Petza Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ΥΓ: πάμε στοίχημα ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ αρκετός κόσμος θα σου απαντήσει, ότι προκειμένου να μην βεβηλωθεί αυτό το ιερό (???) μνημείο χωρίς να θέλω να επεκταθώ περισσότερο στο θέμα αλλά μου έκαναν εντύπωση τα ερωτηματικά που έχεις βάλει έχεις καθόλου υπόψιν τι ακριβώς αντιπροσωπεύσει αυτό το μνημείο ???????????
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 χωρίς να θέλω να επεκταθώ περισσότερο στο θέμα αλλά μου έκαναν εντύπωση τα ερωτηματικά που έχεις βάλει έχεις καθόλου υπόψιν τι ακριβώς αντιπροσωπεύσει αυτό το μνημείο ??????????? χωρίς να θέλω να επεκταθώ περισσότερο στο θέμα, έχω υπόψιν μου,μια που υπηρέτησα δυστυχώς στη μαμημέμη την προεδ.φρουρά....
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Και σε ρωτάω...όταν ο αστυνομικός συμπεριφέρεται όπως ένας απλός πολίτης που λειτουργεί με το θυμικό, τι σκατά τον έχουμε; Εντάξει...τον αφόπλισες τον αλήτη τον διαδηλωτή (άλλωστε δεν έχω καμία αμφιβολία πως είναι ζήτημα αν πιάστηκε μια χούφτα πραγματικών ενόχων), τον έχεις στο τσιμέντο αδρανοποιημένο...την κλωτσιά στο πρόσωπο ρε θρασύδειλο καθίκι του κερατά, τη τι ρίχνεις; επίσης δεν πιστεύω να έχεις αμφιβολία ότι κ πάλι δυστυχώς μεγάλο ποσοστό, θα σου πει ότι καλά του έκανε ! (κ αν δεν σου το πει,θα το σκεφτεί)! Είναι τρομερά επικίνδυνο, ότι αντί να επικρίνονται τετοιες συμπεριφορές, επικροτούνται κιόλας! Απορώ πως ξέχασες την πλέον ουσιαστική ιδιότητα, που με εντάσσει εξ ορισμού στα μιαρά αποβράσματα αυτού του τόπου και στους πλέον επικίνδυνους εχθρούς της έννομης τάξης: γαύρος! δεν την ξέχασα...απλά αυτή πράγματι σε εντάσει στα αποβράσματα αυτής της κοινωνίας,σε αντίθεση με τις άλλες που τις ανέφερα πάνω στην ειρωνεία μου... Γιατί πάει το μυαλό σου στο πονηρό; Το πιθανότερο είναι να έκλασε ο πανίσχυρος Πούτιν, έχοντας καταπιεί ειδικά τροποποιημένο γενετικά ηρεμιστικό χάπι από τα εργαστήρια που κατασκευάζουν και τα υπερόπλα τύπου tesla της μυστικής υπηρεσίας, και να έπεσαν για ύπνο οι κουκουλοφόροι. ζητώ ΤΑΠΕΙΝΑ συγγνώμη που σκέφτηκα έτσι πονηρά για το καλό μας κράτος... εγώ είχα σκεφτεί ότι μπορεί οι κουκουλοφόροι να περίμεναν να επισκευαστεί η σκοπιά του δεκανέα αλλαγής για να την ξανακάψουν,κ ως τότε να έκαναν διάλειμμα(ποτέ δεν έμαθα πως γράφετε), αλλα το δικό σου σενάριο είναι πολύ πιο πιθανό!
gtsamour Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Εγώ είμαι με την πλευρά των αθώων πολιτών που καίγονται τα αυτοκίνητά τους, τα μαγαζιά τους και οι περιουσία τους γενικότερα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οι φοιτητές δεν έκαναν τίποτα και τους καημένους τους συνέλαβαν άδικα. Είμαι εξοργισμένος με ότι συνέβη στο μνημείο μπροστά στη βουλή και ναι, είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι και λίγες φάγατε.
