Προς το περιεχόμενο

Τα ημερολόγια ενός πατρινού φοιτητή....

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αχμ ας πούμε πως είχα πάει μια φορά στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση. Αλλά ο σωματικός έλεγχος ήταν απλώς ψάξιμο πάνω από τα ρούχα μπας και κουβαλώ τίποτα περίεργο.
..κουβαλουσες?...αλητηηηηηηηηηη
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην γαδα μεχρι και την κωλοτρυπιδα μπορει να σου ψαξουν. χωρις υπερβολες. (εχει γινει σε γνωστο μου).

Δημοσ.

Χουμ όχι, εμένα μόνο ένα πατ-πατ-πατ στα ρούχα μου έκαναν και ψάξιμο σε τσέπες. Βασικά απλώς ήταν το κοντινότερο "τμήμα" από εκεί που χμ συναντήθηκα με τα παιδιά με τα μπλε.

Και όχι, δν κουβαλούσα τπτ, ποτέ δν κουβαλάω.

Δημοσ.
Ήμουν στο μετρό και ένας γκέη επιτέθηκε με το πρόσωπό του στον αγκώνα μου.

πωπω...τι λες βρε παιδι μου....κοιτα ρε τι εκανε ο αλητης στον μοδερεϊτορα μας....πωπω...δεν το χωραει ο νους μου....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γι'αυτο λεω για τους γκεϋ εγω στο αλλο thread.....ειδες...

offtopic:αχου...θα το σακατευε το παλλικαααααααρι.....αχουουουοουουο

Δημοσ.

Μπροστά στην εικόνα του καλού κι αγαθού ματατζή που γυρνάει το γκλομπ ανάποδα και σπάει με κλωτσιά τα μούτρα ενός φοιτητή, έχω γραμμένο το οποιοδήποτε μνημείο. Συνηθίζω να βάζω μια προτεραιότητα στους ζωντανούς. Κουσούρι είναι, μην θορυβήσω και κανέναν.

Δημοσ.
Λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης, επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα από εσένα.

Φυσικά μπορούν να τους αφαιρέσουν τα ρούχα για σωματικό έλεγχο.

ελπιζω να μην εννοεις sequritας.

anyway στο θεμα σωματικου ελεγχου θα ενημερωθω κ αν θυμηθω θα το γραψω.

αλλα κατι κωλ(&ες π διαβασα κ κατι οτι τους φοιτητες τους εγδυσαν για σωματικο ελεχο τις θεωρω αναληθεις...μιας κ κανεις δεν ηταν μπροστα.επιπλεον μονο κ μονο η προταση το χουν κανει σε φιλο μου ή μ το χει πει γνωστος για μενα θεωρειται παντα ψεμα :-D

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα...πως μπορείς να δηλώνεις με απόλυτη βεβαιότητα πως τίποτα εξ αυτών δε συνέβη, μια κι ούτε ο ίδιος ήσουν μπροστά για να γνωρίζεις; 6η αίσθηση; Αντιλαμβάνομαι την καχυποψία και την αμφιβολία, αλλά την θέση που βασίζεται σε απλή εικασία και παρ' όλα αυτά στέκεται στην σιγουριά του "πάντα", δεν μπορώ να την δεχτώ παρά μόνο ως αυθαίρετη κι αβάσιμη.

Αγνοώ αν τα πράγματα έγιναν έτσι, αν τα φούσκωσαν ή ό,τι άλλο. Δηλώνω όμως πως με βάση τη γενικότερη αστυνομική ασυδοσία που έχω ιδίοις όμμασι διαπιστώσει, δε θα μου προκαλούσε την παραμικρή έκπληξη αν έγιναν αυτούσια τα όσα διηγείται το "θύμα". Πρέπει να έχεις και λίγο killer instict για να σπας τα μούτρα και να χτυπάς μέχρι λιποθυμίας τον όποιο αθώο ή ένοχο έχεις ακινητοποιήσει στο δρόμο, όπως πολλές φορές το έχω δει να συμβαίνει. Στο γδυσιματάκι θα κολλούσαμε τώρα;

Δημοσ.
Πρέπει να έχεις και λίγο killer instict για να σπας τα μούτρα και να χτυπάς μέχρι λιποθυμίας τον όποιο αθώο ή ένοχο έχεις ακινητοποιήσει στο δρόμο, όπως πολλές φορές το έχω δει να συμβαίνει. Στο γδυσιματάκι θα κολλούσαμε τώρα;

