Προς το περιεχόμενο

Τα ημερολόγια ενός πατρινού φοιτητή....

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
να βγουνε οι γαμημενες οι νεολαιες απο τα πανεπιστήμια , δαπ πασπ κνε και ολα τα τσουτσεκια.

H παράθεση πού κολλάει; Σου φαίνεται να ανήκω σε κάποιους από τους παραπάνω;

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε συγνώμη ρε παιδιά αλλά πολλοί εδώ μέσα φασκετε και αντιφάσκετε...

Όπως και πολλοί το κάνουν στην κοινωνία γενικότερα...

Μια μας λέτε, "να κοιτά3ει ο καθένας τα μούτρα του, αντι να σκέφτετε πως να σώσει τον κοσμο", μια μας λέτε οτι σαν γενίά δεν κάνουμε τίποτα για να καλυτερεύσει ο τόπος, από την άλλη παράλληλα, ενώ ο κόσμος ζητάει από την νέα γενιά να κάνει κάτι, δεν της δείχνει καμία υποστήριξη. Μια μας λένε βολεμένους νεοέλληνες στους καναπέδες, μια μας κατηγοράνε όταν γίνονται πορείες, ε τι στο διάολο θέλετε να κάνουμε ποια?

Δημοσ.
Πιο σημαντικών πραγμάτων για ποιούς; Για τους 2.000 που κατεβαίνουνε στην πορεία ή για το 1.000.000 που ψήφισε την κυβέρνηση; Η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής και, δυστυχώς, δεν είναι με το μέρος σου. Εδώ όντως γελάμε :grin:

Thats the spirit! Παμε ολοι μαζι να σκυψουμε το κεφαλι κ να κανουμε τους μαλακες επειδη καποιοι ψηφισαν Καραμανλη. Απο δω κ περα μαγκες μην μπει κανενας στον κοπο να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Εχει ψηφιστει μια κυβερνηση και τελος. Οτι γουσταρει θα κανει! κ οσοι τρεχετε στους δρομους ειστε ανιδεοι.

35χιλιαδεσ φοιτητες στην αθηνα ειναι αμελητεο μπροστα στα 1.000.000 .

Πεσ τα και στους γεροκουκουτηδες τωρα που ετοιμαζονται να βγουνε να φωναξουνε για τις συνταξεις. Φασιστες κ αυτοι! παραλογο ε?

Γενικώς εδώ υπάρχει ένα μεγάλο παράδοξο. Εκλέγεται μια κυβέρνηση με εντολή να νομοδοτήσει και όταν πάει να το κάνει τότε, οι ίδιοι που την ψήφισαν, διαμαρτύρονται. Απίστευτο!!

ναι φιλε μου απιστευτο ! εχω πεσει απο τα συννεφα και εγω. Μα να μη σκυβουν το κεφαλι ? κ επειδη δηλαδη τα ιεκ θα γινουν ισοτιμα με τα πανεπιστημια αφου κοψουμε πρωτα καθε σταγονα ρευστου προσ τα σημοσια..?

Αφου τους ψηφισανε.

Ορε αντε σοβαρευτειτε μερικοι εδω μεσα κ σκεφτειτε 5 πραγματα γενικοτερα που αφορυν τη σχεση Κυβερνηση - Εκλογικου Σωματος - Καναπε.

Σε λιγο καιρο ανοιγουν ακομα πιο σοβαρα θεματα οπως το ασφαλιστικο , η αυξηση των οριων συνταξιοδοτησης κ αλλα τετοια ωραια κ εμεις θα λεμε οτι αφου κερδισανε τις εκλογες οκ. ασ κανουν οτι θελουν

Για το πρωτο ποστ:Δηλαδη τι θελει να μας πει ο υποτιθεμενος φοιτητης,οτι παροντως του εισαγγελεα Ντογιακου ειχανε τα αρχιδια οι αστυνομικοι στην ΓΑΔΑ να παρανομησουνε εναντιον του?Εκτος αν τον θεωρει και τον Ντογιακο μερος του

"κολπου" οποτε μαλλον μετα θα μιλησει για παγκοσμια συνωμοσια εναντιον του φοιτητικου κινηματος και θα εμπεξει μεσα τον Μπους,τον Μπλερ και το Ισραηλ και αλλα σκοτεινα κεντρα μεχρι να τον αναλαβει ψυχιατρος για μανια καταδιωξης.

