SL9S9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ουαου λογική:evil: Τώρα εσύ θες να λέγεσαι αλληλέγγυος άνθρωπος.Εσύ φανταζομαι βέβαια θα χεις τις ανέσεις σου και θα γράφεις τους άλλους.Για σκέψου όμως να σουν στη θέση του παιδιού από τον Πύργο;τι θα κανες τώρα;Και στην τελική το ππαιδί από τον Πύργο πες πως στρώνεται στο διάβασμα.Πάλι έξω από το σπίτι του δε θα περάσεi;Παλι δε θα θέλει ενοίκιο? Δηλαδή λες να του πληρώνουμε ΚΑΙ το ΕΝΟΙΚΙΟ για να μένει να διαβάζει. Στο δημόσιο πανεπ. έχει φοιτητική εστία. Δε νομίζω να συμαβίνει έτσι στην υπόλοιπη υρώπη.Υπάρχουν κυβερνήσεις συνασπισμού που τουλάχιστον στους εγκυρους ψήφους έχουν 50%.μη αρχίσεις και μου λες περί ακυβερνησίας ας ρίξουν νερό στο κρασί τους να δεις μετά. Αφού λοιπόν η κυβέρνηση νομοθετεί και πρέπει να "υπακούμε" σαν άβουλα όντα ε τότε και η χούντα καλά είχε τα ΕΑΤ_ΕΣΑ για το καλό του τόπου το έκανε. Αμα ψηφίζουν σαν άβουλα όντα καλά να πάθουν Γιατί δεν βγάζουν 50% λευκά στις επόμενες εκλογές;;; 100 / 3 = 33%, 3 κόμματα δεν έχουμε; Τι συνασπισμός να γίνει με αυτούς που έχουμε, είναι δυνατόν; Πάλι σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο ότι οι φοιτητές θα κλείσουνε την Πατησίων και τη λεωφόρο Αθηνών... Πάλι ταλαιπωρία για τον κοσμάκη... Α ρε τάλαινα νεοελλαδίτσα πως σε κατάντησε ο λαός σου... Γιατί ρε εγώ έκλεισα ποτέ εναν φοιτητή μέσα στο πανεπιστήμιο και να μην τον αφήνω να βγει για να διαμαρτυρηθώ για αύξηση; Να πάνε μπροστα στη βουλή μόνο. Τρελοκομείο είμαστε. 3000 ιδιωτικά ιεκ δεν τους πειράζουν τα πανεπ. τους καίνε... Εγω λεω να κατεβούν όλοι ταυτόχρονα, Φοιτητές, Συνταξιούχοι, Οτετζήδες, δάσκαλοι, Τρακτέρ, Θεριζοαλωνιστικές μηχανές κλπ. Γιατί δεν ζητάνε και τα ΜΑΤ καμμιά αύξηση να αλλάξουν μεριά;
Skia11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Γιατί ρε εγώ έκλεισα ποτέ εναν φοιτητή μέσα στο πανεπιστήμιο και να μην τον αφήνω να βγει για να διαμαρτυρηθώ για αύξηση; Να πάνε μπροστα στη βουλή μόνο. Τρελοκομείο είμαστε. 3000 ιδιωτικά ιεκ δεν τους πειράζουν τα πανεπ. τους καίνε... Εγω λεω να κατεβούν όλοι ταυτόχρονα, Φοιτητές, Συνταξιούχοι, Οτετζήδες, δάσκαλοι, Τρακτέρ, Θεριζοαλωνιστικές μηχανές κλπ. Γιατί δεν ζητάνε και τα ΜΑΤ καμμιά αύξηση να αλλάξουν μεριά; Όλη η βαβούρα για τη θεσούλα του δημοσίου γίνεται γι΄αυτό τ΄ακούω βερεσέ τα περί "υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας"
Petza Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 χωρίς να θέλω να επεκταθώ περισσότερο στο θέμα, έχω υπόψιν μου,μια που υπηρέτησα δυστυχώς στη μαμημέμη την προεδ.φρουρά.... Η απάντηση αυτή θα με κάλυπτε αν σε ρωτούσα που ακριβώς είναι το μνημείο Αν τελικά γνωρίζεις τι αντιπροσωπεύει και συνεχίζεις να έχεις στο ποστ σου τα ερωτηματικά Τότε λυπάμαι