Highlander Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Διαβάζω τα forum, ακούω ραδιόφωνο, βλέπω (ελάχιστη) τηλεόραση. Και αναρωτιέμαι: Έχεις κανείς τα @@ να πάει να διαδηλώσει με πέτρες, καδρόνια κλπ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ; ΌΧΙ Λοιπόν, ΜΗΝ συνεχίζεται τι μ@λ@κίες !
Jastonas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Χαχαχαχα! Εσύ πας μόνος σου να προστατεύσεις το ιερό για σένα μνημείο σου αμα δεχθεί επίθεση;... Δεν περίμενα να πήγαινες. Και δυστηχώς για σένα υπάρχουν πολλοί που διαδηλώνουν μόνοι τους. Πάρα πολλοί. Τι να σου απαντήσω τώρα... μηδέν επιχειρήματα το ποστ σου.
Snolly Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Εν τάξει και εγώ από επαρχία είμαι και έχεις 100% δίκαιο ότι τα κόμματα είναι σαν ομάδες αλλά δεν είναι λύση το να κάψουμε τη Βουλή. Στο κάτω κάτω καίγοντας τη Βουλή είναι σαν να καίμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βάλανε εκεί μέσα 300 βο(υ)λευτές, δηλαδή σαν να τους λέμε "κοιτάξε τε στα @@ μου αν τους ψηφίσατε, εμένα δε μου κάνουνε". Φίλε μου η πραγματική επανάσταση δε γίνεται έτσι, ούτε γίνεται με το να καίνε κάδους και με το να λιθοβολούνε κάποιοι τα ΜΑΤ, ούτε και με το να κάνουνε πορείες οι φοιτητές και να ταλαιπωρούνε τον κοσμάκη. Αυτό ίσα ίσα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, ο κόσμος συσπειρώνεται εναντίον τους. Και στο κάτω κάτω είδαμε πόσο ωφελήσανε όλα αυτά, τελικά ο νόμος πέρασε, και ας ανοίξανε κεφάλια, και ας καήκανε μνημέια, και ας τραυματιστήκανε αστυνομικοί. Η πραγματική επανάσταση αρχίζει με την Παιδεία, όταν επιτέλους αποκτήσουμε Παιδεία τότε θα στρώσουνε τα πράγματα. Αλλά μέχρι τότε έχουμε ακόμα (πάρα) πολύ δρόμο. Με βρίσκεις 100% σύμφωνο. Όχι 99% αλλά 100%. Πάντα σε τέτοιου είδους συζητήσεις αυτή είναι η άποψη μου: Πως η μοναδική λύση είναι η Παιδεία (όχι η μόρφωση και τα Πανεπιστήμια) αλλά η κοινωνική Παιδεία. Όλα τα άλλα είναι ή ημίμετρα ή γραφικότητες.
Highlander Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Χαχαχαχα! Εσύ πας μόνος σου να προστατεύσεις το ιερό για σένα μνημείο σου αμα δεχθεί επίθεση;...Δεν περίμενα να πήγαινες. Και δυστηχώς για σένα υπάρχουν πολλοί που διαδηλώνουν μόνοι τους. Πάρα πολλοί. Τι να σου απαντήσω τώρα... μηδέν επιχειρήματα το ποστ σου. Ποιο είναι για εμένα το ιερό μνημείο μου ; Οι παραπάνω που αναφέρεις διαδηλώνουν με καδρόνια και πέτρες ; Δεν θα προλάβαινες ούτε να τους δεις. Μακάρι να υπήρχαν διαδηλώσεις με τη σωστή τους έννοια. Το μόνο που βλέπω να υπάρχει γενικώς (και όχι μόνο για την παιδεία) είναι μία μάζα ανθρώπων που επί τη ευκαιρία βγάζουν τα απωθημένα τους σε ότι βρουν μπροστά τους. Είτε αυτό αφορά παιδεία, ποδόσφαιρο, πολιτικά κλπ. Ξανά λέω ότι κανείς δεν έχει τα @@ να το κάνει μόνος του. Απλά τους καλύπτει το πλήθος και μία κουκούλα. Αυτό μπορώ να το κάνω και εγώ.
