Γηρυόνης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 γιατι εσύ δλδ τι θα ήθελες να κάνω, ψήφισα, τα μικρά κόμματα, έβαλα τους γονείς μου και τους φίλουσ μου να ψηφίσουν τα μικρά κόμματα, αλλα δεν άλλα3ε κ τπτ, ο ίδιος βολεμένος κόσμος π αναφέρεις, ανοίκει στην πλειοψηφία... Και επειδή κατάγομαι απο επαρχία, ξέρω ότι ο κόσμος εκει, δεν είναι χαζός βέβαια, αλλά δεν έχει μάθει να βλέπει μακροπρόθεσμα, και να βλέπει πίσω απο τα φαινόμενα, γ αυτό έχουμε κ τέτια αποτελέσματα σε εκλογές.... ξέρεις ότι οι περισσότεροι εδώ πέρα έχουν τα κόμματα σαν τισ ομάδες? πωσ λέμε δλδ εγώ είμαι Παναθηναικός, εσύ είσαι ολυμπιακόσ, ε εδώ οπως και σε πολλές άλλες περιοχές, λένε με το ίδιο σκεπτικό εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ, εσί είσαι ΝΔ... Δεν υπάρχει τρόπος επίλυσης του ζητήματος, αστο.... Εγώ δεν αναφέρθηκα στο να κάψουμε κάδους, ούτε να πετάμε μολοτοφ, εγώ συγκεκριμένα είπα να καψουμε τη βουλή με τους βουλευτες μεσα...Δεν βλέπω κανένα άλλο τρόπο διαφυγής απο αυτήν την κατάσταση... Εν τάξει και εγώ από επαρχία είμαι και έχεις 100% δίκαιο ότι τα κόμματα είναι σαν ομάδες αλλά δεν είναι λύση το να κάψουμε τη Βουλή. Στο κάτω κάτω καίγοντας τη Βουλή είναι σαν να καίμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βάλανε εκεί μέσα 300 βο(υ)λευτές, δηλαδή σαν να τους λέμε "κοιτάξε τε στα @@ μου αν τους ψηφίσατε, εμένα δε μου κάνουνε". Φίλε μου η πραγματική επανάσταση δε γίνεται έτσι, ούτε γίνεται με το να καίνε κάδους και με το να λιθοβολούνε κάποιοι τα ΜΑΤ, ούτε και με το να κάνουνε πορείες οι φοιτητές και να ταλαιπωρούνε τον κοσμάκη. Αυτό ίσα ίσα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, ο κόσμος συσπειρώνεται εναντίον τους. Και στο κάτω κάτω είδαμε πόσο ωφελήσανε όλα αυτά, τελικά ο νόμος πέρασε, και ας ανοίξανε κεφάλια, και ας καήκανε μνημέια, και ας τραυματιστήκανε αστυνομικοί. Η πραγματική επανάσταση αρχίζει με την Παιδεία, όταν επιτέλους αποκτήσουμε Παιδεία τότε θα στρώσουνε τα πράγματα. Αλλά μέχρι τότε έχουμε ακόμα (πάρα) πολύ δρόμο.
antreaslam Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 ασπρο εγω - μαυρο εσυδεν θα βγει ακρη ειδικα με ατομο κολλημενο σαν εσενα... μπραβο υπερασπιστη των αδυνατων ΥΓ..θελω να μου δειξεις περιπτωσεις που ειπα κατι και μετα μπηκα που λες με αλλο nick και συμφωνουσα! για να δουμε.. άτομο κολλημένο?σε τι? διάλογο δεν κάνουμε? δεν είμαι υπερασπιστής των αδυνάτων,αλλά δε γουστάρω αυτούς που γλύφουν τους δυνατούς,κ μάλιστα χωρίς επιχειρηματολογία! ΥΓ: να οσυ θυμίζω ότι είχες με όλους οσυ τους λογ.σμους Χ μηνύματα, κ δε θα το αποκάλυπτες ποτε,αν πάνω στα νεύρα σου που έφαγες μπαν ως scider,δεν έμπαινες καπάκια ως τζονι007,δηλώνοντας "scider εδώ",κ καπάκια μετά ως tzoni...
Jastonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εχει σχέση αυτο τωρα; (Δεν ρωταω ειρωνικα.. πραγματικα δεν καταλαβα.)
Alsos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Φίλε μου η πραγματική επανάσταση δε γίνεται έτσι, ούτε γίνεται με το να καίνε κάδους και με το να λιθοβολούνε κάποιοι τα ΜΑΤ, ούτε και με το να κάνουνε πορείες οι φοιτητές και να ταλαιπωρούνε τον κοσμάκη. Αυτό ίσα ίσα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, ο κόσμος συσπειρώνεται εναντίον τους. Και στο κάτω κάτω είδαμε πόσο ωφελήσανε όλα αυτά, τελικά ο νόμος πέρασε, και ας ανοίξανε κεφάλια, και ας καήκανε μνημέια, και ας τραυματιστήκανε αστυνομικοί. Η πραγματική επανάσταση αρχίζει με την Παιδεία, όταν επιτέλους αποκτήσουμε Παιδεία τότε θα στρώσουνε τα πράγματα. Αλλά μέχρι τότε έχουμε ακόμα (πάρα) πολύ δρόμο. άτομο κολλημένο?σε τι? διάλογο δεν κάνουμε?δεν είμαι υπερασπιστής των αδυνάτων,αλλά δε γουστάρω αυτούς που γλύφουν τους δυνατούς,κ μάλιστα χωρίς επιχειρηματολογία! Χρησιμοποιω σαν απαντηση αυτο που ειπε ο Γηρυονης πιο πανω.. με καλυπτει απολυτα.. ΥΓ: να οσυ θυμίζω ότι είχες με όλους οσυ τους λογ.σμους Χ μηνύματα, κ δε θα το αποκάλυπτες ποτε,αν πάνω στα νεύρα σου που έφαγες μπαν ως scider,δεν έμπαινες καπάκια ως τζονι007,δηλώνοντας "scider εδώ",κ καπάκια μετά ως tzoni... τι εγινε δεν βρηκαμε τπτ? δε πειραζει.. το εχω πει πολλες φορες θα το ξαναπω μια τελικη μπας και δεν το πιασαν καποιοι πρωτογονοι εγκεφαλοι..εμπαινα ως scider και εφαγα ban.. επειδη ομως με το ban δεν μπορουσα να απαντησω σε ορισμενους που το συνεχιζαν -ενω εγω δεν μπορουσα να απαντησω-, μπηκα ως tzoni.. σε καμια περιπτωση δεν απανταγα ως αγνωστος σε δικα μου σχολια.. απο την αρχη τοχα πει πως ημουν εγω.. γκεγκε? εφυγες..
