Highlander Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Κ εγώ αναρωτιέμαι πολλά... -έχει κανείς τα @@ ας πούμε, να δεχθεί μέσα στο μυαλό του, ότι η παιδεία είναι το σημαντικότεορ αγαθό μέσα σε μια κοινωνία? ότι δεν είναι φοιτητές το μεγαλύτερο % αυτών που κάνουν τα επεισόδια ? -έχει κανείς μπάτσος,τα @@ να πάει ένας προς ένας,χωρίς δακρυγόνα,ασπίδα κ κλομπ,να συλλάβει κάποιον(δεν μιλάω μόνο για φοιτητές,αλλά γενικά)? (ξέρω ότι αυτό που λέω είναι παράλογο,αλλά σε τρελλά πραγματα, δε μπορώ να απαντήσω λογικά). -έχει κανείς τα @@ , αφού ενημερώνετε τόσο πολύ,να κοιτάξει ΠΕΡΑ από τη μύτη του,κ να αναρωτηθεί, γιατί στο διάολο εδώ κ 25 χρόνια που γίνονται κάθε φορά τα ίδια,σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πορεία,κ όχι μόνο των φοιτητών, κ ακόμα δεν έχουν συλληφθεί? κλπ κλπ κλπ.... τελικά, το πιο εύκολο είναι να κατηγορήσεις τον άλλο για έλλειψη @@, το πιο δύσκολο είναι να δεις,αν εσύ έχεις!!! Έχεις δεν έχεις @@, είναι πάρα πολύ απλό να καταλάβεις πως όταν θες να πετύχεις κάτι, υπάρχουν πολύ πιο ήπιοι τρόποι. Εκτός κι αν το μυαλό είναι στα @@ σου. Ναι άμα είσαι από την βούλα τα θες, ρώτησες όμως το παιδάκι απο τον Πύργο με άνεργη μάνα και ηλεκτρολόγο μπαμπά αν έχει την δυνατότητα να σπουδάσει; Έχεις την εντύπωση πως όχι ;
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Γι΄αυτό το λόγο συγχωρήστε με αλλά δε θα πάρω απο τα "κοινά" και απο τους "αγώνες" σας το μόνο που θα κοιτάξω είναι να ζήσω αξιοπρεπώς, να μεγάλώσω τα παιδιά μου αξιοπρεπώς ακάμα και άν αυτό σημαίνει οτι πρέπει να δουλεύω 10 δουλειές για να καλύψω τα κενά του κράτους (το οποίο είμαστε εμείς παρεπιμπτώντος) οι λύσεις πλέον στην Ελλάδα είναι προσωπικές. Καλημέρα σας δικαίωμά σου,κ επιλογή σου. just a question... αν σκεφτούν όλοι έτσι εγωιστικά, καταλαβαίνεις σε τι κόσμο θα έρθουν τα παιδιά μας? τι κόσμο σκοπεύεις να παραδώσεις στα παιδιά σου? κ τι ποιότητα ζωής θα έχεις εσύ,δουλεύοντας 10 δουλειές,για να καλύψεις κάτι το οποίο το έχεις ήδη πληρώσει στο κράτος με πολλές μορφές? Έχεις δεν έχεις @@, είναι πάρα πολύ απλό να καταλάβεις πως όταν θες να πετύχεις κάτι, υπάρχουν πολύ πιο ήπιοι τρόποι.Εκτός κι αν το μυαλό είναι στα @@ σου. can you help me please master? οδηγησε μας στους ήπιους τρόπους που πετυχαίνουν περισσότερα... name them!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 can you help me please master?οδηγησε μας στους ήπιους τρόπους που πετυχαίνουν περισσότερα... name them! Δεν ξέρω...οι εκλογές, μήπως; Η ψήφιση ενός κόμματος που θα δεσμευθεί ρητά και προεκλογικά να καταργήσει αυτό που θεωρείς ζημιογόνο για την κοινωνία και το "αύριο των παιδιών μας";
Lighter122 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Και τι θα γίνει δηλαδή, θα περιμένει ο κόσμος το παιδάκι από τον Πύργο με την άνεργη μάνα να πάρει τα πάνω του για να πάει μπροστά? Πάντα και παντού κάποιοι ευνοούνται και κάποιοι αδικούνται. ps +1 στον Skia11 Kαλα τα λες... Και επειδη η παιδεια ηταν απο τα τελευταια που υποτιθεται οτι δεν ευνοουταν οποιος εχει λεφτα μαλλον ηρθε η ωρα να το αλλαξουμε και αυτο...