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Εγώ είμαι με την πλευρά των αθώων πολιτών που καίγονται τα αυτοκίνητά τους, τα μαγαζιά τους και οι περιουσία τους γενικότερα.Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οι φοιτητές δεν έκαναν τίποτα και τους καημένους τους συνέλαβαν άδικα. Είμαι εξοργισμένος με ότι συνέβη στο μνημείο μπροστά στη βουλή και ναι, είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι και λίγες φάγατε. συγχαρητήρια για τις δημοκρατικότατες απόψεις σου,κ βασικά, για το τσουβάλιασμα 30.000 παιδιών,χάρη σε 100 μλκες-γνωστούς-αγνώστους-ασφαλίτες-αναρχικούς.... λίγη τροφή για σκέψη...αυτά τα επεισόδια,ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ? επιτέλους, κανείς δε μπορεί να το αναρωτηθεί πραγματικά αυτό? αν δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι άδικα συνελήφθησαν κάποια παιδιά, φαντάζομαι ότι δνε έχεις υπάρξει ποτέ στη ζωή σου σε οποιαδήποτε ταραχή,εκεί που οι μπάτσοι,φταις δε φταις, είτε τρέχεις να σωθείς, είτε τρέχεις να πετάξεις μολότωφ, για αυτούς το ίδιο είναι ! (κ μην ξεχνάς ότι αυτή είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ έτσι?) κοίτα 4-5 σελίδες πιο πίσω,αν θέλεις, κ πες μου, γιατί δεν ουρλιάζεις το ίδιο για όλες τις άλλες βεβηλώσεις του μνημείου,και μάλιστα ΌΧΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ,αλλά από ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ! σύγγνωμη που μπροστά στο μνημείο χτυπήθηκαν παιδιά κ σου το βεβήλωσαν... συγγνώμη που ΄δεχθηκαν ληγμένα δακρυγόνα,απαγορεύμενα στη χρήση τους... συγγνώμη που δεν πιάνονται οι ένοχοι... συγγνώμη που δε φταίει ο διαδηλωτής για την περιουσία του ανθρώπου που καίγεται η περιουσία του,αλλά αυτός που πετάει τη μολότωφ,κ ο μπάτσος που δεν τον πιάνει! (εκτός αν κ ε΄συ,δεν έχεις δει τις σκηνές που ο κουκουλοφόρος βάζει φωτιά, κ οι μπάτσοι στα 5 μετρα παρακολουθούν,ετσι?)? συγγνώμη που επιτέλους οι νέοι ξύπνησαν κ διεκδικούν (λάθος ή σωστό,θα τους κρίνει η ιστορία....αλλά επιτέλους, δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται για τη μύκονο μόνο...) συγγνώμη που δεν μπορούν να σε βουλώσουν με τα επιχειρηματα τους. είναι μόνο 20χρόνα παιδιά,με αγωνίες κ προβληματισμούς. συγγνώμη που μεγάλωσες έτσι,που να θεωρείς πιο σημαντικό ένα μνημείο (κ ούτε καν ένα μηνμείο,αλλά τη σκοπιά του δεκανέα αλλαγής),από τα ανοιγμένα κεφάλια κάποιων συνανθρώπων σου... συγγνώμη που χαίρεσαι που χτυπούν συνανθρώπους σου... αν κάποιοι άλλοι, κάποτε, είχαν απαιτήσει καλύτερη παιδεία,τότε ίσως κ εσύ να είχες μεγαλώσει διαφορετικά,κ όχι τόσο μονοκόμματα... Διαβάζω τα forum, ακούω ραδιόφωνο, βλέπω (ελάχιστη) τηλεόραση. Και αναρωτιέμαι: Έχεις κανείς τα @@ να πάει να διαδηλώσει με πέτρες, καδρόνια κλπ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ; ΌΧΙ Λοιπόν, ΜΗΝ συνεχίζεται τι μ@λ@κίες ! Κ εγώ αναρωτιέμαι πολλά... -έχει κανείς τα @@ ας πούμε, να δεχθεί μέσα στο μυαλό του, ότι η παιδεία είναι το σημαντικότεορ αγαθό μέσα σε μια κοινωνία? ότι δεν είναι φοιτητές το μεγαλύτερο % αυτών που κάνουν τα επεισόδια ? -έχει κανείς μπάτσος,τα @@ να πάει ένας προς ένας,χωρίς δακρυγόνα,ασπίδα κ κλομπ,να συλλάβει κάποιον(δεν μιλάω μόνο για φοιτητές,αλλά γενικά)? (ξέρω ότι αυτό που λέω είναι παράλογο,αλλά σε τρελλά πραγματα, δε μπορώ να απαντήσω λογικά). -έχει κανείς τα @@ , αφού ενημερώνετε τόσο πολύ,να κοιτάξει ΠΕΡΑ από τη μύτη του,κ να αναρωτηθεί, γιατί στο διάολο εδώ κ 25 χρόνια που γίνονται κάθε φορά τα ίδια,σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πορεία,κ όχι μόνο των φοιτητών, κ ακόμα δεν έχουν συλληφθεί? κλπ κλπ κλπ.... τελικά, το πιο εύκολο είναι να κατηγορήσεις τον άλλο για έλλειψη @@, το πιο δύσκολο είναι να δεις,αν εσύ έχεις!!!
