Mithrantir Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Για τα προηγούμενα σου απάντησα μέσω pm.Απαντάω και στο snoob. Εσείς όλοι καλώς ή καώς σπουδάστε έξω με λεφτά των γονιών σας.Οι δικοί μου δεν είχαν για να σπουδάσω.Σκάσαν 1000 ευρώ ένα χρόνο για να περάσω εδώ παρά 20000 για 4 χρόνια για το εξωτερικό.Ξαναρωτάω τι έχετε να πείτε σε αυτούς που αποτυχάνουν στις Πανελλαδικές σαν κι εσάς, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να πανε εξωτερικό;Τπτ νομίζω γιατί είστε στείροι από απόψεις Το Πανεπιστήμιο δεν είναι το μόνο μέρος που μπορεί κάποιος να λάβει μια εκπαίδευση για να κάνει ένα επάγγελμα. Και εν τέλει η κοινωνία μας είναι στη δυσμενή θέση που είναι γιατί έχουμε όλοι συσσωρευτεί στην Ανώτατη και σχεδόν κανένας δε σκέφτεται να κάνει μια δουλειά πχ οικοδόμου ή υδραυλικού (παρ' όλο που αυτές οι δουλειές δίνουν πολύ καλά λεφτά). Δεν είναι φαντεζί για να τα πλασάρεις στις κοινωνικές συνεστιάσεις, απ' οτι φαίνεται. Όπως πολύ εύκολα ξεχνάνε πολλοί το Πανεπιστήμιο είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική εκπαίδευση σύμφωνα με το νόμο. Βέβαια σύμφωνα με το κοινωνικό κατεστημένο έχει γίνει υποχρεωτικό, όπως και οτι δουλειά που δεν απαιτεί κουστουμάκι δεν είναι πρέπουσα αν θέλεις να είσαι κάποιος. Όλα για τη μόστρα είναι, αυτό είναι το κόμπλεξ του Έλληνα πως θα τον δουν οι άλλοι. Και βέβαια αυτό έχουμε αρχίσει να το πληρώνουμε με διάφορους τρόπους. Φανταζομαι είναι οι ίδιες γενιές νεοελλήνων που σ αυτούς οφείλεται το γαλαζιο χρώμα του δημοσίου.Και οι μεν και οι δεν snoob το ίδιο είναι.Το σταματαω εδώ για να μην επεκταθώ πολιτικά Και στην τελική για 9 ακόμα χρόνια ΙΠ δε θα γίνουν.Τι το συζητάμε;Οπότε τα παιδιά της Εκάλης, της Φιλοθέης, της Γλυφάδας θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στις Αγγλίες και να μεταναστεύουν...Τα καημένα.Θα κλάψω:oops: ΥΓ1 Ρε γμτ γιατί στη σχολή μου οι περισσότεροι είανι από βΠ η νΠ και κανένας από Δυτικά Προάστια;Μάλλλον τα παιδιά είανι πιο έξυπνα σε αυτές τις περιοχές... Φαντάζομαι οτι πλέον τα χρωματιστά γυαλιά που φοράς εσύ και πολλοί άλλοι, έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής σου. Τόσο που μόνο μέσω του χρώματος μπορείς να κρίνεις και όχι μέσω πράξεων και αξίας. Οι γενικεύσεις είναι πολύ εύκολες και σχεδόν πάντα πολύ λάθος επίσης. Για πληροφόρηση σου εγώ γνωρίζω και παιδιά από Αιγάλεω, Πειραιά, Νίκαια, Παγκράτι, Ζωγράφου που σπούδασαν είτε σε ιδιωτικά κολέγια εδώ είτε σε Πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Ανήκουν και αυτές οι περιοχές στα ΒΠ για σένα? Αν θέλεις να κάνεις κάτι, μπορείς να κάνεις και θυσίες γι' αυτό. Όσο για το αν είναι πιο έξυπνα τα παιδιά από τα ΒΠ επέτρεψε μου να αμφιβάλλω. Απλά ίσως πιο συγκεντρωμένα στο στόχο τους, χωρίς να ασχολούνται με το αν δεν ήταν αυτοί που είναι και βρίζοντας αυτούς που ενδόμυχα θα ήθελαν να είναι οι ίδιοι.