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω...οι εκλογές, μήπως; Η ψήφιση ενός κόμματος που θα δεσμευθεί ρητά και προεκλογικά να καταργήσει αυτό που θεωρείς ζημιογόνο για την κοινωνία και το "αύριο των παιδιών μας"; καταρχήν,η ερώτηση δεν απευθυνόταν σε σκεπτόμενο άνθρωπο της "άλλης πλευράς"!!!! να σου απαντήσω όμως... ΑΥΤΗ τη στιγμή που μιλαμε, όπως προείπα, μας κυβερνά ένα κόμμα που αφαιρώντας λευκά,άκυρα,αποχή,μπλα μπλα,δεν έχει πάρει ουτε το 35%. με επιλογή 1 στους 3 λοιπόν,δεν το βρίσκω κ τόσο δημοκρατικό. (Φυσικά, δε θα αλλάξει ποτέ αυτό,γιατί ευνοεί τα μεγάλα κόμματα)... πάμε στις εκλογές,οπού,ναι,είναι ένα όπλο,κ μάλιστα μεγάλο. αλλά ππχ,κ αυτή η κυβέρνηση,δεσμεύτηκε προεκλογικά για αύξηση των δαπανών για την παιδεία!(γκουχου )! κ εκτός αυτού, αν εγώ θεωρώ ότι σαν πολίτης έχω κάνει "σωστά" το χρέος μου στις εκλογές, αλλά δεν υπερ-ψηφιστεί η πρότασή μου,σημαίνει ότι πρέπει να σκύψω το κεφάλι,να κάτσω επί του καναπεός μου, κ να δεχθώ ένα....αδιαμαρτύρητο 4ετές πηδηματάκι? δηλαδή,ως πολιτες, το χρέος μας προς αυτην την κοινωνία, είναι 1 φορά στα 4 χρόνια? ξέρω ότι εσύ θα μου απαντήσεις όχι κ θα το εννοείς,απλά σκέψου ότι αυτή η στάση πρεσβεύει κ κάποιους άλλους , που μιλάνε καθαρά εγωιστικά... κ στο τέλος τέλος.... επαναλαμβάνω,ότι εγώ,προτιμώ μια νεολαία που αντιδρά, έστω κ λανθασμένα, παρά μια απαθή νεολαία....
