχω?

Εδώ είναι το θέμα! Επειδή είναι πολλοί αναγκασμένοι να τρώνε απ'εξω οχι και κάθε μερα, θα πρέπει να γίνονται εντατικότεροι έλεγχοι. Γίνονται; Κολοκύθια. Πρέπει να πάει ένας Πουτιν να φάει για να ελεγξουν... Και αν βρουν κάποιον με ληγμενα τι γίνεται; Βαζει μεσο και τη σκαπουλάρει. Ακομα και αυτοι που βγαίνουν στον τακο στον ευαγγελατο τη σκαπουλαρουν. (Παλι το κρατος φταίει:mrgreen: )

Απεναντι από το σπίτι μου έχει ενα παλιο εστιατόριο με πολύ κόσμο. Εγω δεν πατάω γιατι βλεπεις και κανενα ποντικι στον κήπο(!)

Δημοσ.
Εδώ είναι το θέμα! Επειδή είναι πολλοί αναγκασμένοι να τρώνε απ'εξω οχι και κάθε μερα, θα πρέπει να γίνονται εντατικότεροι έλεγχοι. Γίνονται; Κολοκύθια. Πρέπει να πάει ένας Πουτιν να φάει για να ελεγξουν... Και αν βρουν κάποιον με ληγμενα τι γίνεται; Βαζει μεσο και τη σκαπουλάρει. Ακομα και αυτοι που βγαίνουν στον τακο στον ευαγγελατο τη σκαπουλαρουν. (Παλι το κρατος φταίει:mrgreen: )

Απεναντι από το σπίτι μου έχει ενα παλιο εστιατόριο με πολύ κόσμο. Εγω δεν πατάω γιατι βλεπεις και κανενα ποντικι στον κήπο(!)

ειναι προβλημα οντως μερικοι τρεχουν και δεν φτανουν δεν κολοβαρανε σαν και

εμενα. αλλα μην περιμενετε να ασχοληθει κανεις . εγω δεν περιμενω τιποτα να γ

ινει και απο κανεναν. και αυτοι που τα κανουν φταινε και το κρατος. αλλα τι να σου κανει το κρατος οταν ο αλλος προτιμα να δηλητιριαζει τον αλλον προκειμενου να

βγαλει παραπανω ευρω. κατι πρεπει να γινει ομως. θυμαμαι που μου ειχε πει ο πατερας μου σε ενα ταξιδι στην νεα υορκη αν θυμαμαι καλα που ειχε πετυχει εναν

ελληνα που ειχε γυρο κτλ. και του λεει βαζεις και λιγο λιπος παραπανω λεει ε? και η απαντηση εισαι καλα με ελενχουν καθε βδομαδα και με την παραμικρη παρατυπια

μου το κλεισανε το μαγαζι τελειωσε. και αυτο πριν 20 χρονια.

Δημοσ.

τι έλεγχος μωρέ να γίνει? στην Ελλάδα δε ζούμε... Μονο κάνας Ευαγγελάτος αν κανει έρευνα...Η αν πασ εσύ προσωπικά να διε3άγεις έρευνα...

Εδώ οι ίδιοι υπουργοί συμμετέχουν σε οικονομικά σκάνδαλα και δε καταδικάζονται, θα τους πειρά3ει τώρα που ο καημένος ο καταστηματάρχης, λέει να μας ταίσει με μερικά ληγμένα?

Δημοσ.

Πρεπει με καποιον τροπο να τους βαζουμε να τα τρώνε (οι καταστηματάρχες τα ληγμένα τους)

Γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε υγιεινή διατροφή τρώγοντας απ'εξω; Αφου πληρώνουμε κιολας. Νομίζω οι καμερες στα μαγειρεία και στους φούρνους είναι η λύση... Να καταγραφονται ΟΛΑ. Πλένουνε τα χέρια τους; Δεν είναι μονο τα ληγμενα.

Δημοσ.

5/30 και πολλες είναι .Σχεδόν πάντα σπίτι. Και πέρα οτι είναι υγιεινή διατροφή σου φτιάχνει και full την ψυχολογία ένα σωστό γεύμα. Μου άνοιξε η όρεξη τώρα...

Δημοσ.

δικαιολογια δεν εχω χρονο/ορεξη δεν υπαρχει

υπαρχουνε αμετρητα φαγητα που περνουνε 5-10 λεπτα προετοιμασια και δεν πρεπει να εισαι απο πανω συνεχεια.

Δημοσ.

Καλα αυτο με το χρονο ειναι τρελη δικαιολογια. Υπαρχουν φαγητα απλα όπως μακαροναδες, αυγα-πατατες κοτοπουλα και γενικα κρεατα που τα βαζεις στο φουρνο και περιμενεις να γινουν που θελουν 5 λεπτα κοπο και καποια ωρα υπομονη για να γινουν. Τπτ παραπανω.

Προσωπικα τρωω ΣΧΕΔΟΝ αποκλειστικα απο το σπιτι. Εξω αντε να φαω κανα σουβλακι ή καμμια πιτσα 1 φορα το διμηνο και ισως και καμμια γλυκια κρεπα (σοκομπι) για επιδορπιο μετα απο σπιτικο φαγητο.

Και το θεμα δεν ειναι οτι θα πεθανουμε 10 χρονια νωριτερα τρωγοντας απ'εξω αλλα οτι και τα χρονια αυτα που θα ζησουμε θα τα ζησουμε τρεχοντας στους γιατρους, χωρις φυσικη κατασταση και με σωματα γ@μησετα.

Για μενα το να τρωει καποιος πανω απο μια φορα την εβδομαδα εξω, ειναι υπερβολη. Ασε που ακομα και οικονομικα συμφερει το σπιτικο.

Σε ολα τα παραπανω που ειπα εξαιρουνται οι διακοπες γιατι όπως και να εχει, οταν πας ολιγοημερες διακοπες πρεπει να εισαι αρκετα υπερβολικος για να καθεσε να μαγειρευεις. Απλα πρεπει να ψαξεις το που θα φας καλα.

Δημοσ.

Σπιτικο φαγιτο ειναι ολα τα λεφτα. Ειμαι φοιτιτης και εχω μπουχτισει απο τις πιτσες και τα σουβλακια( αν και σουβλακια περνω μονο απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι λογο τις ποιοτητας του) Εχω βαλει τι μανα μου να μαγιρευεις κυριος φασολια ,φακιες και αρακα. Μικρος δεν τα ετρογα και πολυ αλλα σαν φοιτιτης τους αλλαζω τα φωτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...