SL9S9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Εγώ είμαι με την πλευρά των αθώων πολιτών που καίγονται τα αυτοκίνητά τους, τα μαγαζιά τους και οι περιουσία τους γενικότερα. Oχι μόνο αυτό ζημιώνονται και οικονομικά (εμπορικά καταστήματα). Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Εφόσον υπάρχει δημοκρατία και η πλειοψηφία αποφασίζει κάτι, τι βγαινουν και διαμαρτύρονται (συνέχεια); Αν το έκανε αυτό η κάθε τάξη τι θα γινότανε; Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στη δημοκρατία και στους άλλους - να μη προκαλείς ζημία με τις διαμαρτυρίες - άλλοι κλείνουν εθνικές οδούς... Εξ'άλλου αν γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια ας μη πατάει κανείς, να φαληρίσουν. Αλλά αν έχουν κόσμο σημαίνει ότι κάποιοι τα θέλουν. Ετσι και αλλιώς τα δημόσια δεν καταργούνται.
Jastonas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Oχι μόνο αυτό ζημιώνονται και οικονομικά (εμπορικά καταστήματα). Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Εφόσον υπάρχει δημοκρατία και η πλειοψηφία αποφασίζει κάτι, τι βγαινουν και διαμαρτύρονται (συνέχεια); Αν το έκανε αυτό η κάθε τάξη τι θα γινότανε; Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στη δημοκρατία και στους άλλους - να μη προκαλείς ζημία με τις διαμαρτυρίες - άλλοι κλείνουν εθνικές οδούς... Εξ'άλλου αν γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια ας μη πατάει κανείς, να φαληρίσουν. Αλλά αν έχουν κόσμο σημαίνει ότι κάποιοι τα θέλουν. Ετσι και αλλιώς τα δημόσια δεν καταργούνται. Ναι άμα είσαι από την βούλα τα θες, ρώτησες όμως το παιδάκι απο τον Πύργο με άνεργη μάνα και ηλεκτρολόγο μπαμπά αν έχει την δυνατότητα να σπουδάσει;
antreaslam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Oχι μόνο αυτό ζημιώνονται και οικονομικά (εμπορικά καταστήματα). Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Εφόσον υπάρχει δημοκρατία και η πλειοψηφία αποφασίζει κάτι, τι βγαινουν και διαμαρτύρονται (συνέχεια); Αν το έκανε αυτό η κάθε τάξη τι θα γινότανε; Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στη δημοκρατία και στους άλλους - να μη προκαλείς ζημία με τις διαμαρτυρίες - άλλοι κλείνουν εθνικές οδούς... Εξ'άλλου αν γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια ας μη πατάει κανείς, να φαληρίσουν. Αλλά αν έχουν κόσμο σημαίνει ότι κάποιοι τα θέλουν. Ετσι και αλλιώς τα δημόσια δεν καταργούνται. Σωστά....τι με νοιάζει εμένα ,αν σκοτώνουν στο δίπλα σπίτι την οικογένεια που ζει?αφού στο δικό μου δε μπαίνουν... τι με νοιάζει για αυτό=που εγώ θεωρώ- κοινωνικό καλό?δε πα να πνιγούν όλοι,εγώ να είμαι καλά... όσο για τη δημοκρατία, μην ξεχνάς ότι κυβέρνηση βγαίνει με πραγματικούς ψήφους στο 35% επί του συνολου έτσι? δηλαδή 1 στους 3! κ επίσης, πόσο δημοκρατική είναι η άποψη "τι διαμαρτύρεστε,δημοκρατία έχουμε,δεν βγάζετε το σκασμό"??? ξαναγυρίσαμε τη συζήτηση στο "this is a dog" "No it isn't. this is a cat" της Α προκαταρτικής... ΥΓ:Ο κόσμος θέλει κ τσάμπα ναρκωτικά,να τα δώσουμε? ΥΓ2:ο κόσμος θέλει κ 10% για την παιδεία,γιατί δεν το δίνουν?