Εχεις δικιο,Η δικαιοσυνη ειναι αδιαβλητη. (κ ο Κοκκαλης αθωος για ολα)

2.Αν εγω με αλλους 30 φιλους παω να μπω στο μπλοκ των ΕΑΑΚ και των "αθωων" φοιτητων του ΣΥΝ και φοραμε μπλουζες με μια τεραστια ελληνικη σημαια που λενε "Λευτερια στη Β Ηπειρο"θα μας τουλουμιασουνε στο ξυλο ή οχι?Πως διαολο δηλωνουνε αδυναμια να κανουνε το ιδιο σε 30 μπαχαλακηδες που οταν βλεπουνε τα δυσκολα αναζητουνε προστασια στα μπλοκ τους και περιεργως οι αλυσιδες ανοιγουνε με μιας?

3.Για να εισαι και εσυ μπαχαλακιας δεν αρκει να πεταξεις την μολοτωφ,μπορεις να γινεις υποθαλπτοντας και εμποδιζοντας τη συλληψη εκεινου που το εκανε.Μετα ομως μη κλαιγεσε για τις συνεπειες γιατι δεν εισαι και τοσο αθωος...

Συμφωνουμε απολυτα. Απλα διαφωνουμε μαλλον στο οτι εσυ θεωρεις λογικα να πιασουμε καμια 50αρια απο τον ΣΥΝ και να τους γ***ουμε οτι εχουν κ δεν εχουν. Να μαθουν τα κολοπαιδα (2007)

Υποψιν. Χθες ηταν εντελως τυχαιο που ανημερα την επισκεψη του Πουτιν (a.k.a. Μεγαλος Οικονομικος Εταιρος) δεν ανοιξε μυτη. Μωρε λες να ειχε πεσει εντολη να μην προκληθει κανεισ ? λεεεεεςςς??

Δηλ τοτε μηπως στα επεισοδια τοσο καιρο ειχε μια ευθυνη η αστυνομια? Λεςςς? μπα οχι μωρε..

Δημοσ.

καλα, αυτο το πιασανε και το λεγανε ακομα και στο αθλητικο ραδιοφωνο (Ζαραλικος που τον παω κι ολας)!!!!!!!!!!!

μα αν δεν το πιστεψε κανεις και την πεμπτη με τον Πουτιν δεν προκειται να το πιστεψει ποτε...

και αν θελει να ακολουθησει μια λογικη καποιος που "δεν καταλαβαινει τι ενοουμε"

Α. γινεται πορεια και τα σπανε "καποιοι" (παρενθεση: 30 χρονια 100 ηταν οι γνωστοι αγνωστοι...μισθους οι ασφαλιτες γιατι παιρνουν?? κλεινει η παρενθεση)

ολος ο κοσμος μιλαει για τα σπασμενα, κανεις για το ΓΙΑΤΙ εγινε η πορεια

ποιος κερδιζει? 1.οι διαμαρτυρομενοι? 2.οι μπαχαλοι? 3. η κυβερνηση?

Β. σε ΜΙΑ πορεια ΜΟΝΟ στα 15 χρονια που καταλαβαινω τι γινεται γυρω μου βλεπω οτι η κυβερνηση αν γινουν επεισοδεια ΔΕΝ θα βγει κερδισμενη...και τι γινεται???

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!! οι αναρχικοι (σε συνεργασια με Λιακοπ. και σια) συμπαραστεκονται στον αδερφο-χριστιανο Πουτιν (ο οποιος αν ακουσατε λιακο, δεν εφαγε ψαρι γιατι ειναι λιτοδιαιτος ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΗΣΤΕΥΕΙ Ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟς!!!!!!!!) και ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ!!!!!!