Skia11 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Το Πανεπιστήμιο δεν είναι το μόνο μέρος που μπορεί κάποιος να λάβει μια εκπαίδευση για να κάνει ένα επάγγελμα. Και εν τέλει η κοινωνία μας είναι στη δυσμενή θέση που είναι γιατί έχουμε όλοι συσσωρευτεί στην Ανώτατη και σχεδόν κανένας δε σκέφτεται να κάνει μια δουλειά πχ οικοδόμου ή υδραυλικού (παρ' όλο που αυτές οι δουλειές δίνουν πολύ καλά λεφτά). Δεν είναι φαντεζί για να τα πλασάρεις στις κοινωνικές συνεστιάσεις, απ' οτι φαίνεται. Όπως πολύ εύκολα ξεχνάνε πολλοί το Πανεπιστήμιο είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική εκπαίδευση σύμφωνα με το νόμο. Βέβαια σύμφωνα με το κοινωνικό κατεστημένο έχει γίνει υποχρεωτικό, όπως και οτι δουλειά που δεν απαιτεί κουστουμάκι δεν είναι πρέπουσα αν θέλεις να είσαι κάποιος. Όλα για τη μόστρα είναι, αυτό είναι το κόμπλεξ του Έλληνα πως θα τον δουν οι άλλοι. Και βέβαια αυτό έχουμε αρχίσει να το πληρώνουμε με διάφορους τρόπους. Φαντάζομαι οτι πλέον τα χρωματιστά γυαλιά που φοράς εσύ και πολλοί άλλοι, έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής σου. Τόσο που μόνο μέσω του χρώματος μπορείς να κρίνεις και όχι μέσω πράξεων και αξίας. Οι γενικεύσεις είναι πολύ εύκολες και σχεδόν πάντα πολύ λάθος επίσης. Για πληροφόρηση σου εγώ γνωρίζω και παιδιά από Αιγάλεω, Πειραιά, Νίκαια, Παγκράτι, Ζωγράφου που σπούδασαν είτε σε ιδιωτικά κολέγια εδώ είτε σε Πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Ανήκουν και αυτές οι περιοχές στα ΒΠ για σένα? Αν θέλεις να κάνεις κάτι, μπορείς να κάνεις και θυσίες γι' αυτό. Όσο για το αν είναι πιο έξυπνα τα παιδιά από τα ΒΠ επέτρεψε μου να αμφιβάλλω. Απλά ίσως πιο συγκεντρωμένα στο στόχο τους, χωρίς να ασχολούνται με το αν δεν ήταν αυτοί που είναι και βρίζοντας αυτούς που ενδόμυχα θα ήθελαν να είναι οι ίδιοι. +1000 απο μένα mithra
Jastonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Για πληροφόρηση σου εγώ γνωρίζω και παιδιά από Αιγάλεω, Πειραιά, Νίκαια, Παγκράτι, Ζωγράφου που σπούδασαν είτε σε ιδιωτικά κολέγια εδώ είτε σε Πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Είσαι σοβαρός; Αν πήγες σε ιδιωτικό σχολείο φυσικά και θα γνώρισες παιδιά απο Νίκαια Παγκράτι και τα σχετικά γιατι παντού υπάρχουν οι "πλούσιοι". Αλλού πολύ αλλού λίγο. Τι θες να μας πεις δεν καταλαβαίνω; Ανήκουν και αυτές οι περιοχές στα ΒΠ για σένα?Αν θέλεις να κάνεις κάτι, μπορείς να κάνεις και θυσίες γι' αυτό. Όσο για το αν είναι πιο έξυπνα τα παιδιά από τα ΒΠ επέτρεψε μου να αμφιβάλλω. Απλά ίσως πιο συγκεντρωμένα στο στόχο τους, χωρίς να ασχολούνται με το αν δεν ήταν αυτοί που είναι και βρίζοντας αυτούς που ενδόμυχα θα ήθελαν να είναι οι ίδιοι. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ;;;;;;;!! Σε τι;; Δεν πιστεύω στα αυτιά μου. Αυτό είναι το πρόβλημα τους, οτι δεν ασχολούνται με το αν δεν ήταν αυτοί που είναι και το μυαλό τους είναι περιορισμένο στο τι γυαλί θα αγοράσουν και δεν μπορούν δυστηχως να δουν τον κόσμο σφαιρικά. Δεν μπορούν να κατανοήσουν τα προβήματα του κόσμου γιατί αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αλλά σε αυτό φταίει ο μπαμπάς που αντί να είναι μπαμπάς ειναι Cash machine και για όλα τα προβλήματα υπάρχει η λύση του cash. Και δυστυχώς μπορείς πολύ εύκολα να κανείς γενικεύσεις με τις τόσες διακρίσεις που έχουν γίνει στα κοινωνικά στρώματα στην Ελλάδα. Απόλυτος όχι δεν μπορείς να είσαι.