Ξερεις αυτο το killer instict που λες το εχουνε και τα καμαρια που διαδηλωνουνε

ή ειναι στις καταληψεις.Σου υπενθυμιζω δυο προσφατα γεγονοτα:το ξυλο στην νομικη πριν κανα δυο βδομαδες μεταξυ φοιτητων και τις σκηνες αγριοτητας που εδειξε η τηλεοραση στην ακαδημιας με ξυλο μεχρι λιποθυμιαςφοιτητων που ειχανε πεσει στο δρομο,αλλα και το ξυλο στην ΑΣΟΕΕ οπου φοιτητης ξυλοκοπηθηκε αγρια με παλουκια και καδρονια ενω ειχε πεσει λιποθυμος στο δρομο...Βια της αστυνομιας(που αν την συγκρινεις με τις υπολοιπες χωρες της ευρωπης ειναι χαδακια) λοιπον εναντιον ενος βιαιου οπλισμενου με καδρονια οχλου?τελειως λογικο για μενα εκτος και αν υπαρχει αλλη προταση\τροπος.

Δημοσ.
Μπροστά στην εικόνα του καλού κι αγαθού ματατζή που γυρνάει το γκλομπ ανάποδα και σπάει με κλωτσιά τα μούτρα ενός φοιτητή, έχω γραμμένο το οποιοδήποτε μνημείο. Συνηθίζω να βάζω μια προτεραιότητα στους ζωντανούς. Κουσούρι είναι, μην θορυβήσω και κανέναν.

είσαι γνωστό ταραχοποιό στοιχείο-γκέυ-αριστερός-κνίτης-εακιτης-οπαδός του συν, φιλελεύθερο αναρχοκομμούνι,κλπ, οπότε, δε μας ενδιαφέρουν τα κουσούρια σου!

ΥΓ: πάμε στοίχημα ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ αρκετός κόσμος θα σου απαντήσει, ότι προκειμένου να μην βεβηλωθεί αυτό το ιερό (???) μνημείο, καλύτερα να συναντιόνται πιο συχνα τα κλομπ με τους φοιτητές?

ΥΓ2: είχε πλάκα η πορεία την ημέρα του πούτιν,δε συμφωνείτε? ξαφνικά... χάσαμε τα επεισόδια!!!! ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!

Δημοσ.

@ kage: ο paredwse είναι δικηγόρος.

Για το θέμα: απουσιάζω εκτός Ελλάδος και δεν παρακαλουθώ τα γεγονότα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατομένη άποψη. Απλά, θα παρατηρήσω κάτι το οποίο νομίζω ότι ισχύει γενικά: η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.... Κάποιος μπάτσος/ΜΑΤατζής θα χρησιμοποίησε «λίγη» παραπάνω βία από ότι έπρεπε, κάποιος «φοιτητής» θα πέταξε μια μολότοφ παραπάνω, ε και μαζί με τα ξερά (κουκουλοφόρους) κάηκαν και τα χλωρά (φοιτητές που διαδήλωναν...ΜΟΝΟ). Δεν νομίζω ότι θα βγει άκρη, απλά η Πολιτεία και η κοινωνία των παραπληροφορηθέντων ψάχνει εξιλαστήρια θύματα και τα βρήκε στα πρόσωπα των 49. Ελπίζω μόνο τα παιδιά να τη γλιτώσουν (αν όντως είναι αθώα) με χρηματικό πρόστιμο χωρίς πολλά πολλά.

Για να δείτε πόσο ξεδιάντροποι είμαστε, όλο αυτό το σκηνικό θα χρησιμοποιηθεί προεκλογικά από τη μία παράταξη για να λασπολογήσει την άλλη.

Δημοσ.
Περίεργα πράγματα...πως μπορείς να δηλώνεις με απόλυτη βεβαιότητα πως τίποτα εξ αυτών δε συνέβη, μια κι ούτε ο ίδιος ήσουν μπροστά για να γνωρίζεις; 6η αίσθηση; Αντιλαμβάνομαι την καχυποψία και την αμφιβολία, αλλά την θέση που βασίζεται σε απλή εικασία και παρ' όλα αυτά στέκεται στην σιγουριά του "πάντα", δεν μπορώ να την δεχτώ παρά μόνο ως αυθαίρετη κι αβάσιμη.

