r1916v Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 εβαλα στην δευτερη slot της ram μια ddr1 ενω παιρνει ddr2 και στην πρωτη εχω την κανονικη!ειδα οτι ουτε καν ανοιγε το pc και την εβγαλα και αφησα μονο την δικια του που δουλευε κανονικα!παω να το ξανα ανοιξω και δεν μπαινει καν στο bios και ουτε την οθονη δεν μου ανοιγει και κανει συνεχεια 3 μπιπ !οποιος ξερει ασ βοηθησει γιατι μολις το πηρα το pc!
prigipa_m Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 εβαλα στην δευτερη slot της ram μια ddr1 ενω παιρνει ddr2 και στην πρωτη εχω την κανονικη!ειδα οτι ουτε καν ανοιγε το pc και την εβγαλα και αφησα μονο την δικια του που δουλευε κανονικα!παω να το ξανα ανοιξω και δεν μπαινει καν στο bios και ουτε την οθονη δεν μου ανοιγει και κανει συνεχεια 3 μπιπ !οποιος ξερει ασ βοηθησει γιατι μολις το πηρα το pc! Δεν έχει μπει σωστά η μνήμη!!!
r1916v Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 σωστα την εβαλα!εχει κουμπωσει κανονικα με τα κλιπακια της!
prigipa_m Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Βγάλε την καινούργια μνήμη και άνοιξε τον υπολογιστή!!!Αν δεν κάνει τα 3 μπιπ είναι θέμα μνήμης..
r1916v Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 το δοκιμασα και αυτο και αλαξα θεση στην μνημη και εβγαλα την μπαταρια της motherboard και τιποτα!
prigipa_m Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δοκίμασες να ανοίξεις το pc χωρίς την νέα ram???
kostassid Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 βαλε ξεχωριστα καθε μνημη σε καθε θεση, επισης βαζοντας την ddr1 μπορει να αλλαξε ρυθμισεις το bioς αυτοματα και να εχουν μεινει αυτες, anyway κοιτα και τις πυθμισεις. Αν θες να τις συνδυασεις θα πρεπει να υπολειτουργει η ddr2 που εχεις
Delirium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 εβαλα στην δευτερη slot της ram μια ddr1 ενω παιρνει ddr2 και στην πρωτη εχω την κανονικη!ειδα οτι ουτε καν ανοιγε το pc και την εβγαλα και αφησα μονο την δικια του που δουλευε κανονικα!παω να το ξανα ανοιξω και δεν μπαινει καν στο bios και ουτε την οθονη δεν μου ανοιγει και κανει συνεχεια 3 μπιπ !οποιος ξερει ασ βοηθησει γιατι μολις το πηρα το pc! Kale mou anthrope [!!] pes mas, afto giati to dokimases ? ? 3 beep, einai memory error: Den yparxei periptosi na synyparxoun DDR 1 & 2 Des manual tis mitrikis kai dokimase Clear Cmos, i afairese mpataria gia 1 lepto! An pane ola kala, tha epenelthei sta bios defaults! An oxi kai tin exeis steilei entelos, tote > service.... Ki ennoeitai pos DEN tous les ti akrivos dokimases :twisted:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ρε "πριγκηπά μου" δεν υπαρχει περπιτωση να λειτουργησουν μαζι ddr1+ddr2 ακομα και αμα η μητρικη εχει υποστηριξη (σλοτς) και για ddr1 και για ddr2. Ακομα και σε αυτην την περιπτωση ειτε ddr1 ειτε ddr2. ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ!
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 εβαλα στην δευτερη slot της ram μια ddr1 ενω παιρνει ddr2 και στην πρωτη εχω την κανονικη!ειδα οτι ουτε καν ανοιγε το pc και την εβγαλα και αφησα μονο την δικια του που δουλευε κανονικα!παω να το ξανα ανοιξω και δεν μπαινει καν στο bios και ουτε την οθονη δεν μου ανοιγει και κανει συνεχεια 3 μπιπ !οποιος ξερει ασ βοηθησει γιατι μολις το πηρα το pc! dokimi me mia mono mnimi.sinithos ta 3 mpim den thimame pos einai kai karta grafikon
HaPagan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Επίσης, τα μπιπ που ακούς σημαίνουν κάτι συγκεκριμένο. Δεν είναι τυχαίος ο αριθμός τους. Άνοιξε το manual της μητρικής σου και κοίταξε στο τμήμα του troubleshooting τι αναφέρει για τον συγκεκριμενο αριθμό μπιπ.
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 px sta palia board tria kai ena itan karta grafikon .iparxei mikro beep kai megalo.sinexomena mpip itan mnimi,.meta i msi ebgale ta diagnostic leds pou itan apla korifi.kai tora i asus auto to mikro panel sto crosshair.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.