desolatorXT Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Παιδιά ξεκινίσαμε μια κουβέντα εδώ περα, μη το γυρίσετε σε flame, thnx
kage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 apo forum papei <<Το λέω τώρα γιατί πριν "λήξει" η ιστορία δεν ήθελα να μιλήσω. Στους 12 που είχαν συλληφθεί (όχι προσαχθεί) για κακουργήματα βρισκόταν ο μικρός ξάδελφος μου. (ο Φοίβος για όποιον τον έχει γνωρίσει) Ήταν τυχερός και ήταν ο μόνος άνδρας που δεν κατηγορήθηκε για κακουργήματα γιατί α) ήταν έξυπνος και β) γομαράκι. Εξηγούμε : Όταν τον συλλαμβάνανε (αφού τον είχαν ψεκάσει μέσα στο μπουλούκι καλά καλά) τον πλησιάζει ένας ΜΑΤάς με μια τσάντα και του φωνάζει "Να η τσάντα σου! Πάρτην! Πάρτην!" Ο ξάδελφος μου δεν είχε τσάντα μαζί του στην πορεία. Οι άλλοι ΜΑΤάδες που τον κρατούσανε σταμάτησαν για να τους προφτάσει ο ΜΑΤάς με την τσάντα, εκείνη τη στιγμή ο ξάδελφος μου κατάφερε να σηκώσει τα χέρια του και να φωνάζει "ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΑ Δεν είναι δικιά μου αυτή η τσάντα!" προς τις κάμερες που βρισκόντουσαν κοντά. Επειδή είναι ψηλός (1,90+) δεν μπόρεσαν να του κρεμάσουν κάτι πάνω του προφανώς εκείνη τη στιγμή. Ο τύπος με την τσάντα είχε έρθει στα 2 μέτρα μπροστά του όταν ο διμοιρίτης του έκανε σήμα με το χέρι να φύγει γιατί ήταν η κάμερα μπροστά. Στις κάμερες βρισκόταν ένας δημοσιογράφος που γυρνάει και λέει "Τί πάτε να κάνετε εκεί στο παιδί!?" Αυτόν τον δημοσιογράφο ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΑΝΕ (ο δημοσιογράφος αυτός εργάζεται για το Reuters) λέγοντας του να μην ασχολείται! Κατά την σύλληψη τον βάρεσαν με γκλοπ στο πρόσωπο, στο χέρι, στην λεκάνη και στο καλάμι (όταν ήταν πεσμένος κάτω) δεν του επιτράπηκε να δει γιατρός ως αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Το προφανές "έ μα αντιστάθηκε κτλ." δεν ισχύει. Λόγος : Στο κατηγορητήριο του δεν υπάρχει η κατηγορία αντίσταση κατά της αρχής η οποία "αιτιολογεί" την χρήση βίας. (Και σίγουρα δεν ήταν ότι τσιγκουνεύτηκαν κατηγορίες) "Απλά" κινδύνευε από ασφυξία μέσα στο σωρό που τους είχαν κλείσει τα ΜΑΤ και σου λέει "καλύτερα συλληφθέντας παρά σκασμένος" >>
desolatorXT Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 apo forum papei<<Το λέω τώρα γιατί πριν "λήξει" η ιστορία δεν ήθελα να μιλήσω. Στους 12 που είχαν συλληφθεί (όχι προσαχθεί) για κακουργήματα βρισκόταν ο μικρός ξάδελφος μου. (ο Φοίβος για όποιον τον έχει γνωρίσει) Ήταν τυχερός και ήταν ο μόνος άνδρας που δεν κατηγορήθηκε για κακουργήματα γιατί α) ήταν έξυπνος και β) γομαράκι. Εξηγούμε : Όταν τον συλλαμβάνανε (αφού τον είχαν ψεκάσει μέσα στο μπουλούκι καλά καλά) τον πλησιάζει ένας ΜΑΤάς με μια τσάντα και του φωνάζει "Να η τσάντα σου! Πάρτην! Πάρτην!" Ο ξάδελφος μου δεν είχε τσάντα μαζί του στην πορεία. Οι άλλοι ΜΑΤάδες που τον κρατούσανε σταμάτησαν για να τους προφτάσει ο ΜΑΤάς με την τσάντα, εκείνη τη στιγμή ο ξάδελφος μου κατάφερε να σηκώσει τα χέρια του και να φωνάζει "ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΑ Δεν είναι δικιά μου αυτή η τσάντα!" προς τις κάμερες που