Αγνοώ αν τα πράγματα έγιναν έτσι, αν τα φούσκωσαν ή ό,τι άλλο. Δηλώνω όμως πως με βάση τη γενικότερη αστυνομική ασυδοσία που έχω ιδίοις όμμασι διαπιστώσει, δε θα μου προκαλούσε την παραμικρή έκπληξη αν έγιναν αυτούσια τα όσα διηγείται το "θύμα". Πρέπει να έχεις και λίγο killer instict για να σπας τα μούτρα και να χτυπάς μέχρι λιποθυμίας τον όποιο αθώο ή ένοχο έχεις ακινητοποιήσει στο δρόμο, όπως πολλές φορές το έχω δει να συμβαίνει. Στο γδυσιματάκι θα κολλούσαμε τώρα;

ειμουν σαφεις...

ΜΙΛΗΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ κ οτι ψαχνουν ακομη κ κωλο(&9ες π ειπωθηκαν...κ ναι το θεωρω too much οτι το εκαναν στους ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

ειναι το ιδιο π ακουγεται κ για τις φυλακες...

τεσπα οπως ειπα θα μαθω τι παιζει με αυτα..

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=674069 εδω συμμετεχει κ αυτος π το γραψε

Δημοσ.

Καταρχήν αλληλεγγυη στο παληκάρι.

Θεωρώ ότι όσοι ήταν με τα μπροστινά μπλοκ αυτοί την πάτησαν περισσότερο.Το κάψιμο της καλύβας που προηγήθηκε ήταν το καλύτερο άλλοθι για το αιματοκύλισμα των διαδηλωτών.Ανελήτο κνηγι προς όλους μας και όσοι ήταν στις άκρες των μπλοκ αυτοί τις έφαγαν περισσότερο.Χτυπούσαν κοπέλες στην πλάτη στα χέρια έτσι μονάχα από σαδισμό.Αφηναν τους φοιτητές μισολιπόθυμους.Εναν τρόμο ζήσαμε όσοι όλοι κατεβήκαμε σε αυτήν την πορεία.Ματατζήδες περνούσαν με τα μηχανάκια τους ανάμεσα μας με κίνδυνο να μας πατήσουν χάναμε τους δικούς μας ανθρώπους και συναντιόμασταν μετά από 2 ώρες.Ξέρετε τι είναι να έχεις χαθεί και να λένε πως υπάρχουν και συλλήψεις;Ηταν ένα προσχεδιασμένο σχέδιο.

Οι κουκουλοφόροι είναι και αυτοί μηχανισμός του αστικού κράτους. Όπως οι ναζί εξαπέλυσαν τότε με το Ραιχσταγκ κυνήγι στους κομμουνιστές έτσι και αυτοί εδώ εξαπέλυσαν κυνήγι στους αγωνιζόμενους φοιτητές.Τραγική ειρωνεία.το περιστατικό αυτό στη γερμανία αποδείχτηκε προβοκάτσια ,το καψιμο της Καλύβας?Σε θεωρούν λιακόπουλο και μόνο να ξεστομίσεις τέτοια άποψη.

και βγήκαν όλοι οι εθνοκάπηλοι με βαριές πλερέχες στα κανάλια?Που ήταν όλοι αυτοί στα Ιμια? στο σχέδιο Ανάν .Στις δολοφονίες Σολωμού και Ισαάκ?Στο νέο βιβλίο ιστορίας?Τσιμουδιά οι εθνοκάπηλοι.

Η πλάκα είναι πως τους ,ματατζήδες τους πληρώνουν οι γονείς των παιδιών για να τα βαράνε αλύπητα.Και μετά έχουμε τους πληρωμένους υποστηρικτές τους που λένε πως δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν σπίτι.Και οι Αμερικάνοι στο Ιράκ που σκοτώνουν παιδάκια δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν σπίτι.Οι φοιτητές δε νομίζω ότι πληρώνονται για το ξύλο που τρώνε.Και μέσα σε όαλ αυτά έχουμε τον αμόρφωτο ημιμαθη λαουτζίκο που φοβάται μήπως επανέλθουν τα Δεκεμβριανά και αμφιαταλαντευεται ανάμεσα σε 10 ευρώ αυξηση το μήνα η 20.Α και να βάλει την κόρη του ή το γιόκα του στο δημόσιο.