αυτα απο τους μπαχαλους της αθηνας βεβαια γιατι οι της θεσσαλονικης τα (ξανα)σπανε γιατι δεν περασε ο ρωσος και απο κει...

πραγματικα γελαω

και πραγματικα αν καποιος δεν μπορει να το πιαστεψει μετα απο αυτο, δεν θα (θελησει να) το πιστεψει ποτε

Δημοσ.
Κάποια στιγμή ήρθε και έναν υποτιθέμενος

εισαγγελέας και μας έβαλε να συντάξουμε απολογία ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, πράγμα παράνομο

και ανήκουστο.

1ον... Στην προανάκριση ΔΕΝ υποχρεουτε το κράτος να σου έχει δικηγόρο! Μπορείς να εξεταστείς και μόνος σου. ΚΑι τί εννοεις "υποτιθέμενος

εισαγγελέας" μπορεί κ να ήταν μπογιατζής?

Μας πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, πράγμα που είναι

παράνομο χωρίς κατηγορίες και αφού ήδη μας είχαν κάνει εξακρίβωση

2ον δεν είναι παράνομο..

Τη δικογραφία την έλαβαν οι

δικηγόροι στις 11:30 και εμείς δικαζόμασταν στις 12

Ναι.καλα...οτι πείς..δεν είχαν τα έγγραφα οι δικηγόροι την προηγούμενη φορα που πήγατε? ¨Ετσι θα υπερασπιζόντουσαν?

ότι αυτός ο παπάρας (και συγχωρήστε το μένος

παρακαλώ)...έπιασαν την

Αλ Κάιντα οι μαλάκες).

κλπ

Βλέπω είσαι παιδί της τάξης εσυ.. πως εγινε τέτοιο λά8ος και σε πιάσαν??? Να τους κάνεις μύνηση τους αλήτες.! Τί μας τα λές εδω?

Δημοσ.
ε συγνώμη ρε παιδιά αλλά πολλοί εδώ μέσα φασκετε και αντιφάσκετε...

Όπως και πολλοί το κάνουν στην κοινωνία γενικότερα...

Μια μας λέτε, "να κοιτά3ει ο καθένας τα μούτρα του, αντι να σκέφτετε πως να σώσει τον κοσμο", μια μας λέτε οτι σαν γενίά δεν κάνουμε τίποτα για να καλυτερεύσει ο τόπος, από την άλλη παράλληλα, ενώ ο κόσμος ζητάει από την νέα γενιά να κάνει κάτι, δεν της δείχνει καμία υποστήριξη. Μια μας λένε βολεμένους νεοέλληνες στους καναπέδες, μια μας κατηγοράνε όταν γίνονται πορείες, ε τι στο διάολο θέλετε να κάνουμε ποια?

Μη βάζεις φράσεις που λέγονται για διαφορετικά πράγματα δίπλα δίπλα και τις συγκρίνεις, λες και αναφέρονται στο ίδιο θέμα.

Και αν θέλεις να μάθεις κάτι η νέα γενιά κάτι πάει να κάνει άλλα όχι αυτό που θα βοηθήσει τη χώρα (σαν πληθυσμό αλλά και σαν χώρα γενικά) να πάει μπροστά. Γιατί αν νομίζεις οτι με το να φωνάζετε παράλογα συνθήματα αδιαφορώντας πλήρως για τη γενική εικόνα ή με τη μειοψηφία που πάει και τα κάνει άνω κάτω σε κάθε πορεία, κάνετε κάτι εποικοδομητικό τότε γελιέσαι.

Αλλά δε φταις εσύ και το κάθε παλικάρι που άθελα του έχει γίνει όργανο του κάθε πολιτικού κόμματος. Σας έχουν και σας παίζουν στα δάκτυλα σπέρνοντας φοβίες και ανυπόστατες φήμες.