βρισκόντουσαν κοντά. Επειδή είναι ψηλός (1,90+) δεν μπόρεσαν να του κρεμάσουν κάτι πάνω του προφανώς εκείνη τη στιγμή. Ο τύπος με την τσάντα είχε έρθει στα 2 μέτρα μπροστά του όταν ο διμοιρίτης του έκανε σήμα με το χέρι να φύγει γιατί ήταν η κάμερα μπροστά. Στις κάμερες βρισκόταν ένας δημοσιογράφος που γυρνάει και λέει "Τί πάτε να κάνετε εκεί στο παιδί!?" Αυτόν τον δημοσιογράφο ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΑΝΕ (ο δημοσιογράφος αυτός εργάζεται για το Reuters) λέγοντας του να μην ασχολείται! Κατά την σύλληψη τον βάρεσαν με γκλοπ στο πρόσωπο, στο χέρι, στην λεκάνη και στο καλάμι (όταν ήταν πεσμένος κάτω) δεν του επιτράπηκε να δει γιατρός ως αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Το προφανές "έ μα αντιστάθηκε κτλ." δεν ισχύει. Λόγος : Στο κατηγορητήριο του δεν υπάρχει η κατηγορία αντίσταση κατά της αρχής η οποία "αιτιολογεί" την χρήση βίας. (Και σίγουρα δεν ήταν ότι τσιγκουνεύτηκαν κατηγορίες) "Απλά" κινδύνευε από ασφυξία μέσα στο σωρό που τους είχαν κλείσει τα ΜΑΤ και σου λέει "καλύτερα συλληφθέντας παρά σκασμένος" >> εαν θέλετε να ακουστουν αυτα, κάντε ένα κόπο να τα στείλετε στον Λαζόπουλο... Μονο εκείνος θα τα παρουσιασει αν ειναι να το κανει κάποιος. Ειναι απο τα λιγα προσωπα της τηλεόρασης π δείχνω απεριόριστο respect. Τι να πω, απλά αίσχος η κατάσταση.... ύστερα όταν τους λένε μπάτσους γουρούνια δολοφόνους, θιγονται... Βρε ουυυστττ....
desolatorXT Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 How send it to lazopoulas? καταρχιν άλλα3ε σε ελληνικά το ποστ σου επειδή θα σβιστεί... http://www.lakislazopoulos.gr/contact.htm Πιστευω απο εδώ , δεν είμαι σίγουρος...
antreaslam Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Χρησιμοποιω σαν απαντηση αυτο που ειπε ο Γηρυονης πιο πανω.. με καλυπτει απολυτα.. τελικά,δεν απαντάς στα δικά μου ερωτήματα βέβαια,αλλά μικρή σημασία έχει... Πότε επιχειρηματολόγησες άλλωστε ? τι εγινε δεν βρηκαμε τπτ? δε πειραζει..το εχω πει πολλες φορες θα το ξαναπω μια τελικη μπας και δεν το πιασαν καποιοι πρωτογονοι εγκεφαλοι..εμπαινα ως scider και εφαγα ban.. επειδη ομως με το ban δεν μπορουσα να απαντησω σε ορισμενους που το συνεχιζαν -ενω εγω δεν μπορουσα να απαντησω-, μπηκα ως tzoni.. σε καμια περιπτωση δεν απανταγα ως αγνωστος σε δικα μου σχολια.. απο την αρχη τοχα πει πως ημουν εγω.. γκεγκε? εφυγες.. να σου θυμίσω ότι: την ώρα που είχες αρχίσει προσβλητικά μηνύματα με το λογ/σμο scider ,ο οποίος είχε πχ 200 μηνύματα,εφαγες μπαν. στα καπάκια, μπήκες με το 2ο λογ/σμο,τζονι007, που επίσης είχε ΠΧ 250 μηνύματα, κ λες"scider εδω",κ συνεχίζεις τον οχετό. Τρως μπαν. Στα καπάκια,δημιουργείς ΝΕΟ nickname,tzoniκατι, μπαινεις,κ τρως 3ο μπαν. Κ τώρα είσαι με το αλσος. δεν έκατσα να ψάξω ολα σου τα μηνύματα, είναι τουλάχιστον γελοίο... just a question,Γιατι ειναι κρίμα να μαμησουμε το τοπικ? γιατί ΠΡΙΝ να φας τα συνεχόμενα μπαν,διατηρούσες 2 λογ/σμους? αν θέλεις απαντάς! ΥΓ: ειλικρινά,το αν βλέπεις ως ελάχιστο πρόβλημα το ότι συνέλαβαν (κ ότι ακολούθησε ) 50 αθώους, με παραπέμπει σε άλλες εποχές....