Skia11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 δικαίωμά σου,κ επιλογή σου.just a question... αν σκεφτούν όλοι έτσι εγωιστικά, καταλαβαίνεις σε τι κόσμο θα έρθουν τα παιδιά μας? τι κόσμο σκοπεύεις να παραδώσεις στα παιδιά σου? κ τι ποιότητα ζωής θα έχεις εσύ,δουλεύοντας 10 δουλειές,για να καλύψεις κάτι το οποίο το έχεις ήδη πληρώσει στο κράτος με πολλές μορφές? Αν θες την γνώμη μου "εγωισμός" είναι ολη αυτή η τραμπουκοκρατία που βλέπω παντού και ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω προτιμώ τον δικό μου "εγωισμό", όσον αφορά τον κόσμο θα πρόσπαθήσω να τον αλλάξω με το να είμαι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και οικογενειάρχης στα παιδιά μου και δε πρόκειται να ασχοληθώ με τα "κοινά" όπως τα ορίζουν οι εκάστοτε κομματάρχες και οι τραμπούκοι τους ακόμα και αν αυτο σημαίνει όταν θελήσω να διεκδικήσω κάτι να κατέβω στο Σύνταγμα μόνος μου με πλακάτ. Τώρα αναφορικά με την ποιότητα ζωής δε ξέρω που ζείς αλλά η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ πλέον πληρώνεται πανάκριβα και αν αυτό απαιτεί να δουλεύω 10 δουλειές για να α) Μένω σε μια περιοχή μακριά απο τη λυμματολάσπη, β)να είναι φυλασσόμενη και να μη φοβάμαι οτι θα μπούν μέσα και θα μου βιάσουν την οικογένεια γ) να πάνε τα παιδιά μου σε ένα σχολείο όπου θα τους προετοιμάσει για να γίνουν σωστοί φοιτητές και επιστήμονες και όχι επαγγελματίες στα τρίφυλλα δ) να έχω την περίθαλψη που μου αρμόζει σαν ανθρώπινο ον, τοτε αυτό θα κάνω και δε θα περιμένω πότε το κράτος θα εδεήσει να μου παρέξει τα παραπάνω αφού για να ικανοποιήσει τους τραμπούκους της μιας κοινωνικής ομάδας θα πρέπει να κάνει πόλεμο με τους τραμπούκους της άλλης και λυπάμαι που το λέω αλλά πλέον για μένα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ=ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ στην Ελλάδα και thx αλλά δε θα πάρω.
gtsamour Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Kαλα τα λες...Και επειδη η παιδεια ηταν απο τα τελευταια που υποτιθεται οτι δεν ευνοουταν οποιος εχει λεφτα μαλλον ηρθε η ωρα να το αλλαξουμε και αυτο... Δε διαφωνώ με αυτό που λές αλλά έτσι και αλλιώς όποιος είχε λεφτά δεν πήγαινε έξω? Ε τώρα θα είναι μέσα. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά προσωπικά, εγώ πχ σε δημόσιο πανεπιστήμιο τελείωσα
Lighter122 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δε διαφωνώ με αυτό που λές αλλά έτσι και αλλιώς όποιος είχε λεφτά δεν πήγαινε έξω?Ε τώρα θα είναι μέσα. Απλα πιστευω οτι ταυτοχρονα θα υποβαθμιστει η δημοσια παιδεια... οποτε καλυτερα εξω παρα μεσα:wink:
gtsamour Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Απλα πιστευω οτι ταυτοχρονα θα υποβαθμιστει η δημοσια παιδεια...οποτε καλυτερα εξω παρα μεσα:wink: Μπορεί και να είναι κίνητρο να αναβαθμιστεί αν κινδυνέψει να κλείσει