Ο αλήτης που νομοθέτησε τις πολιτικές νεολαίες φταίει. Και εσείς (όλοι μας βασικά που έχουμε περάσει από μια ανώτερη/ανώτατη σχολή) απλά είστε συνένοχοι που το αφήνετε και συνεχίζει αυτό το έκτρωμα.

Όσο για το αν κάποιος που πάει σε μια διαδήλωση και πάνω στη χαρά βροντοφωνάξει το μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι (όταν από κάπου αρχίσει αυτό), τότε έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα (ακόμα και το μπάτσοι είναι βρισιά).

Και εν τέλει και αυτοί είναι άνθρωποι, δεν πάνε εκεί με σκοπό να αρχίσουν να σπάνε στο ξύλο. Αλλά όταν αρχίσουν να πέφτουν οι πέτρες βροχή και οι μολότωφ, το μάτι του οποιουδήποτε θα θόλωνε.

Γι' αυτό σκέψου τι λες και το ποιος είναι αθώος σε αυτές τις καταστάσεις.

Δημοσ.
Το παρακάτω κείμενο ΔΕΝ είναι γραμμένο ....

άλλων. Μας έκαναν σωματικό έλεγχο (γυμνό για όσους δεν γνωρίζουν), χωρίς ακόμα

.

δεν παιζει...μαλλον too much

Δημοσ.
Μη βάζεις φράσεις που λέγονται για διαφορετικά πράγματα δίπλα δίπλα και τις συγκρίνεις, λες και αναφέρονται στο ίδιο θέμα.

Και αν θέλεις να μάθεις κάτι η νέα γενιά κάτι πάει να κάνει άλλα όχι αυτό που θα βοηθήσει τη χώρα (σαν πληθυσμό αλλά και σαν χώρα γενικά) να πάει μπροστά. Γιατί αν νομίζεις οτι με το να φωνάζετε παράλογα συνθήματα αδιαφορώντας πλήρως για τη γενική εικόνα ή με τη μειοψηφία που πάει και τα κάνει άνω κάτω σε κάθε πορεία, κάνετε κάτι εποικοδομητικό τότε γελιέσαι.

Αλλά δε φταις εσύ και το κάθε παλικάρι που άθελα του έχει γίνει όργανο του κάθε πολιτικού κόμματος. Σας έχουν και σας παίζουν στα δάκτυλα σπέρνοντας φοβίες και ανυπόστατες φήμες.

Ο αλήτης που νομοθέτησε τις πολιτικές νεολαίες φταίει. Και εσείς (όλοι μας βασικά που έχουμε περάσει από μια ανώτερη/ανώτατη σχολή) απλά είστε συνένοχοι που το αφήνετε και συνεχίζει αυτό το έκτρωμα.

Όσο για το αν κάποιος που πάει σε μια διαδήλωση και πάνω στη χαρά βροντοφωνάξει το μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι (όταν από κάπου αρχίσει αυτό), τότε έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα (ακόμα και το μπάτσοι είναι βρισιά).

Και εν τέλει και αυτοί είναι άνθρωποι, δεν πάνε εκεί με σκοπό να αρχίσουν να σπάνε στο ξύλο. Αλλά όταν αρχίσουν να πέφτουν οι πέτρες βροχή και οι μολότωφ, το μάτι του οποιουδήποτε θα θόλωνε.

Γι' αυτό σκέψου τι λες και το ποιος είναι αθώος σε αυτές τις καταστάσεις.

διευκρινισα πολλές φορές πιστεύω οτι δεν ανήκω σε καμία παράταξη, οτι δεν πήγα σε κανένα συλλαλητήριο (σε αλλο Thread βέβαια).

Απο εκεί κ πέρα:

1) δεν αναφερόμουν στο θέμα τισ παιδείας μόνο

2) Εσένα πιος σου είπε οτι η μειοψηφία είναι αυτή που δεν θέλει τις αλλαγές? Επειδή βγήκε το καθε κανάλι και παρουσίασε τα αποτελέσματα της ερώτησης "θέλετε αλλαγές στην ανωτατη εκπαίδευση σ ενα γκάλοπ?" την ερώτηση "ξερετε τι λεει το αρθρο 16?" την παρουσίασε? οχι, την ερώτηση "συμφωνείτε με τις συγκεκριμένες αλλαγές που αυτό προτείνει?" την παρουσίασε? όχι...