Skia11 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αυτό είναι το πρόβλημα τους, οτι δεν ασχολούνται με το αν δεν ήταν αυτοί που είναι και το μυαλό τους είναι περιορισμένο στο τι γυαλί θα αγοράσουν και δεν μπορούν δυστηχως να δουν τον κόσμο σφαιρικά. Δεν μπορούν να κατανοήσουν τα προβήματα του κόσμου γιατί αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αλλά σε αυτό φταίει ο μπαμπάς που αντί να είναι μπαμπάς ειναι Cash machine και για όλα τα προβλήματα υπάρχει η λύση του cash. Και δυστυχώς μπορείς πολύ εύκολα να κανείς γενικεύσεις με τις τόσες διακρίσεις που έχουν γίνει στα κοινωνικά στρώματα στην Ελλάδα. Απόλυτος όχι δεν μπορείς να είσαι. Δλδ εσύ τώρα δεν είσαι απόλυτος σε αυτά που λες? Τώρα το που είναι τα μυαλά του κάθε ανθρώπου για μένα υπάρχουν άλλα κρητήρια απο το που μένει και πόσα λεφτά έχει. Υ.Γ. Απ΄οτι κατάλαβα μόνο όσοι δεν έχουν λεφτά και δε μένουν στα ΒΠ και στα ΝΠ ασχολούνται. Thx for the info
Skia11 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αν θες να κάνεις τον χαζό οκ. Σόρρυ αλλά δε μπορώ να έμβαθύνω στο δικό σου βαθμό γιατί ΑΥΤΟΜΑΤΑ κάποιοι επειδή μένουν στα ΒΠ ή στα ΝΠ : δεν ασχολούνται με το αν δεν ήταν αυτοί που είναι και το μυαλό τους είναι περιορισμένο στο τι γυαλί θα αγοράσουν και δεν μπορούν δυστηχως να δουν τον κόσμο σφαιρικά. Δεν μπορούν να κατανοήσουν τα προβήματα του κόσμου γιατί αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Enlighten me if u dont mind
Jastonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Να σε enlighten σε τι; Διαφωνείς στο οτι ανάλογα με το τι περιοχή ζεις στην αθήνα έχεις διαφορετικά μυαλά κυρίως λόγω του οικονομικού σου status; Εγώ προσωπικά έχω δει οτι τα περισότερα παιδιά απο τέτοιες περιοχές δεν έχουν δυστηχώς και πολυ "σκεπτόμενο" νου και τα ενδιαφέροντα τους περιορίζονται στον καφέ και τα ψώνεια. Βολεμένα παιδιά που δεν νομίζω οτι θα κάτσουν να ασχοληθούν με τα προβλήματα της παιδείας και γενικότερα της κοινωνίας μιας και αυτοί τα έχουν όλα έτοιμα. Προσωπική μου άποψη και δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν απλάτο θεωρώ κρίμα την στιγμή που υπάρχουν τόσα προβλήματα στην κοινωνία μας και κανείς δεν κάνει τίποτα για αυτό
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Έτσι, έτσι. Συνεχίζουμε γερά με τα στερεότυπα. Μα κι αυτό το Mega, να κόψει τόσο νωρίς τον "Εραστή Δυτικών Προσαστείων"...