omnislash Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δηλαδή λες να του πληρώνουμε ΚΑΙ το ΕΝΟΙΚΙΟ για να μένει να διαβάζει.Στο δημόσιο πανεπ. έχει φοιτητική εστία. ακριβώς αυτό ενοοώ.Οσο για την εσυία ε ξέρουμε ποιοι πάνε.Οχι αυτοί που τη χρειάζονται πραγματικά Όλη η βαβούρα για τη θεσούλα του δημοσίου γίνεται γι΄αυτό τ΄ακούω βερεσέ τα περί "υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας" Ποια θεσούλα του δημοσίου μορέ και κουραφέξαλα?Στις θεσούλες του δημοσίου διορίζονται τώρα γαλάζια παιδιά όπως παλιά διορίζονταν πράσινα και κόκκινα παιδιά.Απλά δε διοριζονται με τόσο μεγάλη ευκολία.(Τελειώσαν τα ψυγειάκια γι αυτό).Ολοι όσοι κατεβαίνουν στις πορείες ούτε γαλάζια ούτε πράσινα είναι.Οι περισσότεροι (κοιτάζοντας από τη σχολή μου ) είναι απολιτικ.Γιατί νομίζετε ότι κάποιοι θέλουν να ανο΄ξουν οι σχολές.Για να διοριστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί μετά έρχεται η σειρά των πράσινων παιδιών πάλι Ο καθενας πετάει ότι του ρθει.Αν δεν ξέρετε μην ποστάρετε.Ποστάρετε στο τοπικ για τις φάλαινες. Για το νόμο.Εσείς τι θεωρείτε ποιο σωστό;Να πει η κυβέρνηση στους Πανεπιστημιακούς.Φτιάξτε μου ένα πρόχειρο νομοσχέδιο με ότι θέλετε εσείς και δείξτε το μου να το συζητήσουμε.Οχι διάλογος μεταξύ εμού και των κολλητών μου μπλε καθηγητάδων.Και δεν κατάλαβα.ο κτηνοτρόφος της Βέροιας θα μου επιβάλλει εμένα το πως θα δοικείται το Πανεπιστήμιο ή όσοι είναι μέσα σε αυτό; Τι συνασπισμός να γίνει με αυτούς που έχουμε, είναι δυνατόν; γιατί να μη γίνει;Στην Ιταλία τον κυβενητικό συνασπισμό τον αποτελούν 17 κόμματα.Στη γερμανία Χριστιανοδημοκράτες και Σοσιαλδημοκράτες.Δεν κατάλαβα δλδ τόσα χρόνια που δεν έχουν μονοκομματικές κυβερνήσεις δεν προοδεύουν αυτοί; Δεν κατάλαβα..... αν δεν έρθουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, το παιδί από τον Πύργο δεν θα πρέπει να πληρώσει ενοίκιο? Οπότε λοιπόν το παιδί από τον Πύργο ας μη σπουδάσει.
gtsamour Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι το εμποδίζουν τα ιδ.πανεπιστήμια αυτό το παιδί από τον Πύργο με τη δόλια μάνα, να σπουδάσει.
Skia11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ποια θεσούλα του δημοσίου μορέ και κουραφέξαλα?Στις θεσούλες του δημοσίου διορίζονται τώρα γαλάζια παιδιά όπως παλιά διορίζονταν πράσινα και κόκκινα παιδιά.Απλά δε διοριζονται με τόσο μεγάλη ευκολία.(Τελειώσαν τα ψυγειάκια γι αυτό).Ολοι όσοι κατεβαίνουν στις πορείες ούτε γαλάζια ούτε πράσινα είναι.Οι περισσότεροι (κοιτάζοντας από τη σχολή μου ) είναι απολιτικ.Γιατί νομίζετε ότι κάποιοι θέλουν να ανο΄ξουν οι σχολές.Για να διοριστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί μετά έρχεται η σειρά των πράσινων παιδιών πάλιΟ καθενας πετάει ότι του ρθει.Αν δεν ξέρετε μην ποστάρετε.Ποστάρετε στο τοπικ για τις φάλαινες. Οπότε λοιπόν το παιδί από τον Πύργο ας μη σπουδάσει. Καλά ας πούνε αύριο οτι και αυτοί που θα τελειώσουν τα Ελληνικά ΙΠ θα περνάνε απο το ίδιο λούκι που περνάνε τώρα οι απόφοιτοι των ξένων ΙΠ (βλέπε μη εξίσωση Bachelors με πτυχία ΔΠ και άλλες Ελληνικές "μαγκιές") για να μπορούν να διοριστούν στο δημόσιο να δεις για πότε όλα θα γίνουν μέλι-γάλα. Όσο για το παιδί απο τον Πύργο που σ΄έπιασε καημός, να λήξετε τις καταλήψεις να μην αιμοραγεί οικονομικά η οικογένεια του και να πάτε να φυλάξετε το πανεπιστημιό του απο τους "προοδευτικούς" τραμπούκους που του καίνε τα εργαστήρια και του σπάνε στα θρανία.