Τοτε πιθανότατα είσαι και εσύ όπως και οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες θύμα της παραπληροφόρησης...

Δηλαδή εάν εγώ βγώ και σου πώ "Mithrantir είσαι ιλίθιος" (θεωρητικά ετσι? μην παρεξηγηθούμε :)) πέρνεις εσύ αυτομάτως το δικαίωμα να με δείρεις? Και που ξέρω εγώ αν δεν πάει με διαθεση το ξύλο ο καθε τυχον ψυχανώμαλος αστυνομικός? Οταν ακούω να μιλάνε και να δρούν ετσι, περισσότερο προς την εικόνα του ψυχανώμαλου αστυνομικού πηγαίνω, παρά προς του ανθρώπου που πήγε στην δουλειά του...

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν παιζει...μαλλον too much

Πιθανόν να μην ξέρεις πώς γίνεται ο σωματικός έλεγχος...

Δημοσ.

στην γαδα για σωματικο ελεγχο δεν εχω παει...κ χλωμο το κοβω να χει παει κ καποιος απο εδω μεσα.

δηλ. εσυ πιστευεις οτι εβγαλαν τα ρουχα τους για σωματικο ελεγχο?

• Super Moderators
Δημοσ.
στην γαδα για σωματικο ελεγχο δεν εχω παει...κ χλωμο το κοβω να χει παει κ καποιος απο εδω μεσα.

δηλ. εσυ πιστευεις οτι εβγαλαν τα ρουχα τους για σωματικο ελεγχο?

Λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης, επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα από εσένα.

Φυσικά μπορούν να τους αφαιρέσουν τα ρούχα για σωματικό έλεγχο.

Δημοσ.

Επειδη εχει τυχει σε φιλο μου αυτο και μου εκανε εντυπωση θα θελα να ρωτησω αν εχεις δικαιωμα ν'αρνηθεις και ποιες ειναι οι συνεπειες αν αντισταθεις στο γδυσιμο, θελω να πω θα διωχθεις για αντισταση κατα της αρχης ή απλα θα στα βγαλουν με το ζορι και τιποτε αλλο ; Οταν το εμαθα μου φανηκε πολυ κουλο να εχουν τετοιο δικαιωμα σ'εναν τυπικο ελεγχο, αυτα νομιζα οτι τα κανανε μονο στην Αμερικη που εχει ξεφυγει εντελως η αστυνομια.

Δημοσ.

Αχμ ας πούμε πως είχα πάει μια φορά στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση. Αλλά ο σωματικός έλεγχος ήταν απλώς ψάξιμο πάνω από τα ρούχα μπας και κουβαλώ τίποτα περίεργο.

Δημοσ.
Επειδη εχει τυχει σε φιλο μου αυτο και μου εκανε εντυπωση θα θελα να ρωτησω αν εχεις δικαιωμα ν'αρνηθεις και ποιες ειναι οι συνεπειες αν αντισταθεις στο γδυσιμο, θελω να πω θα διωχθεις για αντισταση κατα της αρχης ή απλα θα στα βγαλουν με το ζορι και τιποτε αλλο ; Οταν το εμαθα μου φανηκε πολυ κουλο να εχουν τετοιο δικαιωμα σ'εναν τυπικο ελεγχο, αυτα νομιζα οτι τα κανανε μονο στην Αμερικη που εχει ξεφυγει εντελως η αστυνομια.

Η απαντηση είναι: Και τα δύο..θα κατηγορηθείς για αρ.169 ΠΚ Απείθεια καί στο τέλος θα στο κάνουν κ με το ζόρι γιατι είναι κατι που πρέπει να γίνει. Ούτος η άλλος γι αυτό ο φίλος μας πρέπει να υπέγραψε και "έκθεση σωματικής έρευνα"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...