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ΑΥΤΗ τη στιγμή που μιλαμε, όπως προείπα, μας κυβερνά ένα κόμμα που αφαιρώντας λευκά,άκυρα,αποχή,μπλα μπλα,δεν έχει πάρει ουτε το 35%. με επιλογή 1 στους 3 λοιπόν,δεν το βρίσκω κ τόσο δημοκρατικό. (Φυσικά, δε θα αλλάξει ποτέ αυτό,γιατί ευνοεί τα μεγάλα κόμματα)... Δύο είναι οι διαφωνίες μου επ' αυτού. Πρώτη, τα λευκά και τα άκυρα αποτελούν τρόπους έκφρασης. Απανταχού της γης. Το ότι εγώ είχα σπασμένο πόδι και δεν μπόρεσα να πάω να ψηφίσω (λ.χ.) δε σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είμαι κατά των κυβερνητικών επιλογών. Αυτό, ως προς τη "μονοκούκι" καταμέτρηση των λευκών, άκυρων κτλ. σε αυτούς που διαφωνούν με τις κυβερνητικές επιλογές. Το ότι επέλεξα να μην επιλέξω κάποιον από τους προτεινόμενους σχηματισμούς, δε σημαίνει κατ' ανάγκη ότι διαφωνώ με τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις. Δεύτερη αντίρρηση, το "δεν αλλάζει". Δεν αλλάζει το πολίτευμα της χώρας που είναι συνταγματικά κατωχυρωμένο, όχι το εκλογικό σύστημα. Τα δύο μεγάλα κόμματα παίρνουν ένα σημαντικό ποσοστό. Οι θέσεις τους επί του εκλογικού συστήματος είναι δεδομένες. Από χρόνια. Επομένως, είναι άδικο να υπαινισσόμαστε ότι το σύστημα δεν αλλάζει ερήμην του λαού. Εγώ, τα καραγκιοζιλίκια της Ιταλίας, ας πούμε, όπου ο Πρόντι αυτή τη στιγμή έχει συνασπισμό με Κομμουνιστές και θρησκόληπτους Καθολικούς και υποτίθεται ότι κυβερνάει (χάρη στην ανοχή Μπερλουσκόνι) δεν τα θέλω. πάμε στις εκλογές,οπού,ναι,είναι ένα όπλο,κ μάλιστα μεγάλο.αλλά ππχ,κ αυτή η κυβέρνηση,δεσμεύτηκε προεκλογικά για αύξηση των δαπανών για την παιδεία!(γκουχου )! Θα επαναλάβω ότι γι' αυτό έχουμε τις εκλογές. Κρίνεται η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, για όσα είπαν ότι θα κάνουν και δεν έκαναν. Αυτό ορίζει το Σύνταγμα. Εκλογές ανά τετραετία. κ εκτός αυτού, αν εγώ θεωρώ ότι σαν πολίτης έχω κάνει "σωστά" το χρέος μου στις εκλογές, αλλά δεν υπερ-ψηφιστεί η πρότασή μου,σημαίνει ότι πρέπει να σκύψω το κεφάλι,να κάτσω επί του καναπεός μου, κ να δεχθώ ένα....αδιαμαρτύρητο 4ετές πηδηματάκι?δηλαδή,ως πολιτες, το χρέος μας προς αυτην την κοινωνία, είναι 1 φορά στα 4 χρόνια? ξέρω ότι εσύ θα μου απαντήσεις όχι κ θα το εννοείς,απλά σκέψου ότι αυτή η στάση πρεσβεύει κ κάποιους άλλους , που μιλάνε καθαρά εγωιστικά... κ στο τέλος τέλος.... επαναλαμβάνω,ότι εγώ,προτιμώ μια νεολαία που αντιδρά, έστω κ λανθασμένα, παρά μια απαθή νεολαία.... Εγώ μπορεί να διαφωνώ από την πρώτη μέρα με αυτά που κάνει η κυβέρνηση. Νομιμοποιούμαι να διαταράσσω συστηματικά την κοινωνική ζωή, επειδή δε συμφωνώ; Ως που φτάνει το δικαίωμά μου να διαμαρτύρομαι και πού ξεκινά η καταπάτηση των δικαιωμάτων των άλλων; Εγώ, ως πολίτης που ανήκω στη "μειοψηφία", οφείλω να δηλώσω την αντίθεσή σου. Όχι, όμως, να την επιβάλω με εξωσυνταγματικά μέσα. Γιατί, αυτό που είπε η κα. Παπαρήγα, λ.χ. (το ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμά μου) πέρι "μη εφαρμογής του νόμου" αποτελεί τεράστιο θέμα. Δηλαδή, μας παρακινεί να υπακούουμε μόνο στους νόμους που μας αρέσουν; Λαμπρό παράδειγμα δημοκρατίας. Δυστυχώς, είναι πρακτικά αδύνατη η διακυβέρνηση μιας χώρας με καθημερινά (ή, έστω, διαρκή) δημοψηφίσματα. Αυτό είναι και το νόημα της κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης. Οι εκλογές, ούτως ή άλλως, θα γίνουν το πολύ σε ένα χρόνο. Εκεί θα φανεί αν οι σημερινές "πλειοψηφίες" είναι τοώντι πλειοψηφίες, ή είναι σαν τα παλλικάρια της Ιταλικής το '92 που κλείδωσαν με αλυσίδα ολόκληρο το κτίριο της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ (αυτό ως σχόλιο για το δημοκρατικό φρόνημα των διαφόρων "πλειοψηφιών").