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Η απάντηση αυτή θα με κάλυπτε αν σε ρωτούσα που ακριβώς είναι το μνημείο Αν τελικά γνωρίζεις τι αντιπροσωπεύει και συνεχίζεις να έχεις στο ποστ σου τα ερωτηματικά Τότε λυπάμαι θεωρώ δεδομένο ότι γνωρίζεις τι πλύση εγκεφάλου περνάνε οι φαντάροι στην προεδ.φρουρά. Επίσης, θεωρώ δεδομένο ότι η ζωή ενός ανθρώπου,αξίζει πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε σημαία, μνημείο,κλπ... επίσης, δε με ενοχλεί που λυπάσαι για μένα,αλλά επιμένω... ΥΓ:ας υποθέσουμε ότι δε γνωρίζω τι σημαίνει. Άρα δικαιολογείται η αμάθειά μου κ το θράσος μου να θεωρώ μεγαλύτερο αγαθό την ανθ.ζωή από την σκοπιά του δεκανέα αλλαγής (ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά, πέρασαν από πάνω κ μπατσοι,ρίχοντας δακρυγόνα,κλπ,κ αναγκάζοντας σε φυγή κ μάλιστα χωρίς βήμα τους εύζωνες). αλλά πάλι,και να μην γνωρίζω τι αγώνες έχουν γίνει για αυτό το μνημείο , ισχύει ότι ίσχυε στην περίπτωση του σολωμού. Θεωρώ ότι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εν ζωη, έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ από ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σύμβολο. (κ στο κάτω κάτω,ας έπιαναν αυτόν που έβαλε τη φωτιά, κ ας τον δικάζαν)! ΥΓ2:να μην τολμήσω να ρωτήσω αν όλοι αυτοί που το βεβηλώνουν καθημερινά με τις πράξεις τους,δε σε ενοχλούν? ΥΓ3:snoob κ στα υπόλοιπα παιδιά,σορρυ που δεν απαντάω,αλλά έπεσε δουλίτσα!
SL9S9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ακριβώς αυτό ενοοώ.Οσο για την εσυία ε ξέρουμε ποιοι πάνε.Οχι αυτοί που τη χρειάζονται πραγματικά Αμάν με το μικρό από τον Πύργο... Δηλ. εσύ λες το κράτος - πρόνοια(!) να πληρώνει και το ενοίκιό του επειδή δεν εχει ο πατέρας λεφτά. Και εμείς τα κορόιδια να πληρώνουμε το ΔΙΚΟ μας ενοίκιο και κανονικά τους φόρους δηλαδή εκτός από το δικό μας ενοίκιο να πληρώνουμε μέρος και από το ΔΙΚΟ του ενοίκιο. Ας γελάσω.
