DTLWRC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Προχτές πήγα να απαντήσω σ' ένα forum και εκεί που πήγα να γράψω ελλήνικα άρχισε και μου έβγαζε τα γράμματα με μια μορφή σαν και αυτή: —“¦—£—££”£“—“—“— ”¦£“£¦““¨§’.Τα αγγλικά δεν είχαν πρόβλημα. Και όταν γράφω στο word για παράδειγμα πάλι δεν έχει πρόβλημα, εξάλλου έτσι σας γράφω και τώρα και μετά κάνω copy-paste. Υπέθεσα ότι κάτι θα φταίει στον Explorer και εγκατέστησα μια καινούργια έκδοση αλλά πάλι τίποτα. Το λειτουργικό που χρησιμοποιώ είναι Windows Xp ελληνικά Service Pack 2, αν κάποιος έχει την παραμικρή ιδέα και μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεως. Ευχαριστώ!
wannaplay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 allaje thn kwdikopoihsh ston explorer kai vale greek
DTLWRC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Αν σου ήταν λίγο εύκολο να μου εξηγήσεις που ακρίβως πρέπει να πάω για να το αλλάξω, θα με έκανες ιδιαίτερα χαρούμενο. Πάντως μέσα από τις επιλογές του explorer εκεί που λέει languages έχω βάλει greek και εκεί που λέει fonts στο language script έχω βάλει ελληνικά και στο Webpagefont: times new roman και στο Plain text font: Courier new. Ελπίζω να χρησιμέυουν αυτές οι λεπτομέριες.
-NetHawk- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ποια εκδοση του i.e. εχεις?Εαν εχεις την 7 πηγαινε Page->Encoding->και επιλεξε Greek. (Δεν νομιζω βεβαια η κωδικοποιηση να ειναι το προβλημα σου διοτι οπως λες σου εμφανιζονται "κινεζικα" κατα τη διαρκεια που γραφεις και οχι οταν προσπαθεις να δεις μια σελιδα.Give it a try οπως και να 'χει παντως.)
DTLWRC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ναι την 7 έχω! Όντως δεν άλλαξε κάτι αφού έτσι και αλλιώς ή επιλογή στο encoding ήταν ήδη ελληνικά! Ευχαριστώ πάντως για την όποια βοήθεια και θα το ψάξω και άλλο μήπως βρώ καμιά λύση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.