mamouxalos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Έχοντας σαν μπούσουλα το υπόμνημα του billpeppas έκανα την δικτύωση σε δύο υπολογιστές μπαίνει στο Ίντερνετ ο ένας υπολογιστής μέσω του server. Ως εδώ καλά το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγεις τον Server συνδέεται αμέσως στο Ιντερνετ χωρίς να κάνεις σύνδεση αυτό μπορεί να ρυθμιστεί; Να μπαίνει μόνο κατόπιν εντολής;
mamouxalos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 O server sou pos vgainei sto internet? Μέσα από net mod (isdn)
jmil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Θα πας στο server στις συνδεσεις δικτυου. Εκει εχεις το εικονιδιο της isdn συνδεσης που κανεις share στους αλλους. Kανε δεξι κλικ properties στη καρτελα advanced (τελος δεξια) εχει 2 κουτακια. Το ενα ενεργοποιει το sharing,το αλλα σου λεει αν θες να κανει αυτοματα dial σε request.To δευτερο ξε-τσεκαρε το και εισαι οκ..
mamouxalos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Θα πας στο server στις συνδεσεις δικτυου.Εκει εχεις το εικονιδιο της isdn συνδεσης που κανεις share στους αλλους. Kανε δεξι κλικ properties στη καρτελα advanced (τελος δεξια) εχει 2 κουτακια. Το ενα ενεργοποιει το sharing,το αλλα σου λεει αν θες να κανει αυτοματα dial σε request.To δευτερο ξε-τσεκαρε το και εισαι οκ.. Φίλε μου το κουτάκι που λες είναι ήδη ξε-τσεκαρισμένο και όμως το PC επιμένει να συνδέεται μόνο του.
telias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ένας μπακαλίστικος τρόπος είναι να κανεις disable την σύνδεση δικτύου πριν σβήσεις το pc,νομίζω ότι όταν το ξανανοίξεις θα πρέπει να την κανεις enable για να συνδεθείς!
mamouxalos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ένας μπακαλίστικος τρόπος είναι να κανεις disable την σύνδεση δικτύου πριν σβήσεις το pc,νομίζω ότι όταν το ξανανοίξεις θα πρέπει να την κανεις enable για να συνδεθείς! Αυτό το σκέφτηκα και εγώ αλλά κάνοντας disable την σύνδεση δεν θα μπορούμε να διαχειριστούμε φακέλλους κοινόχρηστους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.