omnislash Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Καλά ας πούνε αύριο οτι και αυτοί που θα τελειώσουν τα Ελληνικά ΙΠ θα περνάνε απο το ίδιο λούκι που περνάνε τώρα οι απόφοιτοι των ξένων ΙΠ (βλέπε μη εξίσωση Bachelors με πτυχία ΔΠ και άλλες Ελληνικές "μαγκιές") για να μπορούν να διοριστούν στο δημόσιο να δεις για πότε όλα θα γίνουν μέλι-γάλα skia καταρχήν σπουδάζεις έξω;Μην ντρέπσαι να το πεις.δεν είναι ντροπή.Εσύ μπορεί ο πατέρας σου να έκανε φράγκα(με μίζες ή νόμιμα δεν έχει σημασία) αλλά κάποιος άλλος σαν κι εσένα (και πίστεψε με ξέρω πολλούς) μπορεί να μην είχε την οικομική άνεση να βγει έξω και να σπουδάσει σε κωλοχανεία του εξωτερικού.Εντάξει υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που όμως πολλοί από αυτους μένουν έξω και δεν γυρνάνε πίσω.Και στην τελική αν είσαι καλός νομίζεις πως δε θα προτιμηθείς; Απλά εγώ ρωτάω (και απάντηση δεν παίρνω) γιατί όποιος έχει λεφτά να έχει και δεύτερη ευκαιρία ενώ ο άλλος όχι.Είναι δίκαιο αυτό; ου απο τους "προοδευτικούς" τραμπούκους που του καίνε τα εργαστήρια και του σπάνε στα θρανία. Κανείς δεν καίει θρανία ούτε σπαέι εργαστήρια σε διαβεβαιώνω.Αλλο οι φοιτητές αλλο οι αναρχικοί (πχ Θεολογική ΑΠΘ και πουθενά μα πουθενά αλλού) Και εμείς τα κορόιδια να πληρώνουμε το ΔΙΚΟ μας ενοίκιο και κανονικά τους φόρους δηλαδή εκτός από το δικό μας ενοίκιο να πληρώνουμε μέρος και από το ΔΙΚΟ του ενοίκιο. Ας γελάσω. Αυτό θα πει κοινωνισμός.Επειδή αυτός μπορεί να μην εκανε ο πατέρας του καλές επιλογές πρέπει όλοι εμείς να τον φάμε;Ο έχων δυο χιτώνας δίνει τον ένα.Αν εσένα και εμένα μας φτάνουν και μας πειρσσέυουν γιατί να μην το βοηθησουμε.Και ας κυκλοφορούμε αντί με μια bmw με ένα matiz.Δύσκολα σου βάζω εε;Να μου πεις πως θα κάνεις το κομματι σου με matiz
DarkKnight Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 @sls ότι κ να ειπωθεί στο βρόντο θα πάει , προφανώς κ δεν καλύπτουν τα δωμάτια των εστιών τις ανάγκες των φοιτητών, Πάτρα τουλάχιστον που γνωρίζω είναι 3,2% των δωματίων/αριθμό σπουδάζοντων, άντε ας βγάλουμε κ 2000 ''αιώνιους'' φοιτητές να μη σας χαλάσουμε τη ζαχαρένια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 skia καταρχήν σπουδάζεις έξω;Μην ντρέπσαι να το πεις.δεν είναι ντροπή.Εσύ μπορεί ο πατέρας σου να έκανε φράγκα(με μίζες ή νόμιμα δεν έχει σημασία) omnislash, συνεχίζεις να διαπράττεις το ίδιο σφάλμα που διέπρατες δύο μήνες και τρια ban πριν: όποιον διαφωνεί με εσένα, τον θεωρείς εκ προοιμίου ανίκανο παιδάκι κάποιου πλούσιου μπαμπά. Η περίπτωση να είναι ένας αυτοδημιούργητος εργαζόμενος που να διαφωνεί με τις λαϊκίστικες αερολογίες που εξέθρεψαν γενεές νεοελλήνων προφανώς δε σου περνά από το μυαλό. Τώρα προόδευσες βλέπω και αρχίζεις να πετάς σπόντες για τον τρόπο με τον οποίο πλούτισε ο υποθετικός πλούσιος μπαμπάς. Μίζες, ε;
SL9S9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Κανείς δεν καίει θρανία ούτε σπαέι εργαστήρια σε διαβεβαιώνω.Αλλο οι φοιτητές αλλο οι αναρχικοί (πχ Θεολογική ΑΠΘ και πουθενά μα πουθενά αλλού) Εγώ όταν σπουδαζα μπήκε ένας τυπος στο γραφείο ενός καθηγητή και τα εκανε γυαλιά - καρφιά επειδή τον έκοψε. Στην αρχη ελεγε ο καθ. θα τον και θα τον και στο τέλος (προφανώς λόγω παρεμβάσεων από ανωθεν) δεν του έκανε τίποτα. Ωραίο δημόσιο πανεπιστήμιο! Αυτό θα πει κοινωνισμός.Επειδή αυτός μπορεί να μην εκανε ο πατέρας του καλές επιλογές πρέπει όλοι εμείς να τον φάμε;Ο έχων δυο χιτώνας δίνει τον ένα. Δεν ξέρω κανένα κράτος να πληρώνει τα ενοίκια των πολιτών που δεν έχουν δουλεια με τα λεφτά των άλλων. Aν είναι έτσι να δηλώσουμε όλοι ανεργοι. Αντε στη Σουηδία ίσως να έχει σωστό σύστημα πρόνοιας για ανέργους, αλλά εκεί σου βρίσκουν δουλεια. Οσο για τους χιτώνες υπάρχουν οι φιλανθρωπικές οργανώσεις...