SL9S9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ναι άμα είσαι από την βούλα τα θες, ρώτησες όμως το παιδάκι απο τον Πύργο με άνεργη μάνα και ηλεκτρολόγο μπαμπά αν έχει την δυνατότητα να σπουδάσει; Μα ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημα; Διαβάζει, πανελλήνιες και δημόσιο πανεπιστήμιο. Σωστά....τι με νοιάζει εμένα ,αν σκοτώνουν στο δίπλα σπίτι την οικογένεια που ζει?αφού στο δικό μου δε μπαίνουν...τι με νοιάζει για αυτό=που εγώ θεωρώ- κοινωνικό καλό?δε πα να πνιγούν όλοι,εγώ να είμαι καλά... Υπερβάλεις!!! όσο για τη δημοκρατία, μην ξεχνάς ότι κυβέρνηση βγαίνει με πραγματικούς ψήφους στο 35% επί του συνολου έτσι? δηλαδή 1 στους 3! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. κ επίσης, πόσο δημοκρατική είναι η άποψη "τι διαμαρτύρεστε,δημοκρατία έχουμε,δεν βγάζετε το σκασμό"??? ξαναγυρίσαμε τη συζήτηση στο "this is a dog" "No it isn't. this is a cat" της Α προκαταρτικής... ΥΓ:Ο κόσμος θέλει κ τσάμπα ναρκωτικά,να τα δώσουμε? ΥΓ2:ο κόσμος θέλει κ 10% για την παιδεία,γιατί δεν το δίνουν? Πάλι υπερβάλεις. Και τι θα γίνει δηλαδή, θα περιμένει ο κόσμος το παιδάκι από τον Πύργο με την άνεργη μάνα να πάρει τα πάνω του για να πάει μπροστά? Πάντα και παντού κάποιοι ευνοούνται και κάποιοι αδικούνται. Γιατί αδικείται; Είπαμε αν αξίζει θα πάει δημόσιο. Απλα πιστευω οτι ταυτοχρονα θα υποβαθμιστει η δημοσια παιδεια...οποτε καλυτερα εξω παρα μεσα:wink: Η δημόσια παιδεία αναβαθμίζεται ή υποβαθμίζεται από το πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους οι κύριοι που είναι διορισμένοι. Εγώ που πήγα πολυτεχνείο το θεωρώ μέτριο. Αλλά το θέμα είναι ότι φοβούνται όσοι θα πηγαίνουν σε δημόσιο πανεπιστήμιο ότι αυτοί που θα βγαίνουν απο τα ιδιωτικά θα είναι μία κλάση καλύτεροι. Θυμάμαι στο Λύκειο, στο φροντιστήριο σου εξηγούσαν πχ μία άσκηση μαθηματκών πολύ καλύτερα απ'ότι στο σχολείο. Γιατί άραγε; Δωρεάν παιδεία (χαχα). Όλα business είναι...