Alsos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 ΥΓ: ειλικρινά,το αν βλέπεις ως ελάχιστο πρόβλημα το ότι συνέλαβαν (κ ότι ακολούθησε ) 50 αθώους, με παραπέμπει σε άλλες εποχές.... "αθωοι" οκ.. εγω δεν τους βλεπω καθολου αθωους.. και ουτε εσυ ησουν εκει ε.. οτι ειδες απο τα καναλια..Αλλα χαλαρα εβγαλες και ετυμηγορια.. μαλιστα κε δικαστα! οσο για το αλλο δεν το συνεχιζω σας εχω βαρεθει απλα .. αν εχεις καποιο προβλημα μιλα με καποιον υπευθυνο και μη μας τα ζαλιζεις καθε λιγο και λιγακι σε καθε post που κανεις, μονο και μονο για να δημιουργεις εντυπωσεις.. αντερσταντ?
antreaslam Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δεν το είδα καν,αλλά δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κάποιον που ήταν "εντός", κ κάποιον που τα είδε,κ οι 2 λένε το ίδιο πράγμα. Δεν βγήκε κανείς να ισχυριστεί το αντίθετο επίσης... Κ επειδή δεν υπάρχουν "αθώοι" μέχρι αποδείξεως του εναντίου,αλλα ΑΘΩΟΙ, το να επικροτείς αυτά τα γεγονότα,κ μάλιστα,αυτά τα γεγονότα εναντίον αθώων (κατά πάσα πιθανότητα), είναι ...δεν ξέρω καν πως ν ατο χαρακτηρίσω... Εσύ γιατί δεν τους βλέπεις καθόλου αθώους? γιατί τόλμησαν ν α κάνουν πορεία, ή γιατί τόλμησαν να βάλουν τα κεφάλια τους μπροστά στα κλομπ για να ...ανακόψουν τη φόρα που ειχαν πάρει αυτά? εγώ απλά έκανα κάποιες ερωτήσεις,στις οποίες δεν έλαβα απάντηση! το ρόλο του δικαστή άλλοι τον παίρνουν χαρακτηρίζοντας χωρίς καμία απόδειξη κάποιους ως ένοχους,σωστά? ΥΓ:Δε δημιουργώ εντυπώσεις...άλλωστε δεν είπα ΚΑΝΕΝΑ ψέμα,απλά ανέφερα την αληθεια,τίποτε άλλο...
Γηρυόνης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Καλά εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο αθώοι αφού στερούνε από τον απλό πολίτη βασικά συνταγματικά δικαιώματα, όπως η ελεύθερη μετακίνηση εντός του νεοελληνικού κράτους.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εντάξει όμως, μια πορεία την αντέχεις. Δεν αντέχεις το κάθε-μέρα-πορεία. Επίσης κανείς δε σχολίασε το Θέλω να βγεί ένας που πραγματικά προκαλούσε προβλήματα και τον συλλάβανε και να πει: "Με συλλάβανε γιατί προκαλούσα πρόβλημα", αλλά μάλλον κανένας τέτοιος δεν υπάρχει. Όλοι αθώοι είναι :/Άκουσα και το άλλο: "εμείς πετάγαμε αυγά στους μπάτσους συμβολικά, και αυτοί μας κυνήγησαν. Οι μ@λάκες." Πιστεύει κανένας με την ευκαιρία, οτι όλοι αυτοί που συλλαμβάνονται είναι αθώοι; Στα ΜΑΤ αν πετάξεις αυγά τι θα σου πετάξουν; μπέικον; Δακρυγόνα θα πετάξουν.
Alsos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 ειναι το συστημα - καθε μερα πορεια να τους σπασουμε τα #$#@ για να περασει το δικο μας - πληρως αθωο και δημοκρατικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.