Skia11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μ' αρέσει που δουλευόμαστε μεταξύ μας λές και χθές γεννηθήκαμε σ'αυτή τη χώρα...οι μεν διαδηλώνουν ειρηνικά και οι κουκουλοφόροι που καίνε τις "καλύβες" και κρύβονται στα μπλόκ τους είναι μπάτσοι, οι μπάτσοι βαράνε αδιακρίτως, συλλαμβάνουν αδιακρίτως, κατηγορούν αδιακρίτως και η "αντίσταση κατά της αρχής" είναι η μόνιμη πιπίλα που ακούμε. Οι μεν δεν φταίνε ποτέ, ΠΑΝΤΑ οι δε είναι οι υπαίτϊοι, οι καταστηματάρχες αιμοραγούνε οικονομικά απο όλα αυτά, ο άλλος στη κοσμάρα του ρίχνει λάδι στη φωτιά με δηλώσεις του στύλ "αντάρτικα πόλεων", ο ΣΥΝ πάει να το παίξει το νέο ΚΚΕ του 21ου αιώνα, το¨"παιντί" συμφωνεί μεν αποχωρεί δε πιστός στο δρόμο της πόλωσης που χάραξε ο μπαμπάς και ο παππούς του, οι φοιτητές αντί να δούνε τα πανεπιστήμια σα σπίτια τους αφήνουν το κάθε @ να φέρεται σε αυτά λες και είναι δημόσια ουρητήρια΄ Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά και άλλα πολλά έχουν μια δυσοσμία πρωτοφανή και γι΄αυτό ο κοσμάκης είναι αποστασιοποιημένος απο τα κοινά ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ απο όλους τους χώρους απο όλες τις παρατάξεις και απο όλες τις τάξεις. Γι΄αυτό το λόγο συγχωρήστε με αλλά δε θα πάρω απο τα "κοινά" και απο τους "αγώνες" σας το μόνο που θα κοιτάξω είναι να ζήσω αξιοπρεπώς, να μεγάλώσω τα παιδιά μου αξιοπρεπώς ακάμα και άν αυτό σημαίνει οτι πρέπει να δουλεύω 10 δουλειές για να καλύψω τα κενά του κράτους (το οποίο είμαστε εμείς παρεπιμπτώντος) οι λύσεις πλέον στην Ελλάδα είναι προσωπικές. Καλημέρα σας
gtsamour Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ναι άμα είσαι από την βούλα τα θες, ρώτησες όμως το παιδάκι απο τον Πύργο με άνεργη μάνα και ηλεκτρολόγο μπαμπά αν έχει την δυνατότητα να σπουδάσει; Και τι θα γίνει δηλαδή, θα περιμένει ο κόσμος το παιδάκι από τον Πύργο με την άνεργη μάνα να πάρει τα πάνω του για να πάει μπροστά? Πάντα και παντού κάποιοι ευνοούνται και κάποιοι αδικούνται. ps +1 στον Skia11
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Από τη στιγμή που αρχηγός κόμματος εκλεγμένου στο Κοινοβούλιο βγαίνει και λέει ανοιχτά να μην εφαρμοστεί νόμος που ψηφίστηκε από τη Βουλή, κάθε κουβέντα για δημοκρατία είναι αστεία. Η πλάκα (η τεράστια πλάκα) είναι ότι όλες αυτές οι "πλειοψηφίες" στις εκλογές πάνε περίπατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.