Προς το περιεχόμενο

FM transmitter

ichigo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ipod δεν έχει φορτιστή αυτοκινήτου;

Αυτό παίρνει μπαταρίες, οπότε εφοδιάζεσαι με 2-3..

Απ'οτι ειδα εχει, απο 15 ευρω κ πανω. Οποτε εαν αυτο που εδειξες αξιζει βγαινει κ παλι αρκετα φθηνοτερο απο τη λυση της apple (Griffin Roadtrip ).

Αντε να δουμε εαν το εχει δοκιμασει καποιος!

Δημοσ.

το fm transmitter στην αθηνα ειναι σχεδον αχρηστο

εχω το ipod+griffn οπου μπορω να επιλεξω οποια συχνοτητα θελω

ελα ομως που δεν υπαρχει κενο στην αθηνα , στην επαρχια μια χαρα

για τη φορτωση χρησιμοποιω ανταπορα απο τον αναπτηρα σε usd με το καλωδιο του δεν εχω προβλημα

τελικα κατεληξα να το συνδεσω με ανταπτορα στο ραδιο cd

τελος

αν το ραδιο cd soy εχει εισοδο av h usb η μονη λυση το τελειο

Δημοσ.

Το θέμα είναι να είναι δοκιμασμένο. O Polidis λέει πως το δικό του δεν έχει προβλημα με παρεμβολές. Οπότε εξαρτάται τι θα πάρεις, δεν είναι όλα ίδια...

Αυτό του Γερμανού το έχει κανένας;

Δημοσ.
το fm transmitter στην αθηνα ειναι σχεδον αχρηστο

Kala tora giati to les afto?

Exeis dokimasi kapio kai den sou epexe?

An diavaseis kala ta proigoumena post tha deis oti leo gia to BELKIN oti einai adinaton mesa sto aftokinito kai se apostasi peripou sta 2-2,5 metra na se kavalisi alos stathmos.

Alla kai na sinvei afto me kapio dinatotero sima sixnotitas alazeis esy tin sixnotita kai pas eki pou den exei tin paramikri paremvoli.

Diladi exeis oli tin banda ton FM dikia sou na epilexeis sinfona me to afti sou pos akous kalitera.

Ipa to xrisimopoio thessaloniki kai den exo provlima.Diladi thessaloniki pezi stin athina les na min pezei?Giati?

Το θέμα είναι να είναι δοκιμασμένο. O Polidis λέει πως το δικό του δεν έχει προβλημα με παρεμβολές. Οπότε εξαρτάται τι θα πάρεις, δεν είναι όλα ίδια...

Etsi!!!!

Kai tha to xanapo oti afto to BELKIN einai asteri.

Parenvoles exeis mono otan arxeizei na telionei i mpataria.

An omos ton exeis me trofodoseia apo to aftokinito h me metasximatisti sto spiti einai asteri

100% diladi.

Adinaton na se anevei kapios sta 2-2,5 metra.

Δημοσ.

Αυτό που έκανα εγώ παλιότερα για να έχω πάντα καλό σήμα από το ipod, ήταν να βγάζω την κεραία του αυτοκινήτου για να μην έχω παρεμβολές από μακρινούς σταθμούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πιάνω μόνο τους σταθμούς με δυνατό σήμα και καμπάνα το ipod...

Δημοσ.

Etsi!!!!

Kai tha to xanapo oti afto to BELKIN einai asteri.

Parenvoles exeis mono otan arxeizei na telionei i mpataria.

An omos ton exeis me trofodoseia apo to aftokinito h me metasximatisti sto spiti einai asteri

100% diladi.

Adinaton na se anevei kapios sta 2-2,5 metra.

Να σου πω την αληθεια πηρα κ ενα τηλ στο καταστημα να ρωτησω εαν το εχουν δοκιμασει. Μου είπαν πως οχι αλλα κανενας απο τους αγοραστες δεν εχει παραπονεθει.

Οποτε βαζοντας κ τη γνωμη του polidis πρωτα απ'ολα λεω να το παρω. :-D

Οπως κ να 'χει δεν βλεπω εναλλακτικη αφου το ραδιοσιντι του αυτοκινητου δεν εχει εισοδο

Δημοσ.
Να σου πω την αληθεια πηρα κ ενα τηλ στο καταστημα να ρωτησω εαν το εχουν δοκιμασει. Μου είπαν πως οχι αλλα κανενας απο τους αγοραστες δεν εχει παραπονεθει.

Οποτε βαζοντας κ τη γνωμη του polidis πρωτα απ'ολα λεω να το παρω. :-D

Οπως κ να 'χει δεν βλεπω εναλλακτικη αφου το ραδιοσιντι του αυτοκινητου δεν εχει εισοδο

File mporis na pas se ena katastima pou to exei na to dokimaseis eki epi topou.

Ego etsi ekana dokimazondas prota kati patates pou kanane zouzounia ta aftia mou kai epita to BELKIN pou amesos katharise to afti mou apo zouzounita.

Sto sinisto 100% oti einai asteri kai den tha exeis to paramikro parasito se apostasi 2- 2.5 metra ektos kai an eise konda sto radiomegaro tis ERT.

Δημοσ.

polidis

σε ζηλευω που εισαι απο τη δραμα (κοντα στο φαλακρο)

επι του θεματος

δεν εχω κεραια αυτοκινητου ειναι ενσωματωμενη στο παρθυρο και ισως αυτο να παιζει καποιο ρολο στην παρεμβολη για αθηνα η οτι εχω μικροτερη ισχυ εξοδου (GRIFFIN) απο το δικο σου BELKIN

το να αλλαζω συχνοτητες ειναι λιγο σπαστικο γιαυτο και αναζητησα λυση μεσω της av για να εχω και το χειρισμο απο το τιμονι

Δημοσ.
polidis

σε ζηλευω που εισαι απο τη δραμα (κοντα στο φαλακρο)

XA XA!!!!

Giati me zileveis mipos eise skier tipota?

Ego kamia sxesi me to athlima aplos pao kamia fora etsi gia volta gia ton pitsirika

επι του θεματος

δεν εχω κεραια αυτοκινητου ειναι ενσωματωμενη στο παρθυρο και ισως αυτο να παιζει καποιο ρολο στην παρεμβολη για αθηνα η οτι εχω μικροτερη ισχυ εξοδου (GRIFFIN) απο το δικο σου BELKIN

το να αλλαζω συχνοτητες ειναι λιγο σπαστικο γιαυτο και αναζητησα λυση μεσω της av για να εχω και το χειρισμο απο το τιμονι

Kita kai kerea na exeis afto to BELKIN file opos ipa diskola na se kavalisi alos stathmos sta 2 metra idios mesa sto aftokinito den mou etixe pote na paremvalei alos stathmos.

Me tis sixnotites den eine katholou spastiko vazeis mia keni sixnotita kai afto itane olo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...