alet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι πως ο ρόλος των ομάδων καταστολής δεν είναι (ή δε θα έπρεπε να είναι) η εκτόνωση των παθών τους πάνω στη μούρη ενός ακινητοποιημένου πολίτη (ό,τι σκατά κι αν είναι αυτός). Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ δύο ομάδων διαφορετικών πεποιθήσεων (όπως τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στην ΑΣΟΕΕ κι όπου αλλού) που συγκρούονται και μιας άλλης που έρχεται σε "αντιπαράθεση" με τα ΜΑΤ. Αυτά τα τελευταία υποτίθεται πάντα πως έχουν κάποια εκπαίδευση με πολύ συγκεκριμένους προσανατολισμούς, που εικάζω πως δεν αφορούν το ξυλοφόρτωμα μέχρι τελικής πτώσεως των "αντιπάλων" τους. Και σε ρωτάω...όταν ο αστυνομικός συμπεριφέρεται όπως ένας απλός πολίτης που λειτουργεί με το θυμικό, τι σκατά τον έχουμε; Εντάξει...τον αφόπλισες τον αλήτη τον διαδηλωτή (άλλωστε δεν έχω καμία αμφιβολία πως είναι ζήτημα αν πιάστηκε μια χούφτα πραγματικών ενόχων), τον έχεις στο τσιμέντο αδρανοποιημένο...την κλωτσιά στο πρόσωπο ρε θρασύδειλο καθίκι του κερατά, τη τι ρίχνεις; Αυτο που θελω να τονισω ειναι το αντιφατικο και παραλογο να καταγγελουνε αυτες οι ενοπλες και βιαιες ομαδες, τη βια της αστυνομιας ως κατι το σοκαριστικο οταν και οι ιδιες χρησιμοποιηουνε βια με χαρακτηριστικη ανεση. Δεν γινεται να επικαλεισαι το νομο και τα δικαιωματα σου οταν σε συμφερει,ενω με την καθε ευκαιρια που σου δινεται παρανομεις και δεν σεβεσαι τα δικαιωματα των υπολοιπων συμπολιτων σου. Τεσπα ο καθενας εχει τις αποψεις του
Skia11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 skia καταρχήν σπουδάζεις έξω;Μην ντρέπσαι να το πεις.δεν είναι ντροπή.Εσύ μπορεί ο πατέρας σου να έκανε φράγκα(με μίζες ή νόμιμα δεν έχει σημασία) αλλά κάποιος άλλος σαν κι εσένα (και πίστεψε με ξέρω πολλούς) μπορεί να μην είχε την οικομική άνεση να βγει έξω και να σπουδάσει σε κωλοχανεία του εξωτερικού.Εντάξει υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που όμως πολλοί από αυτους μένουν έξω και δεν γυρνάνε πίσω.Και στην τελική αν είσαι καλός νομίζεις πως δε θα προτιμηθείς;Απλά εγώ ρωτάω (και απάντηση δεν παίρνω) γιατί όποιος έχει λεφτά να έχει και δεύτερη ευκαιρία ενώ ο άλλος όχι.Είναι δίκαιο αυτό; Καταρχήν ναι έξω σπούδασα και τα "μη ντρέπεσαι" και "δεν είναι ντροπή" όχι σε μένα, πες τα σε κάνα απ΄τα παιδάκια που παίζετε playstation και πρέφα στις καταλήψεις. Εμένα ο πατέρας μου έκανε λεφτά και τίμια κάτι το όποιο κάνω και εγώ τώρα γεγονός που μάλλον σ΄ενοχλεί γιατί κάτι τέτοιο ίσως να μη συνέβει σε σένα. Το ότι αποκάλεις πανεπιστημιακά ιδρύματα "κωλοχανεία" μόνο και μόνο επειδή εσύ σπουδάζεις εδω δείχνει ακριβώς που είναι το πρόβλημα στην Ελληνική παιδεία, το mentality του φοιτητικού "κινήματος" καθώς και οτι είσαι εμπαθής. Ο άλλος που δούλεψε σα σκύλος για να δώσει κάτι καλύτερο στο παιδί του γιατί να είναι στη ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους που τα περιμένουν όλα απο το κράτος???? Κανείς δεν καίει θρανία ούτε σπαέι εργαστήρια σε διαβεβαιώνω.