omnislash Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ρε συ snoob γύρνα πίσω στην δεκαετία του 50-60.Ποιοι υποστήριζαν Ολυμπιακό ποιοι Παναθηναικό;Ξέρω άτομα πειραιώτες που είχαν όνειρα να πάνε προς βορρά μεριά (Οχι Θεσσαλονίκη).Για ποιο λόγο λες εσύ;μπορεί να μην τους άρεσε η θάλασσα.Επειδή έχω κάνει σχέσεις (γυναικείες) με διαφορετικές περιοχές μπορώ να σε διαβεβαιωσω πως άτομα που ζουν στην ίδια περιοχή(Ν.Ηράκλειο συγκεκριμένα) διαφέρουν πολύ στον τρόπο ζωής.Γιατί κάποιοι ήταν νεόπλουτοι και μετακόμισαν εκεί και κάποιοι μέναν ανέκαθεν εκεί.Με πιάνεις; Απλά ίσως πιο συγκεντρωμένα στο στόχο τους Το παρακάτω δεν το σχολιάζω.Αν εσύ το παίζεις μαγκας όντας Χολαργιώτης πάω πάσο.Και εγώ αν είχα 3 καθηγητές πάνω από το κεφάλι μου σε κάθε μάθημα δε θα χα εννοιες.Θα λεγα και να μην περάσω εδώ θα πάω έξω με τα λεφτά του μπαμπά.Και φυσικά αν εμένα μου τα σκάγανε αβέρτα οι γονείς μου ούτε για νόμους πλαίσια θα ασχολούμουνα ούτε για ΙΠ.Και δίδακτρα να επέβαλλε το κράτος θα ξερα ότι θα μου τα πληρωνε ο μπαμπάς.Και στουρναρι να βγαινα θα ξερα ότι ο μπαμπας μου όντας γαλαζοπρασινος όλο και θα με βόλευε κάπου και θα εβγαζα τα προς το ζην. Και πίστεψε με στις πορείες βλέπω άτομα με φράγκα που όμως έρχονται γιατί βλέπουν πως δεν είναι όλοι σαν αυτούς και πως σε μερικά χρόνια θα πληρώνουν κάποιοι από την τσέπη τους για να σπουδάσουν.Αλλά αυτή είναι μειοψηφία... Και να ξέρεις πως περισσότερο δε με ενοχλεί ο λεφτάς που κορδώνεται άσχετο αν δεν έχει δουλέψει μια μέρα στη ζωή του.Με ενοχλεί αυτός που χρεώνει τους γονείς του παίζοντας το λεφτά μπας και γίνει και αυτός trendy
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ρε συ snoob γύρνα πίσω στην δεκαετία του 50-60.Ποιοι υποστήριζαν Ολυμπιακό ποιοι Παναθηναικό; Έτσι, πρόσφατα παραδείγματα. Προτείνω να γυρίσουμε στον εμφύλιο. Επειδή έχω κάνει σχέσεις (γυναικείες) με διαφορετικές περιοχές μπορώ να σε διαβεβαιωσω πως άτομα που ζουν στην ίδια περιοχή(Ν.Ηράκλειο συγκεκριμένα) διαφέρουν πολύ στον τρόπο ζωής.Γιατί κάποιοι ήταν νεόπλουτοι και μετακόμισαν εκεί και κάποιοι μέναν ανέκαθεν εκεί.Με πιάνεις; Σε πιάνω. Έχεις κάνει γυναικείες σχέσεις. ΟΚ. Και πίστεψε με στις πορείες βλέπω άτομα με φράγκα που όμως έρχονται γιατί βλέπουν πως δεν είναι όλοι σαν αυτούς και πως σε μερικά χρόνια θα πληρώνουν κάποιοι από την τσέπη τους για να σπουδάσουν.Αλλά αυτή είναι μειοψηφία... Πώς το ξέρεις ότι είναι άτομα με φράγκα; Παρκάρουν τις BMW τους στα προπύλαια; Μήπως είναι τίποτε αγάμητοι ΔΑΠίτες που έρχονται να διακορέψουν τις αγνές Κομμουνιστοπούλες;