Οι δυο όψεις της σημερινής κοινωνίας.Οι καναπεδάτοι, φοβισμένοι μικροαστοί που φοβούνται μην τυχόν και υπάρξει αναταραχή και χάσουν τα πολύτιμα 600 ευρώ τους και αυτοί που βγαίνουν στο δρόμο όχι τόσο για το νόμο πλαίσιο και για τους ιδιωτικούς οίκους ανχής που θα συχνάζουν τα πλουσιοπαιδα που τώρα είναι στο εξωτερικό αλλά γιατί ξέρουν πως το πτυχίο τους δεν έχει αντίκρυσμα, πως το 8ωρο καταργήθηκε στην πράξη πως σε βάζουν να υπογράφεις μη πτυχιούχος για να μην πάρεις το επίδομα πτυχίου.Και στο τελ

ος σου λένε πως φταις εσύ γι αυτό

ΥΓ1 αλήθεια πολύ γρήγορα δεν εξαπλωθηκε η φωτιά?

ΥΓ2Με τον Πούτιν όλα ήσυχα γιατί όπως γράψανε στις χαφιεδοσελίδες τους είχαν αναπνευτσικά προβληματα.:mrgreen:

Δημοσ.
Ξερεις αυτο το killer instict που λες το εχουνε και τα καμαρια που διαδηλωνουνε ή ειναι στις καταληψεις.

Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι πως ο ρόλος των ομάδων καταστολής δεν είναι (ή δε θα έπρεπε να είναι) η εκτόνωση των παθών τους πάνω στη μούρη ενός ακινητοποιημένου πολίτη (ό,τι σκατά κι αν είναι αυτός). Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ δύο ομάδων διαφορετικών πεποιθήσεων (όπως τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στην ΑΣΟΕΕ κι όπου αλλού) που συγκρούονται και μιας άλλης που έρχεται σε "αντιπαράθεση" με τα ΜΑΤ. Αυτά τα τελευταία υποτίθεται πάντα πως έχουν κάποια εκπαίδευση με πολύ συγκεκριμένους προσανατολισμούς, που εικάζω πως δεν αφορούν το ξυλοφόρτωμα μέχρι τελικής πτώσεως των "αντιπάλων" τους.

Και σε ρωτάω...όταν ο αστυνομικός συμπεριφέρεται όπως ένας απλός πολίτης που λειτουργεί με το θυμικό, τι σκατά τον έχουμε; Εντάξει...τον αφόπλισες τον αλήτη τον διαδηλωτή (άλλωστε δεν έχω καμία αμφιβολία πως είναι ζήτημα αν πιάστηκε μια χούφτα πραγματικών ενόχων), τον έχεις στο τσιμέντο αδρανοποιημένο...την κλωτσιά στο πρόσωπο ρε θρασύδειλο καθίκι του κερατά, τη τι ρίχνεις;

είσαι γνωστό ταραχοποιό στοιχείο-γκέυ-αριστερός-κνίτης-εακιτης-οπαδός του συν, φιλελεύθερο αναρχοκομμούνι,κλπ, οπότε, δε μας ενδιαφέρουν τα κουσούρια σου!

Απορώ πως ξέχασες την πλέον ουσιαστική ιδιότητα, που με εντάσσει εξ ορισμού στα μιαρά αποβράσματα αυτού του τόπου και στους πλέον επικίνδυνους εχθρούς της έννομης τάξης: γαύρος! :D

ΥΓ2: είχε πλάκα η πορεία την ημέρα του πούτιν,δε συμφωνείτε? ξαφνικά... χάσαμε τα επεισόδια!!!! ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!

Γιατί πάει το μυαλό σου στο πονηρό; Το πιθανότερο είναι να έκλασε ο πανίσχυρος Πούτιν, έχοντας καταπιεί ειδικά τροποποιημένο γενετικά ηρεμιστικό χάπι από τα εργαστήρια που κατασκευάζουν και τα υπερόπλα τύπου tesla της μυστικής υπηρεσίας, και να έπεσαν για ύπνο οι κουκουλοφόροι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...