Αλλο οι φοιτητές αλλο οι αναρχικοί (πχ Θεολογική ΑΠΘ και πουθενά μα πουθενά αλλού) Το ότι με διαβεβαιώνεις δε μου λέει τπτ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και imo χρειάζεται κάτι περισσότερο για την περιουσία του κράτους και των φοιτητών απο τις διαβεβαιώσεις του κάθε τυχαίου omnislash. Αυτό θα πει κοινωνισμός.Επειδή αυτός μπορεί να μην εκανε ο πατέρας του καλές επιλογές πρέπει όλοι εμείς να τον φάμε;Ο έχων δυο χιτώνας δίνει τον ένα.Αν εσένα και εμένα μας φτάνουν και μας πειρσσέυουν γιατί να μην το βοηθησουμε.Και ας κυκλοφορούμε αντί με μια bmw με ένα matiz.Δύσκολα σου βάζω εε;Να μου πεις πως θα κάνεις το κομματι σου με matiz Όχι δε θα τον φάμε αλλά δε θα τον ταϊσουμε κιόλας Τα περί κοινωνισμού έλα να μας τα πεις όταν βγάλεις τα πρώτα σου λεφτά απο την πρώτη σου πραγμάτικη δουλειά για να σε δω πόσους χιτώνες θα μοιράσεις.
omnislash Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ο άλλος που δούλεψε σα σκύλος για να δώσει κάτι καλύτερο στο παιδί του γιατί να είναι στη ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους που τα περιμένουν όλα απο το κράτος???? Για τα προηγούμενα σου απάντησα μέσω pm.Απαντάω και στο snoob. Εσείς όλοι καλώς ή καώς σπουδάστε έξω με λεφτά των γονιών σας.Οι δικοί μου δεν είχαν για να σπουδάσω.Σκάσαν 1000 ευρώ ένα χρόνο για να περάσω εδώ παρά 20000 για 4 χρόνια για το εξωτερικό.Ξαναρωτάω τι έχετε να πείτε σε αυτούς που αποτυχάνουν στις Πανελλαδικές σαν κι εσάς, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να πανε εξωτερικό;Τπτ νομίζω γιατί είστε στείροι από απόψεις Η περίπτωση να είναι ένας αυτοδημιούργητος εργαζόμενος που να διαφωνεί με τις λαϊκίστικες αερολογίες που εξέθρεψαν γενεές νεοελλήνων προφανώς δε σου περνά από το μυαλό. Φανταζομαι είναι οι ίδιες γενιές νεοελλήνων που σ αυτούς οφείλεται το γαλαζιο χρώμα του δημοσίου.Και οι μεν και οι δεν snoob το ίδιο είναι.Το σταματαω εδώ για να μην επεκταθώ πολιτικά Και στην τελική για 9 ακόμα χρόνια ΙΠ δε θα γίνουν.Τι το συζητάμε;Οπότε τα παιδιά της Εκάλης, της Φιλοθέης, της Γλυφάδας θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στις Αγγλίες και να μεταναστεύουν...Τα καημένα.Θα κλάψω:oops: ΥΓ1 Ρε γμτ γιατί στη σχολή μου οι περισσότεροι είανι από βΠ η νΠ και κανένας από Δυτικά Προάστια;Μάλλλον τα παιδιά είανι πιο έξυπνα σε αυτές τις περιοχές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.