omnislash Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Έτσι, πρόσφατα παραδείγματα. Προτείνω να γυρίσουμε στον εμφύλιο. Το φερα ως παράδειγμα για να σου πω πως παρολο που έχουν αμβλυνθεί κάπως οι διακρίσεις ακόμα και σήμερα κάποια staus quo παραμένουν. Σε πιάνω. Έχεις κάνει γυναικείες σχέσεις. ΟΚ. οχι άλλο ήθελα να πω.Σύγκρινα τις αντιδράσεις δυο κατοίκων της ίδιας περιοχής πουπρέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα σε σχέση με το χρόνο εγκατάστασης τους σε αυτή. Πώς το ξέρεις ότι είναι άτομα με φράγκα; Ε αν σε 3-4 χρόνια συναναστρεφέσαι με καποιους και δεν ξέρεις τι έχουν ε... Μήπως είναι τίποτε αγάμητοι ΔΑΠίτες που έρχονται να διακορέψουν τις αγνές Κομμουνιστοπούλες; Καταρχήν όσο παράξενο και αν σου φαίνεται στις πορείες συμμετέχουν και ψηφοφόροι της δΑπ που ξυπνησαν από το λήθαργο.Βέβαια εσύ θα νομίζεις πως οι πορείες γίνονται για να θυμηθούμε τα Δεκεμβριανά με στόχο να προκληθεί στην αστική κοινωνία αναρχία έτσι ώστε κάποιοι να το εκεμταλλευθούν και να προκαλέσουν πραξικόπημα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Καταρχήν όσο παράξενο και αν σου φαίνεται στις πορείες συμμετέχουν και ψηφοφόροι της δΑπ που ξυπνησαν από το λήθαργο.Βέβαια εσύ θα νομίζεις πως οι πορείες γίνονται για να θυμηθούμε τα Δεκεμβριανά με στόχο να προκληθεί στην αστική κοινωνία αναρχία έτσι ώστε κάποιοι να το εκεμταλλευθούν και να προκαλέσουν πραξικόπημα Έτσι. Δεκεμβριανά. Καλά το είπα εγώ, στον εμφύλιο θα φτάσεις έτσι όπως το έχεις πιάσει το θέμα. Τώρα, θα μου επιτρέψεις να πω ότι για το τι νομίζω ξέρεις ακριβώς όσα ήξερες και για το γυναικείο οργασμό.
desolatorXT Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Έτσι. Δεκεμβριανά. Καλά το είπα εγώ, στον εμφύλιο θα φτάσεις έτσι όπως το έχεις πιάσει το θέμα. Τώρα, θα μου επιτρέψεις να πω ότι για το τι νομίζω ξέρεις ακριβώς όσα ήξερες και για το γυναικείο οργασμό. μου φένετε ή γυρνάει σε flame η κουβέντα???
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Κανένα flame. Θυμίζω απλά στο συνομιλητή μου, με απτό και πασίγνωστο παράδειγμα, ότι αυτά που νομίζει πολλές φορές έχουν μηδενική σχέση με την πραγματικότητα.
omnislash Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μια απορία φαντάζομαι θα είδατε τη σκηνή με το ματατζή που κλωτσάαει μισολιπόθυμο διαδηλωτή, αυτός του ψελλίζει κάτι με όση δύναμη του απομένει και αυτός τον ξανακλωτσάει.Διατάχτηκε καμιά ΕΔΕ για το περιστατικό;Οι γονείς του παιδιού πληρώνουν τα ΜΑΤ για να βαράνε το παιδί τους;Αλήθεια αν εγώ βρίσω έναν αστυνομικό πρέπει αυτός να ασκησει βία πάνω μου; Και για τέτοιες κότες πρόκειται που αντί να βαρέσουν τους κουκουλοφόρους (αν δεν είναι συνάδελφοι τους γιατί επί Πούτιν δεν είδα κανέναν από αυτους) χτυπάνε γυναικόπαιδα. Και είπαμε άλλο ο δημόσιος υπάλληλος άλλο ο μισθοφόρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.