omnislash Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Και τι θα γίνει δηλαδή, θα περιμένει ο κόσμος το παιδάκι από τον Πύργο με την άνεργη μάνα να πάρει τα πάνω του για να πάει μπροστά? Πάντα και παντού κάποιοι ευνοούνται και κάποιοι αδικούνται. ουαου λογική:evil: Τώρα εσύ θες να λέγεσαι αλληλέγγυος άνθρωπος.Εσύ φανταζομαι βέβαια θα χεις τις ανέσεις σου και θα γράφεις τους άλλους.Για σκέψου όμως να σουν στη θέση του παιδιού από τον Πύργο;τι θα κανες τώρα;Και στην τελική το ππαιδί από τον Πύργο πες πως στρώνεται στο διάβασμα.Πάλι έξω από το σπίτι του δε θα περάσεi;Παλι δε θα θέλει ενοίκιο? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. Δε νομίζω να συμαβίνει έτσι στην υπόλοιπη υρώπη.Υπάρχουν κυβερνήσεις συνασπισμού που τουλάχιστον στους εγκυρους ψήφους έχουν 50%.μη αρχίσεις και μου λες περί ακυβερνησίας ας ρίξουν νερό στο κρασί τους να δεις μετά. Αφού λοιπόν η κυβέρνηση νομοθετεί και πρέπει να "υπακούμε" σαν άβουλα όντα ε τότε και η χούντα καλά είχε τα ΕΑΤ_ΕΣΑ για το καλό του τόπου το έκανε.
Γηρυόνης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 πάμε στις εκλογές,οπού,ναι,είναι ένα όπλο,κ μάλιστα μεγάλο. αλλά ππχ,κ αυτή η κυβέρνηση,δεσμεύτηκε προεκλογικά για αύξηση των δαπανών για την παιδεία!(γκουχου )! Και εσύ τους πίστεψες; Γενικώς, πιστεύεις όλα όσα λένε οι πολιτικοί, εκεί που δεν έπρεπε να πιστεύεις τίποτα; Το πρόβλημα το έχουμε εμείς τότε, οι πολίτες, όχι οι πολιτκοί. Εμείς είμαστε οι μαλάκες όχι αυτοί. Αλλά όχι, κανείς δε θεωρεί τον εαυτό του μαλάκα, όλοι θεωρούμαστε έξυπνοι, γιατί ψηφίσαμε το "δικό μας" και θα μας "βολέψει" κάπου. Έχω βαρεθεί μια ζωή να βρίζουμε όλοι τα κόμματα και στο τέλος να τους ψηφίζουμε. Είναι τυχαίο ότι εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες μας κυβερνάνε δύο οικογένειες πολιτικών; Κοίταξε να δεις ο Πλάτων έλεγε ότι αν δε μας αρέσει ένας νόμος σκοπός μας είναι να τον αλλάξουμε, όχι να τον παραβούμε. Πάλι σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο ότι οι φοιτητές θα κλείσουνε την Πατησίων και τη λεωφόρο Αθηνών... Πάλι ταλαιπωρία για τον κοσμάκη... Α ρε τάλαινα νεοελλαδίτσα πως σε κατάντησε ο λαός σου...
Freakster Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Αλλά το θέμα είναι ότι φοβούνται όσοι θα πηγαίνουν σε δημόσιο πανεπιστήμιο ότι αυτοί που θα βγαίνουν απο τα ιδιωτικά θα είναι μία κλάση καλύτεροι. Θυμάμαι στο Λύκειο, στο φροντιστήριο σου εξηγούσαν πχ μία άσκηση μαθηματκών πολύ καλύτερα απ'ότι στο σχολείο. Γιατί άραγε; Δωρεάν παιδεία (χαχα). Όλα business είναι... Ε ναι! :evil:
gtsamour Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ουαου λογική:evil: Τώρα εσύ θες να λέγεσαι αλληλέγγυος άνθρωπος.Εσύ φανταζομαι βέβαια θα χεις τις ανέσεις σου και θα γράφεις τους άλλους.Για σκέψου όμως να σουν στη θέση του παιδιού από τον Πύργο;τι θα κανες τώρα;Και στην τελική το ππαιδί από τον Πύργο πες πως στρώνεται στο διάβασμα.Πάλι έξω από το σπίτι του δε θα περάσεi;Παλι δε θα θέλει ενοίκιο? Δεν κατάλαβα..... αν δεν έρθουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, το παιδί από τον Πύργο δεν θα πρέπει να πληρώσει ενοίκιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.